דרוש מידע איך מגבירים ברזל בצורה טבעית למבוגר

• הוסף לסימניות
כל דבר ירוק- כמה שיותר ירוק יותר ברזל. כך למשל ירקות עלים מכל הסוגים- המון ברזל, תפוח ירוק- מעט ברזל, אבל יש. לאכולן הרבה אבוקדו, ירקות עלים, סברס- זה מה שעולה בדעתי עכשיו ירוק מאד

• הוסף לסימניות
ההמוגלובין 5.2 לפי מדד 5.7- 3.5
פריטין אני לא מוצא אפשר לכתוב באנגלית
אני לא מכירה את המספרים האלו (איזה קופה זה?) אבל נראה שזה יחסית גבוה
אז הייתי מנסה תקופה רק תזונה ובודקת אם יש עליה, אם לא עוזר אז משלבת כדורים.

ferritin

• הוסף לסימניות
קופ''ח לאומית
53.75 פריטן
הפריטין נשמע נמוך מאוד (לא מתחת המינימום אבל בהחלט קרוב למינימום)
אלא אם כן גם בזה המספרים בלאומית שונים ממה שאני מכירה, מה הטווח שכתוב?

• הוסף לסימניות
הערך הוא 274.66 -21.81
איך מגבירים אותו ?
פריטין זה החלבון של הברזל או מאגרי הברזל, לא מדייקת אבל משהו כזה,
כרגע ההמוגלובין יחסית גבוה אבל הפריטין נמוך שזה אומר שהבסיס חסר.
אז חוץ מתזונה עשירה בברזל ותוסף, לאכול גם מאכלים עשירים בחלבון ולהקפיד על ויטמין C

חוץ מזה יש עוד כמה ערכים שקשורים לברזל אבל בע"ה הם יעלו עם התוסף והתזונה
לגבי תוסף אין לי על מה להמליץ כי זה תלוי איך הקיבה שלך תגיב וכמה היא רגישה....

הB12 בכמות טובה?
ויטמין D?

• הוסף לסימניות
נמנעים מחלבי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה