דרוש מתכון איך מבשלים את זה?

• הוסף לסימניות
ובכלל אשמח לדעת איך מבשלים פתיתים שיצאו אחד אחד!
.
20191228_122405.jpg

• הוסף לסימניות
בדיוק כמו פתיתים רגילים

• הוסף לסימניות
כדי שהפתיתים יצאו אחד אחד אני מבשלת דבר ראשון שמה את הפתיתים בסיר יחד אם התבלינים ושמן מערבבת ככה כמה דקות ואז מוסיפה את המים יוצא טעים מאוד וגם לא דביק

• הוסף לסימניות
כדי שהפתיתים יצאו אחד אחד אני מבשלת דבר ראשון שמה את הפתיתים בסיר יחד אם התבלינים ושמן מערבבת ככה כמה דקות ואז מוסיפה את המים יוצא טעים מאוד וגם לא דביק
בדיוק.
מה שנקרא לטגן את הפתיתים, אני עושה עד להשחמה קלה, אחר כך מוסיפים מים שיכסו את כל הפתיתים מביאים לרתיחה ומנמיכים עד לאידוי וספיגה של המים.
חשוב לאורך השלב האחרון עד לבישול מוחלט להמנע מערבוב מה שהופך את הפתיתים לעיסה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פתיתים
1.אדי 1 בצל קטן ו-2 שיני שום קצוצות בשמן.
2. הוסיפי חב' פתיתים+עוד קצת שמן והמשיכי לטגן עד להשחמה.
3. תבלי בכף מלח +מעט פלפל שחור ופפריקה.
4. הוסיפי מים בכמות כפולה מגובה הפתיתים ובשלי עד לאידוי רוב המים.
5. כבי את הלהבה, כסי הרמטית את הסיר והשהי עד לאידוי כל המים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש הוראות בגב האריזה. מציעה לך לסמוך עליהן.
לשדרוג, אני ממליצה טרם טיגון הפתיתים לטגן בצל עם מעט כורכום ופלפל שחור.
זהו, שעשיתי בדיוק וזה נשאר קשה ולא התבשל :confused: אחכ הוספתי עוד מים כי הם כבר התאדו ונהיה עיסה לא מזוהה..

• הוסף לסימניות
זהו, שעשיתי בדיוק וזה נשאר קשה ולא התבשל :confused: אחכ הוספתי עוד מים כי הם כבר התאדו ונהיה עיסה לא מזוהה..
מוזר.
אם כן אני מציעה לטגן בצל גדול קצוץ עד להזהבה בשלש כפות שמן, להוסיף 2 כוסות פתיתים ותבלינים ולערבב עם הבצל, לטגן תוך ערבוב כחצי דקה.
להוסיף מים רותחים קצת מעל גובה הפתיתים ולבשל ללא מכסה על אש נמוכה חמש עד שבע דקות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

מניסיון, אני משערת שאלו פתיתים מחברה פשוטה.
במקרה כזה הוראות ההכנה שעל גב האריזה לא משקפות את התוצאה ):
אנחנו למדנו איך להכינם:
מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות, מכסים במים רותחים, מוסיפים תיבול לפי הטעם, מערבבים היטב, מנמיכים אש לעשר דקות ובסיר מכוסה. לכבות את האש ולתת לפתיתים המשך בישול באדים כשהסיר עדיין מכוסה משך חמש ד' נוספות.

הערה: לא שמתי לב שהעלית תמונה של פתיתי אוסם. בד"כ זו חברה שלא מזייפת. עם הפתיתים באריזה המוצגת אין לי ניסיון.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה