כללי איך מגדילים רווחים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל בזנסון;708367:
מעניין. עוד אף אחד לא הגיב ונתן עצה עניינית.

זה מרמז על כך שבמקום לעצב לוגו לנדל"ניסט עדיף להיות נדל"ניסט ולתרום מעשר לגרפיסט.
אולי היית צריך לנסח אחרת:"באיזה דבר שהשקעתם מכל הנ"ל, חשתם שהשתדלות הביאה תוצאות משמעותיות?"

אבל חוששתני שהתשובה הטבעית תלויה בהרבה גורמים משתנים בין גרפיקאי למשנהו.
(חוג לקוחות, אזור פעילות עסקית ועוד)

• הוסף לסימניות
מההשתכרות של בעל מקצוע כמעט בכל תחום לא מתעשרים, אפשר להתפרנס יפה ואפי' בכבוד
כמעט ואין סיכוי בימינו גם לחתן ילדים בכבוד מלהיות בעל מקצוע/עסק קטן
אם שאיפתך להגדיל רווחים תיהיה חייב ליזום רעיונות שיווקים שיכולים להניב לך על אותו מוצר עוד ועוד
(עיין ערך וקסברגר - ויש עוד הרבה רעיונות שניתן לעשות בתחום הגרפיקה)
השקעה בנכסים היא גם אופציה ממולצת ובטוחה אבל צריך להבין בזה בכדי שהיא תיהיה מהירה (ראה בספר מסדרת אבא עשיר אבא עני - כסף מהיר מנצח)
גרפיקאי עם ראש גדול ועם אומץ יוכל גם לפתוח חברה של מיתוג ופרסום ולהרוויח יותר
אבל בכדי להגדיל רווחים ולעבוד פחות זהו עבודתו של יזם ליזום רעיונות שיביאו יותר כסף בפחות זמן
יש אתר של שנרא הומביז למי שמעניין אותו יזמות .
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
א י ך מ ג ד י ל י ם ר ו ו ח י ם ? ? ?

נכתב ע"י שמואל בזנסון;708244:
מעצב גרפי. מוכשר.

לא ניחן בכשרונות נדל"ניים.

לא מבין בבורסה.

אבל...

א י ך ___ה ו א __ מ ג ד י ל _ ר ו ו ח י ם?

אם הוא מגיע ל10K ר ו ו ח נ ט ו,

הוא שר כל בוקר - הודו לה' כי טוב.

האם ניתן להגיע ליותר?

ואיך עושים זאת?

טוב, נראה לי שרק באינדיזיין קל להגדיל רווחים...

אנחנו משפחה פשוטה,שישה ילדים מתוקים ברוך ה', ללא מותרות, גרים ביישוב בשכירות בקרוואן ומשלמים כ-2500 ש"ח לחודש, הרכב שלנו "אלטע-זקן" חטף התקף לב לפני חצי שנה (אה, כן, אין אצלנו תחבורה ציבורית) וטרם קיבל תורם ללב חלופי... הוא מחכה לנו בכליון עיניים ובשברון לבב, ואולי הוא מחכה עד בוש שתיוולד לנו איזו דודה עשירה באמריקה...
הבן היקר (מאוד) לומד בישיבה (קרוב ל-2000 ש"ח לחודש- אמרנו "בן יקר"- לא?)
תלמוד תורה לילדים- לא מסובסד (בסביבות ה-700), גן 3- כ-800 לחודש, ממתקים-- אודה ואבוש- פעם בשבוע לכבוד שבת קודש- קונים וופלים- 4 ב-10!
אין לנו עוזרת, ולא משרתים, וגם אנחנו לא קונים בגדים כל חודש ולא יוצאים לנופש-- משפחה פשוטה...
ובכל זאת לא מצליחים לסגור חודש...

כמה שתרוויח-- ילך למדינה \ ליישוב \ למיסים \ לחובות \ וכו' וכו' וכו'...

המדינה לא מעודדת עבודה,

די מייאש לעבוד פה.

אבל העיקר שנהיה בשמחה,
כי זה אומר שאנחנו מתקרבים לגאולה... (היוקר יאמיר...)

אדם צריך לעשות השתדלות- והשאר- -- הבוס חותם את הצ'ק שהחליט עליו לכל אחד ואחת כבר בראש השנה,
ולא משנה כמה שעות נשקיע- אם נשקיע יותר שעות--זה לאערובה לכך שנרוויח יותר בחודש...
מנסיון.

שיהיה לכולנו בשורוטובות!
וחודש טוב!

• הוסף לסימניות
הָבִיאוּ אֶת כָּל הַמַּעֲשֵׂר אֶל בֵּית הָאוֹצָר וִיהִי טֶרֶף בְּבֵיתִי, וּבְחָנוּנִי נָא בָּזֹאת אָמַר ה' צְבָאוֹת אִם לֹא אֶפְתַּח לָכֶם אֵת אֲרֻבּוֹת הַשָּׁמַיִם וַהֲרִיקֹתִי לָכֶם בְּרָכָה עַד בְּלִי דָי' (מלאכי ג, י)

בדוק ומנוסה.
בחדשים שלא הקפדתי לתת מעשה כספים לצדקה, גם כשהרווחתי את הסכומים עליהם אתה מדבר, הכסף הפך לחומר נזיל והתחמק מבין האצבעות (או מחורי הכיסים).
בחדשים שהקפדתי, גם כשהרווחתי פחות, היה ב"ה ברכה, ולא נשאר חודש בסוף הכסף...
תנסה, לא תצטער. להקפיד בלי פשרות.

נכתב ע"י שמואל בזנסון;708249:
לדוגמה: מסעדת ציפורי, השקיעו הרבה כסף לתלות שלט ענק ובולט ובסייעתא דשמייא זה יוסיף להם לקוחות.
איך אני אוהב את היח"צ שאתה מכניס ללקוחות שלך (בתקווה שהם שלך :))...

• הוסף לסימניות
ת'אמת לא נראה לי שיש כאן גרפיקאי שיוכל לעזור לך, פשוט אני לא מאמינה שהגרפיקאים פה בפורום מגרדים את ה-6, תתקנו אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;708955:
ת'אמת לא נראה לי שיש כאן גרפיקאי שיוכל לעזור לך, פשוט אני לא מאמינה שהגרפיקאים פה בפורום מגרדים את ה-6, תתקנו אם אני טועה.
מתקנים אותך...
אישית אני מכיר לפחות 5 שעוברים את ה־12 אלף.
אבל אני מכיר גם כאלו שמרוויחים 4,500 ומאושרים הרבה יותר!

• הוסף לסימניות
נראה לך שאם למישהו מאיתנו היה תשובות, הוא היה עדיין יושב איתנו ושובר את הראש בפרוג איך מגדילים רווחים?

זו שאלת ה7 מליארד דולר, אין בן אדם שלא שואל את עצמו "איך אני מרוויח יותר?"

עובדים קשה ומצפים לישועה

או שודדים בנק.

• הוסף לסימניות
אני מאמין שאפשר למנף מקצוע לכדי פרנסה ברווח. לא צריך לחכות לטלפון מאראלה וגם אין צורך לשדוד בנק.

עיצוב גרפי זה תחום רחב מאוד עם הרבה נישות. המסקנה שלי היא שכדאי להתמקד באחת מהם ולהתמחות בה. זה יכול לקחת כמה שנים, אבל התמדה ודביקות למטרה תביא את התוצאה.

מי שמתחבר לעיצוב אריזות, למד את הנישה הזאת על בוריה. חי ונושם אריזות מזון, יודע לתכנן פריסות כמו שצריך, מעסיק קבלני משנה כמו צלם מקצועי שיצלם עבורו את המזון, יכול בכמה שנים להפוך להיות עסק רווחי.

מי שמתחבר לגלופות וכריכות, כנ"ל. ע"ע חיים מושקין ז"ל.

ולא חסר נישות: עימוד, עיצוב לאינטרנט, פרסום, מיתוג, אלבומים דיגיטליים, כרטיסי ברכה, ועוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל בזנסון;709073:
אני מאמין שאפשר למנף מקצוע לכדי פרנסה ברווח.

הרשה לי לחלוק על ה'אני מאמין' שלך.

אם רק נפתח את העינים ונביט סביב
נראה הרבה בעלי עסקים מוכשרים שעשו הכל עפ"י הכללים
ובכל זאת פשטו רגל ו/או יד.

גם אלה הנראים לעין כמצליחנים,
הרי שלא הצצת להם בחשבון הבנק,
חלקם הגדול עסוק בהישרדות
חלקם האחר משקיעים הרבה אנרגיה
בלעשות את הרושם שהם מצליחים.
ולוקחים משכנתא לממן את רכבם המפואר.

מאידך גיסא, יש אנשים, לא מוכשרים כלל,
לא מבריקים, לא מרשימים ואפי' לא כריזמטיים
ובהרבה מקרים אפי' מטומטמים גמורים! שההצלחה נדבקת אליהם
וכל מה שיגעו בו ישגשג.

אלא מה, הכל ענין של מזל.
אצלנו היהודים [דקלום 1] קוראים לזה סייעתא דשמיא
ולא משנה מה תעשה ואיך תעשה, אם לא הגיע הזמן, לא יעזור כלום

לסיכום:
תתמקד במה שאתה יודע, תתייעץ, תשקיע ותעשה כל מה שצריך
כי בפלנטה בה אנחנו חיים לא ברור איך בדיוק זה פועל.
בכל מקרה, אומרים [דקלום 2] שתפילה תמיד מועילה
גם אם אתה לא רואה מיידית את התוצאות.

ועוד הערה, לקח לי הרבה כוחות נפש להישאר ענייני,
שלא תגיד שלא השקעתי בך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;709150:
וכל מה שיגעו בו ישגשג.
אמיתי לגמרי :eek:

• הוסף לסימניות
שבתי וראה תחת-השמש, כי לא לקלים המרוץ ולא לגיבורים המלחמה וגם לא לחכמים לחם וגם לא לנבונים עושר, וגם לא ליודעים, חן (קהלת ט, יא)

בכל אופן, זה לא סותר את ההשתדלות.

• הוסף לסימניות
אצלנו היהודים [דקלום 1] קוראים לזה סייעתא דשמיא
בכל מקרה, אומרים [דקלום 2] שתפילה תמיד מועילה
בתור הדוס התורן אני יכול להגיד לך שכשדקלמתי את זה זה באמת לא עבד.
מצד שני כשלא רק דקלמתי את זה לעבוד יותר טוב מזה לא יכלתי לקבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;709157:
שנאמר:"לא לחכמים לחם".

הופס, GRN הגדילה לצטט. עי"ש.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה כסף, שיעוף מהגרפיקה - כי זה לא ממש המקום.....

אותם גרפיקאים שמצליחים - הם יותר "בעלי עסקים" מאשר גרפיקאי, הם בדר"כ יעבדו יותר בראש גדול:
הפקות יזומות, ונסיון לגרוף שוק רחב יותר (עבודות מרוכזות למוסדות וכדו')

גרפיקה - זו אומנות, ואנחנו כאן כי זה כיף ליצור את הדברים המדהימים האלה,
זו ההנאה שלנו!..

ובכל זאת, מי שרוצה לדעת כיצד להיות מליונר -
שיכתוב לי באישי.

(אני כנראה יגיד לו ש"אין לי מושג"... :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי זלמנוביץ;709637:
מי שרוצה כסף, שיעוף מהגרפיקה - כי זה לא ממש המקום.....

אותם גרפיקאים שמצליחים - הם יותר "בעלי עסקים" מאשר גרפיקאי, הם בדר"כ יעבדו יותר בראש גדול:
הפקות יזומות, ונסיון לגרוף שוק רחב יותר (עבודות מרוכזות למוסדות וכדו')

גרפיקה - זו אומנות, ואנחנו כאן כי זה כיף ליצור את הדברים המדהימים האלה,
זו ההנאה שלנו!..

ובכל זאת, מי שרוצה לדעת כיצד להיות מליונר -
שיכתוב לי באישי.

(אני כנראה יגיד לו ש"אין לי מושג"... :))
אני יכולה להתחרפן (!!!) מאנשים שמתלוננים שמעיצוב וכו' אי אפשר להרוויח, שבתחום הזה רק מפסידים, שמי שרוצה להצליח שילך לתחום אחר, שעיצוב זה אמנות ומאמנות לא מרוויחים, ועוד שאר תלונות הזויות.....
הודעות שלמות נכתבות ברוח הדברים האלה מידי תקופה..

מה, באמת רע לכם???
אז תעזבו את המקצוע!!!
מישהו מכריח אותכם להישאר בתחום??

אם תגיעו בגישה כזאת, לא רק שלא תצליחו - אלא גם תפסידו!
כי דבר ראשון - הכל מתחיל בראש!
אם תגיעו בגישה מפסידנית, זה מה שהלקוחות שלכם יבינו ממכם, וזה מה שיצא ממכם בסוף..

ומילא אתם אוהבים לייאש את עצמכם, אבל למה לטחון את זה כל היום על גבי הפורום?? כדי לייאש את המתחילים או את אלה שהם כן בגישה בריאה??

די. תפסיקו.
בכל תחום יש את שמצליחים יותר ואת אלה שמצליחים פחות..
הכל תלוי בהתנהלות של העסק ו - בסיעתא דשמיא..

סורי על ההתקפה! הייתי חייבת לפרוק את זה מתישהו...:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;709150:
.

מאידך גיסא, יש אנשים, לא מוכשרים כלל,
לא מבריקים, לא מרשימים ואפי' לא כריזמטיים
וכל מה שיגעו בו ישגשג...

נכתב ע"י ונתנו10;709157:

התאוריה שלי בעניין הזה (בהתבסס על עובדות...)
הטיפשים פשוט קופצים למים ומנסים בלי לחשוב יותר מידי.. (כי הם טיפשים..) ולכן קורה שהולך להם והם מצליחים.. לעומת זה הפחות טיפשים עושים אלף חשבונות לפני כל צעד לכן הם לא עושים בסוף... ואם לא עושים.. לא מצליחים..

אגב, לא יודע אם שמעת על זה.. אבל קרה גם איזה פעמיים שלוש שטיפשים לא הצליחו בעסקים...

• הוסף לסימניות
נפגשתי עם יועץ עסקי השבוע בקשר לענין שלא קשור לגרפיקה. בכל אופן כשהזכרתי את שאלת פותח האשכול, אמר לי היועץ ביטוי מאד נכון. בכל תחום יש את סף הכניסה שלו. אינו דומה סף הכניסה להיות רופא שיניים לסף הכניסה להיות מעצב גרפי. כפועל יוצא מכך כמות הרופאים לעומת כמות המעצבים. וכתוצאה מכך הכסף שהם מרויחים וכמות הלקוחות שצריכים "להתחלק" בין הגרפיקאים.
עד כאן ממנו.
מכאן ממני:

בקיצור -ברור שיש את הצמרת וכו. אך בעקרון אם היה לנו איזשהו איגוד (כמוב בלשכת רואי חשבון, עורכי דין וכו) שייצור סף כניסה גבוה יותר- מבחנים, תעודה וכדו, יהיה יותר טוב קל ורווחי לאלו שיהיו בפנים.
אך זה נראה לי מעשי כמו שלפוטושופ יהיו גלגלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;709754:
אך זה נראה לי מעשי כמו שלפוטושופ יהיו גלגלים...
למה, דוקא נראה לי מאוד מעשי!!
שלפוטושופ יהיו גלגלים.....

(כמה שהנושא הזה נטחן פה בעבר...)

• הוסף לסימניות
1. חולם על בית משלו - אפשר גם בלי הסכומים שהזכרת.
2. רוצה לחתן ילדיו בכבוד - כבוד זה עניין יחסי.
3. לנסוע לפראג פעם בשנה לסוף שבוע - אפשר למצוא לזה תחליף טוב, זול יותר ומהנה יותר.
4. לתרום לתלמודי תורה של ילדיו - אפשר גם אפשר.
5. לקנות מפטיר יונה ביום כיפור - זה תלוי בבית כנסת...
6. להתפנק בשבת על נתח סלומון טרי - אפשר גם להתפנק על נסיכה טובה.

בכל אופן, ישנם רבים עם סכומים אדירים, שמתפנקים בפראג וטוחנים סלומון, והם מרגישים כמו כלבים בתוך כלוב מזהב. ועם זאת, ישנם אנשים, שדואגים לרמת הכנסות ראויה למטרותיהם, והם שמחים ומאושרים, לא פחות מאוכלי הסלומון.

עשירות זה לא רק כסף, אלא שאתה שמח במה שאתה עובד, שאתה שמח במשפחה שלך, שיש לך זמן איכות לאשתך ולילדים שלך, שאתה בקשר אמיתי ואוהב עם השי"ת. יכול להיות שאם תעזוב את הגרפיקה ותלך לעסוק בנדל"ן יהיה לך יותר כסף. אבל "עשיר" באמת - לא בטוח שתהיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה