איך מבטלים פעולת אנטי וירוס?

• פותח הנושא brod
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לצורך התקנת עדכון של דרופבוקס אני צריכה לבטל זמנית את פעולת האנטי וירוס. (ESET)
איך אני עושה את זה?

תודה!

• הוסף לסימניות
גרסא 6

• הוסף לסימניות
תגדירי את הכל כאן ב Disable.
AV-Nod32-6.jpg

• הוסף לסימניות
מה פרוש?
צרפת קובץ? כי אני לא רואה

• הוסף לסימניות
צירפתי תמונה, אני רואה אותה....

בכל מקרה תפתחי את האנטיוירוס, בפאנל השמאלי תלחצי על Setup וליד כל הכפתורים הירוקים תלחצי על Enabled ותחליפי ל Disable.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המענה והטרחה!
את העדכון של דרופבוקס לא הצלחתי להתקין :(
אבל זה כבר לא קשור

• הוסף לסימניות
ראשית כל בשמחה, שנית איך אפשר אולי לעזור עם ה Dropbox ?

• הוסף לסימניות
ודרך אגב, הייתי ממליץ לך לשדרג גירסת אנטיוירוס - אני גם משתמש ב Nod32 יותר מעשר שנים, וזו גירסא מעט ישנה...

• הוסף לסימניות
תודה
מצרפת כאן את תרגום טקסט העזרה של דרופבוקס.
החלק שלא הבנתי הוא ההוראה להוריד את תוכנת העדכון באופן לא מקוון. איך מורידים מהרשת באופן לא מקוון?

למה Dropbox להיכשל, מה לעשות כדי להשלים את ההתקנה?

לעיתים, יישומי שולחן עבודה Dropbox ייכשל להתקין, להציג הודעת שגיאה במקום לסיים. הגורם הנפוץ ביותר עבור התקנה שנכשלה היא לא הושלמה הורדות — לעיתים קרובות בשל הפרעות של רשת או שגיאות בצד השרת — ואת הפתרון הפשוט ביותר הוא כדי לנסות שנית.

להוריד מחדש את תוכנית ההתקנה של Dropbox.
נסה מחדש את ההתקנה.
אם אתה חוזר ההתקנה אך עדיין נתקל בשגיאה, נסה להשתמש המתקין מנותק Dropbox.

הורד את המתקין במצב לא מקוון (, הקפד לבדוק מראש המתקין במצב לא מקוון כדי להוריד).
נסה מחדש את ההתקנה.
אם השגיאה נמשכת, לבטל באופן זמני או להסיר כל אנטי ולאחר מכן חזור על שלבים 1 ו- 2.
אם הסרת התקנה של תוכנת אנטי-וירוס קבוע את הנושא, יהיה עליך ליצור קשר עם ספק האנטי-וירוס שלך לקבלת סיוע נוסף.
אם ההצעות לעיל להיכשל, להלן כמה אמצעים נוספים לפתרון בעיות לנסות:

ודא כי ההתקן שלך עומד בדרישות המינימליות להפעלת Dropbox
אם אתה ב- Windows XP, ודא כי אתה לא ימנית תוכנית ההתקנה, בחירת הפעל...
בדוק כי אתה אתה לא נתקל בעיות רשת, אשר יכול להיגרם על ידי כל אחת מהפעולות הבאות:

חומת אש של חסימה מלאה הורדה של תוכנית ההתקנה (נפתר על ידי הזנה ידנית "DropboxUpdater" באופן חריג בחומת האש שלך)
דרוש לקבוע את תצורת חומת האש שלי לעבוד עם Dropbox?
בלוק ה-proxy או תוכנת אנטי-וירוס
למה אין אפשרות ליצור חיבור מאובטח?
חברי צוות עסקים Dropbox עלול להיתקל בעיות שנגרמות על-ידי מדיניות ניהול מקומי (פנה מנהל הצוות שלך כדי לבדוק)
אם ניסית את כל האמצעים לפתרון בעיות הנ ל. אבל אתה עדיין אתה נתקל בכשל התקנה, או אם אתה רואה הודעת שגיאה כמו האחד מתחת אך עם מספר קוד מסוים, נא לבדוק את הפורומים Dropbox או פנה לתמיכה Dropbox.

• הוסף לסימניות
ראשית כל אשמח אם תוכלי לתת לי את ההודעה בנוסח האנגלי המקורי - יותר קל לי כך.
מעבר לכך, אנחש שאת משתמשת באינטרנט מסונן ? אם כן - איזה ?

• הוסף לסימניות
אכן, אני חסומה בנתיב.
מצרפת את הנוסח באנגלית

Why did Dropbox fail to install, and what can I do to complete the installation?

Occasionally, the Dropbox desktop application will fail to install and show an error message instead of completing. The most common cause for a failed installation is incomplete downloads—often due to network interruptions or server-side errors—and the simplest solution is to retry.

Re-download the Dropbox installer.
Re-try the installation.
If you retry installation but still encounter an error, try using the Dropbox offline installer.

Download the offline installer (and be sure to check Offline Installer prior to download).
Re-try the installation.
If the error persists, temporarily disable or uninstall any antivirus software and then repeat steps 1 and 2.
If uninstalling antivirus software fixed the issue, you'll need to contact your antivirus provider for more assistance.
If the above suggestions fail, here are some further troubleshooting measures to try:

Verify that your device meets the minimum requirements to run Dropbox
If you're on Windows XP, verify that you're not right-clicking the installer and selecting Run as...
Check that you're not encountering network issues, which can be caused by any of the following:

A firewall blocking full download of the installer (solved by manually entering "DropboxUpdater" as an exception in your firewall)
Do I need to configure my firewall to work with Dropbox?
A block due to proxy or antivirus software
Why can't I establish a secure connection?
Dropbox Business team members may encounter issues caused by local admin policies (contact your team admin to check)
If you've tried all of the above troubleshooting measures but you're still encountering an install failure, or if you're seeing an error message like the one below but with a specific code number, please check the Dropbox forums or contact Dropbox support.

• הוסף לסימניות
אני מבין, עכשיו שאלה, למיטב הבנתי התוכנה מותקנת על המחשב והורדת קובץ כדי לבצע עדכון ?
או שלחליפין לחצת על כפתור עדכון בתוך התוכנה ?

• הוסף לסימניות
אני מבין, עכשיו שאלה, למיטב הבנתי התוכנה מותקנת על המחשב והורדת קובץ כדי לבצע עדכון ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2038973:

אכן, התוכנה מותקנת והורדתי קובץ עדכון

נכתב ע"י פרסומון;2038984:

זה בדיוק הקובץ שלא עובד:(

• הוסף לסימניות
ההשערה שלי היא, כי למעשה הקובץ פונה לשרת Dropbox שחסום על ידי שירות הסינון, אם זו ההשערה הפיתרון היחיד יהיה להסיר את Dropbox לגמרי ולהתקין אותו מחדש בגירסתו החדשה.

אפשר גם לדבר עם נתיב שינתחו לאיזה שרת הקובץ פונה ויפתחו אותו, אינני יודע עד כמה הם באים לקראת ורמת המסוגלות הטכנית שלהם, מבלי חלילה לפגוע בהם, - שווה לנסות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה