איך מבטלים Google+

• הוסף לסימניות
ולהישאר עם Google רגיל:)

• הוסף לסימניות
אפשר גם להתעדכן איך מתפטרים מהדבר הדפוק הזה?

• הוסף לסימניות
למה באישי? יש עוד הרבה שרוצים להתפטר מזה.

• הוסף לסימניות
עוברים לאתרוג....
(לא הבנתי למה זה אמור להפריע)

• הוסף לסימניות
נכנסים להגדרות חשבון, יש שם מקום שאפשר (השלישי מלמטה, נדמה לי) שאפשר למחוק ולהתנתק מגוגל +.

• הוסף לסימניות
למה לבטל?
כי למה שארצה שכל אחד בעולם יוכל ליצור איתי קשר במייל?
או לראות את התמונה ששמתי בפרופיל שלי?
(אני לא שמה תמונות משפחתיות בפרופיל, אבל כשחפשתי מידע על בנאדם מסוים ראיתי אותו ואת כל משפחתו בגוגל פלוס, ולא נראלי שהוא התכוון לזה...)

• הוסף לסימניות
אכן
אותי זה ממש זעזע אותי הגוגל פלוס הזה!!
במה זה שונה מהפייסבוק???

• הוסף לסימניות
אכן גם אני חושבת שיש בגוגל פלוס יותר מבעיה אחת
אך, אם מסיבה כלשהיא את כן מעונינת להשאיר את חשבון הגוגל פלוס,
תכנסי לגוגל+ ובהגדרות תסירי את סימון הv בשתי השורות הבאות:
אפשר לאנשים לשלוח לך הודעה מהפרופיל שלך
עזור לאחרים לגלות את הפרופיל שלי בתוצאות חיפוש
כמו"כ ניתן להסתיר את המעגלים ב: מידע כללי- אנשים- עריכה

ולענין התמונות- לשים תמונה של אישה, זה לא- לא ראוי, אלא אסור ממש, ואני יודעת על רבות שעושות את זה מחוסר ידיעה ושימת לב, אז אם את מכירה מישהי כזאת פשוט... תסבירי לה בעדינות את חומרת הבעיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה