כללי איך מגדירים את צבע הפנטון באילוס'?

• הוסף לסימניות
בחרתי צבעים ממניפת פנטון, ואני רוצה לבחור אותם באילוסטרייטור, איפה אני עושה אותם?
כמו"כ יש הוראות מיוחדות לסגירת קבצים בצבעי פנטון (3 צבעים)?

• הוסף לסימניות
יש הרבה ספריות פנטון, כאן מתחילה הבעיה. אני צריכה נניח צבע 124C ו-433U.
הצלחתי למצוא נניח את 124 אבל הוא נקרא 124PC או 124EC מה זה אומר? למה אין צבעים רק עם C/U?

• הוסף לסימניות
מקפיצה, אולי בכ"ז מישהו יכול לעזור?
בחרתי ממניפת פנטון את הצבע 405U. אני משום מה לא מצליחה למצוא אותו באילוס', מישהו יכול לעזור? זה ממש דחוף לי..

תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;821636:
מקפיצה, אולי בכ"ז מישהו יכול לעזור?
בחרתי ממניפת פנטון את הצבע 405U. אני משום מה לא מצליחה למצוא אותו באילוס', מישהו יכול לעזור? זה ממש דחוף לי..

תודה!!

לי יש מניפה שבה כל צבע פנטון מתורגם ל cmyk וגם ל rgb וגם למספר עם אות. תכתבי את אחד מהערכים האלו ואתרגם לך.

• הוסף לסימניות
u נמצא בספריית solid uncoated

את יכולה לבחור שהספרייה תהיה מסודרת לפי הסדר
HixasTL168OvHixasTL168OvHixasTL168OvHixasTL168OvHixasTL168OvHixasTL168OvHixasTL168OvHixasTL168OvHixasTL168OvHixasTL15ve+3b0MOu87gBWX81hNH3JucAAAAASUVORK5CYII=

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אשמח את תגלה לי איך מצאת.. (לא מצאתי במניפה המודברת את המספר הזה)

• הוסף לסימניות
בספריית בוק יש ספרייה שנקראת Solid un coated
ואפשר לבחור בחיצון למעלה sort by name
צפה בקובץ המצורף 134595

אם את צריכה c זה נמצא בספריית solid coated

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 94.9 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה