כללי איך מגדילים תמונה בלי לפגוע ברזולציה

• פותח הנושא yhk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכם

בטח זה זה שאלה שכל אחד שואל ומעונין לדעת

לפעמים רוצים לעבוד פחות קשה, לקחת תמונה יפה וליצור בעזרתה או על ידי חלק ממנה משהו יפה

אבל בדרך כלל התמונה מאבדת את צורתה באופן משמעותי ובפרט כשמגדלים אותה?

השאלה איך אפשר לגנוב מהתמונה נטו את מה שרוצים ובצורה מושלמת

נ.ב. אני כותב את זה אחרי שהתיאשתי מהאפשריות trace שיש בקורל ובאילוסטרייטור
ואני לא שבע רצון לגמרי מהתוצאות

בתודה ומחכה לתגובתכם

• הוסף לסימניות
פעם העלו לפה (בפורום הישן) תוסף לפוטושופ המעלה את הגודל בלי לפגוע באיכות, התוצאות היו די סבירות.
לאחרונה הביאו פה תוכנה המגדילה חלקים מתוך התמונה בלי לפגוע ביתר תעשה חיפוש ותמצא נחת.

• הוסף לסימניות
זה תוסף שיצא לי לעבוד איתו פעם

בעזרתו הצלחתי להגדיל תמונה בלי לפגוע הרבה באיכות

קבצים מצורפים

• 454dffa.jpg
    KB 36 · צפיות: 11
  • AS-BU.ZIP
    2 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מה זה התוכנה הזאת?

מה זה התוכנה הזאת?

• הוסף לסימניות
זה תוסף לפוטושופ

אני לא זוכר איך מתקינים אותו
אבל זה אמור לעשות את העבודה

• הוסף לסימניות
האם התוכנה מסוגלת גם להפוך את התמונה לוקטורי

האם התוכנה מסוגלת גם להפוך את התמונה לוקטורי

• הוסף לסימניות
להתקנה צריכים להכניס קוד
בהשורה השלישי
Kafdjlbodlen זה הקוד

• הוסף לסימניות
יש לזכור שפילטר זה אינו מופיע ברשימת הפילטרים בפוטשופ אלא בתפריט האוטומט שנמצא תחת התפריט הראשי "קובץ"
file>automate

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה