כללי איך מבקשים יותר יפה תמונה משאטרסטוק-גם בתשלום??

• הוסף לסימניות
רשמתי לפני יומיים בקשה לתמונה דחופה משאטרסטוק. אין לי כרגע מנוי ובמאגר הענק שברשותי מהמנויים הקודמים שלי אין לי את התמונה שאני צריך. א"כ, אין לי ברירה אלא לבקש עזרה ממנויים, או מנויים לשעבר.
וכאן אני שואל, מה הנוסח הרצוי או המתאים או המכובד ביותר שאני צריך להשתמש בו כדי שיעזרו לי?
או שאולי אני לא מעודכן ויש איזשהו חרם על שאטרסטוק או בעיה באתר שלהם?

תתקיפו כמה שאתם רוצים, באמת לא לכולם מגיעה השאלה הצינית הזו ויש פה המון עזרה סביב השעון להמון בעיות שמתעוררות ודיונים וקניות וכו', אבל לי כרגע יש הרגשה גרועה. מה בקשתי? תמונה בתשלום.
(אציין שניק אחד טוב לב, הציע לי עזרה בפרטי אבל מאתר אחר שלא התאים לדרישות התמונה שלי, ועוד אחד העלה משהו קשור, אך לא מה שבקשתי, תודה על רצונם וטרחתם, אני מעריך מאוד!!)

• הוסף לסימניות
מספר תמונה יש?

• הוסף לסימניות
ונתנו, איזה מזל זה, אני כותב את ההודעה הזו ובמקביל אתה מעלה לי תמונה באשכול שבו בקשתי את התמונה. תודה רבה ומיוחדת. אתה אחד מאלו שעליהם ציינתי שלא מגיע להם לשמוע הערה בנידון.
אז מה אתה אומר:
להעיף את האשכול הזה, או להשאיר כדי שיקראו ויפנימו?

• הוסף לסימניות
הכל תלוי במזל, אפילו ספר תורה שבהיכל.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה,
אבל אם חיכיתם יומיים לתמונה, ואתם מוכנים לשלם, לא עדיף כבר לרכוש מנוי?

• הוסף לסימניות
ועוד משהו,
אלו שממש צריכים תמונות, בדרך כלל מנדנדים.
אפילו שולחים בקשות באישי ובמייל אם רואים שאין תגובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Beccy;1869722:
סליחה על השאלה,
אבל אם חיכיתם יומיים לתמונה, ואתם מוכנים לשלם, לא עדיף כבר לרכוש מנוי?

מנוי מתאים למי שצריך הרבה תמונות באופן קבוע. לי יש כבר מאגר גדול מאד ממנוי שהיה לי, ובד"כ הוא מספק אותי ואם יש לי צורך ח"פ לא שווה לי בשביל זה לרכוש מנוי, אלא לשלם עליה באופן נפרד. (מה גם שמלא פעמים יש כאלו שמעלים תמונות ללא בקשת תמורה, אבל בוא נאמר שאני לא מסתמך על זה, אלא כן שווה לי לשלם (לפחות בשביל לא להרגיש "שנורער":))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1869723:
ועוד משהו,
אלו שממש צריכים תמונות, בדרך כלל מנדנדים.
אפילו שולחים בקשות באישי ובמייל אם רואים שאין תגובה.

טוב לדעת שאתה מסייע גם לנודניקים...

• הוסף לסימניות
הוא מסייע לכולם במיוחד לנודניקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה