קראתי עכשיו שיש בזה איסור,כשאני מבררת אני הולכת הפוך על הפוך
למשל - אם את רוצה בחורה משוחררת ופתוחה וזורמת, תשאלי : שמעתי עליה שהיא מאד סגורה ומופנמת, ואז לפי התגובה תביני.
אם התגובה היא נבהלת, ומייד : "מה פתאם" בדיוק ההיפך, ממש לא איזה שטויות וכדו' תביני שהיא באמת כך, אך אם התגובה היא : "לא ממש סגורה , היא קצת שקטה אמנם אבל לא הייתי מגדירה סגורה" או מן תשובה כזו מתחמקת אז תדעי שזה לא רחוק מכך.
או דוגמא נוספת למשל בצניעות : שמעתי שהיא בחורה מאד "יכנע" ונראית ממש פשוט, ושוב לפי התגובה , אם ההיא צוחקת ומבטלת את דברייך בצורה שלא מותירה מקום לספק, או שהיא אומרת לך : תראי היא באמת פשוטה אבל....
כך אני מבררת ובדר''כ הגעתי לכל הניואנסים הדקים בדרך זו.
הצלחה רבה!!
מעטים המקרים שכולם ידעו ושתקו.
מכל מקום חשוב לציין שצריך לבדוק לגבי בריאות נפשית, שיש מקרים בהם מסתירים דברים כאלו,
ושמעתי כבר כמה מקריים בהם הבחור נפל על חולת נפש על כדורים וכיוצא בזה...
משום שאסור להסתיר דברים כאלו, ובכדי שלא יהיו שקרים תבקשו את רב המשפחה.
בררו אצל מורה על תלמידה לגבי שמירת זמנים והמורה אמרה את האמת..כיוון שכולם חכמות מוכשרות מסודרות וצדיקות אז כשיש לי תכונה ספציפית שאני רוצה לדעת אני שואלת את הבחורה שאצלה אני מבררת לדוגמא -היא מסודרת? כולם שולפות "בטח מפוקססת" ואז אני עוצרת ואומרת לה, מסודרת זה לא תמיד משהו כל כך חיובי -בחורה לא מסודרת לבחור שהוא ממש מסודר זה גרוע במיוחד אבל לבחור לא מאד מסודר זה מצוין, הרי שנינו רוצים שיהיה להם טוב ,אז תגידי לי היא מסודרת או ככה ככה? והם עונות את האמת במלואה- ככה בשאר הדברים, עובד גם על כאלה שאין לך שום הכרות איתם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בן של פלוני1 //