דרוש מידע איך מבטלים עסקה בויזה כאל? אני מוכן לחלק לכם במתנה כרטיסים לירח, כי לא תמצאו דרך כזו

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה על מה את מדברת??
אני התקשרתי לכאל ודרשתי לבטל את העסקה עכשיו הרגע והשנייה
והדבר נעשה
וזה קרא יותר מפעם אחת
מה שכן אם את מבטלת את העסקה אח”כ לא תוכלו לרכוש שוב באותו בית עסק

• הוסף לסימניות
כמה שזה נשמע פרימיטיבי - תשלח פקס ותראה איך רודפים אחריך.
העוקץ הוא כזה - הם לא מחוייבים אליך כל עוד לא קיבלו ממך הוראה, ולכן הם יעשו הכל כדי שלא תוכל ליצור איתם קשר בטלפון בקלות ולמסור את ההוראה. ברגע שהפקס מגיע הם חייבים למלא את ההוראה שלך מיד.
מנסיון

• הוסף לסימניות
הייתי צריך לבטל שני כרטיסים של כאל. התקשרתי פעמיים לחברה, בפעם הראשונה ניסו לשכנע אותי להישאר לעוד שנה בדמי מנוי אפסיים (שקל לחודש, אולי שווה לכם לנסות לבטל רק בשביל ההנחה...) וכשהצהרתי שאני לא מעוניין הם מייד ביטלו (זה היה נשמע פקידה עייפה ששואלת רק בגלל התקנון)
בפעם השניה לא שאלו כלום ופשוט ביטלו.

אז נכון, הייתי צריך להמתין קצת אבל בסוף זה היה בסדר.

אגב, יש מאמר מרתק של נתן על היום בו חברת האשראי תצטרך לפנות אלינו. אוי, כמה זה יהיה נחמד...

אולי מישהו מעלה קישור?

• הוסף לסימניות
אתה לא רוצה להכחיש עסקה,
אתה מודה שעשית את העסקה וקיבלת את התמורה.
אתה מעוניין להפסיק את הגביה, ולא לאשר לבית העסק לגבות ממך באשראי להבא.

• הוסף לסימניות
כמה שזה נשמע פרימיטיבי - תשלח פקס ותראה איך רודפים אחריך.
העוקץ הוא כזה - הם לא מחוייבים אליך כל עוד לא קיבלו ממך הוראה, ולכן הם יעשו הכל כדי שלא תוכל ליצור איתם קשר בטלפון בקלות ולמסור את ההוראה. ברגע שהפקס מגיע הם חייבים למלא את ההוראה שלך מיד.
מנסיון
הם הצליחו לעקוף את המחוקק שהשאיר אופציה לשלוח הוראה בכתב -
אין מספר פקס.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רואה שאף אחד לא עשה את זה בינתיים
אז אני יעתיק

עוד יבוא יום שיהיו כאן פורומים סגורים עם התייעצויות של חברות האשראי, איך מאשרים חיוב נוסף של נתן גלנט...
מי המנהל?

• הוסף לסימניות
אין לי מה לחפש בירח...
אפשר במקום זה כרטיס לניו יורק?

• הוסף לסימניות
אממ..
על מה אתה מדבר?
1662389257523.png

1662389168002.png

• הוסף לסימניות
אין באתר שלהם בפירוט האשראי בשורה יש אפשרות לקבל פרטים על העסק וגם "לא מכיר את העסקה"? ושם ללחוץ ולהכחיש?
זהו, שאין.
מתבקש, אבל אין.
כי למה לעזור לצרכן הקטן (אני)?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צירפתי לעיל צילום מסך מאתר כאל בה כן מופיעה האפשרות של הכחשת עיסקה, אצלך אין את זה?
כמו"כ לכאורה אתה יכול להכחיש את העיסקה לגמרי ולטעון שלא ביצעת אותה. שהרי אכן לא אישרת את ביצוע העיסקה הלאה.

• הוסף לסימניות
לא יודע אם יעזור לך.
מצ"ב קישור לפניה לשירות של כאל, חוזרים בדר"כ תוך יום עסקים.

• הוסף לסימניות
צירפתי לעיל צילום מסך מאתר כאל בה כן מופיעה האפשרות של הכחשת עיסקה, אצלך אין את זה?
כמו"כ לכאורה אתה יכול להכחיש את העיסקה לגמרי ולטעון שלא ביצעת אותה. שהרי אכן לא אישרת את ביצוע העיסקה הלאה.
טוב, יש אפשרות של הכחשה.
אין אפשרות לחסום להבא...

• הוסף לסימניות
מקווה רק שבשעות הפתיחה יש לך שירות טוב יותר ממי שעליהם התלוננת...
יש לנו שירות מצויין!
נציגנו ישמחו להעניק לך שירות יעיל ומהיר!
לשם כך אנא הכן מראש תז ומספר פניה ומספר אסמכתא ותאריך הנפקת תז ותאריך כניסה למערכת ותאריך יציאה ומספר חוזה ראשון ואחרון.
המערכת ממתינה להקשתכם.

לשם ייעול השירות אנא הקישו שנית תז ומספר פניה ומספר אסמכתא ותאריך הנפקת תז ותאריך כניסה למערכת ותאריך יציאה ומספר חוזה ראשון ואחרון.

הצלחת למצוא הכל?
אנו מתנצלים,
המענה הטלפוני סגור כרגע.

התקשרת בשעות שהוא פתוח?
אנו מתנצלים, אך עקב העומס ייתכנו זמני המתנה ממושכים מהרגיל.
תרצה שנחזור אליך בשעה שנהיה בטוחים שלא תוכל לענות?

בכל שעה אחרת תוכל להשיג אותנו בווצאפ, בבוט האוטומטי החכם שלנו, או באתר.
תודה שבחרת בנו, אנו מברכים אותך!

• הוסף לסימניות
בבנק אצלו אני מנהל את חשבון הבנק שלי (אחד מיני רבים....;)) יש תקליט קבוע שמאז פתחתי את החשבון הוא חוזר על עצמו.
אם התקשרתי בשעות הסגירה הוא מדווח בקול לקוני ששירות הלוקוחות סגור כרגע (באמת יש בקול שלו צליל של שמחה לאיד או שסתם דמיינתי?)
ואם זה בשעות הפתיחה אז כמובן שיש עומס וזמן ההמתנה ממושך מהרגיל.

פעם חשבתי מתי הרגיל הזה שהוא מדבר עליו, אבל כשראיתי שמרוב מחשבות התחלתי להזות בהקיץ על מכונה שמדפיסה דולרים ומחליפה טיטולים ומשכיבה סרבנים ומלההטטת כדורים ועוד אי אילו הזיות שאיימו לאשפז אותי פשוט הפסקתי לחשוב.

אז אולי למישהו יש מידע מתי זה מצב 'רגיל'?

• הוסף לסימניות
בבנק אצלו אני מנהל את חשבון הבנק שלי (אחד מיני רבים....;)) יש תקליט קבוע שמאז פתחתי את החשבון הוא חוזר על עצמו.
אם התקשרתי בשעות הסגירה הוא מדווח בקול לקוני ששירות הלוקוחות סגור כרגע (באמת יש בקול שלו צליל של שמחה לאיד או שסתם דמיינתי?)
ואם זה בשעות הפתיחה אז כמובן שיש עומס וזמן ההמתנה ממושך מהרגיל.

פעם חשבתי מתי הרגיל הזה שהוא מדבר עליו, אבל כשראיתי שמרוב מחשבות התחלתי להזות בהקיץ על מכונה שמדפיסה דולרים ומחליפה טיטולים ומשכיבה סרבנים ומלההטטת כדורים ועוד אי אילו הזיות שאיימו לאשפז אותי פשוט הפסקתי לחשוב.

אז אולי למישהו יש מידע מתי זה מצב 'רגיל'?
אצלי גם יש תקליט ותוך רגע עונים לי (בכל מיני מקומות... זה נשאר מהקורונה)

• הוסף לסימניות
אני ביטלתי הוראת קבע לחברת סלולר ***** בכרטיס ויזה
לאחר שניידתי את הקוים שלי לחברה אחרת
חברת ***** המשיכו לגבות כל חודש עבור שירות חיוג לחו"ל (את הקו ומסלול השיחות הפסיקו אבל חיוג לחו"ל על קו לא קיים המשיכו...)

דרך הטופס הזה
לא יודע אם יעזור לך.
מצ"ב קישור לפניה לשירות של כאל, חוזרים בדר"כ תוך יום עסקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה