כללי איך מגדירים את התוכנה שאילוס' ישלח את התמונה להערך בה?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סליחה על הכותרת המגומגמת...
כבר הרבה זמן לא עבדתי כסדר באילוס' ומשהו שם השתבש.
כשאני לוחצת על עריכת תמונה הוא שולח אותי ל... פיקאסה..
איך אפשר להגדיר לו שישלח את התמונה לפוטושופ?
תודה!

• הוסף לסימניות
לחיצה על הקובץ לחצן ימני פתיחה במצעות לבחור פוטו שופ (ד"א בכותרת כתוב אילוס) ולסמן פתח תמיד באמצעות תוכנה זו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1103170:
סליחה על הכותרת המגומגמת...
כבר הרבה זמן לא עבדתי כסדר באילוס' ומשהו שם השתבש.
כשאני לוחצת על עריכת תמונה הוא שולח אותי ל... פיקאסה..
איך אפשר להגדיר לו שישלח את התמונה לפוטושופ?
תודה!
כשהתמונה בסיומת PSD הוא אממור לשלוח לפוטושופ.
אבל אם התמונה היא ב-JPG הוא ישלח לתוכנה שהיא ברירת המחדל לפתיחת תמונות במחשב.
זה לפי מה שידוע לי, אולי יש מומחים יותר ממני...

• הוסף לסימניות
אפשר לשנות-כמו שכתבתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1103193:
לחיצה על הקובץ לחצן ימני פתיחה במצעות לבחור פוטו שופ (ד"א בכותרת כתוב אילוס) ולסמן פתח תמיד באמצעות תוכנה זו.
בהצלחה!
אני מתכוונת כאשר אני כבר נמצאת באילוס' ואני רוצה לערוך תמונה תוך כדי עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1103196:
כשהתמונה בסיומת PSD הוא אממור לשלוח לפוטושופ.
אבל אם התמונה היא ב-JPG הוא ישלח לתוכנה שהיא ברירת המחדל לפתיחת תמונות במחשב.
זה לפי מה שידוע לי, אולי יש מומחים יותר ממני...
נכון :)
השאלה איך מגדירים את תוכנת ברירת המחדל?

• הוסף לסימניות
את חייבת למזער את החלון להכנס למחשב שלי ושם לעשות פעם אחת את התהליך הזה.. (אולי בחלון פתיחה התהליך גם אפשרי, לא יודעת?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה