אמונה וביטחון
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מופיע למטה לא מחובר-יש חיבורים זמיניםלא ממש הבנתי מה מופיע בסמלים למטה הוא מחובר למשהו שם או לא. צלומסך יעזור.
יש לי בעיה להעלות כי אני צריכה לנתק ולחבר כל פעם מחדש...
מופיע למטה לא מחובר-יש חיבורים זמיניםלא ממש הבנתי מה מופיע בסמלים למטה הוא מחובר למשהו שם או לא. צלומסך יעזור.
ומה מופיע ב'מחשב זה' כאשר הסטיק מחובר?מופיע למטה לא מחובר-יש חיבורים זמינים
הדגם הוא e3872 הוואיומה מופיע ב'מחשב זה' כאשר הסטיק מחובר?
אם יש לכם ווי-פיי במחשב כעיקרון תוכלו להתחבר אל הווי פי של הסטיק במקום בחיבור ישיר (תמצאו את הקוד על הסטיק)
אגב מה הדגם המלא שלו
זה לא הדגם המלא.הדגם הוא e3872 הוואי
כרגע כשזה מחובר עם סטיק אחר מופיע רשת 2 גישה לאינטרנט
אני בנטפרי אז זה עוזר הווי פי?
מה מופיע ב'מחשב זה' כאשר הסטיק מחובר?
הדגם של הסטיק:זה לא הדגם המלא.
זה מחשב נייד או נייח?
כשהסטיק השני מחובר לא רואים אותו בווי-פי?
הדגם המלא הוא:הדגם של הסטיק:
מודם סלולרי Huawei E8372 וואווי
מדובר במחשב נייד
וכשהוא מחובר בסטיק השני כן רואים אותו בוויפי
ולגבי מחשב זה מופיע לי:
רשת 2 גישה לאינטרנט
ותודה לכם על ההתיחסות והעזרה...
כשהסטיק מחובר והנורה הירוקה (אאל"ט) דלוקה, תכנס לדפדפן בכתובת הבאההדגם המלא הוא:
מה מופיע ב'מחשב זה' כאשר הסטיק מחובר
צריך להפעיל את התוכנהיש לי נסטיק של BOLD+
וכשמחברים אותו למחשב עם USB הוא משמיע צליל שהוא קלט אותו, אך הוא לא מתחבר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים