כללי איך מגדירים כברירת מחדל את פוטושופ כתוכנה לעריכת תמונה

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הסתבכתי בכותרת, להלן הסבר:

אני עובדת באינדי. כל פעם שאני מבקשת ממנה לערוך את התמונות המקושרות לקובץ, היא שולחת אותי לפיקסה. לא יפה, נכון? אז כל פעם אני עושה שמיניות באוויר כדי לערוך את התמונה.

אולי יש כאן מישהו שיגלה את אוזני איך להגדיר כך שהפוטושופ תהיה ברירת המחדל והתמונות (היפות!) תופנינה לעריכה באם כל תוכנות עריכת התמונות - פוטושופ?

• הוסף לסימניות
הבעיה זאת לא יכולים בתוך אינדזיין עד גירסת cs 3 בכלל לא ובגריסת cs 5 [אולי בב cs4 גם כן] הוסיפו עוד פקודה בתפריט edid הנקראת edit with עם אפשרות לבחור בגוון תוכנות שאתה יכול לערוך מה שאתה רוצה

אבל כמובן שמחפשים את הדרך הקצרה, שגם יוכל לעבוד עם הקיצור דרך להפקודה הנ"ל [alt ודאבל קליק], אז נגשים לקובץ המקורי ולחיצה ימנית בעכבר בוחרים בפקודה פתח באמצעות, מסמנים פוטשופ ,ומסמנים v על האפשרות השתמש תמיד עם תוכנה זו לפתוח קבצים מסוג זו, ואישור, ועכשיו אינדזיין יפתח את פוטושופ כל פעם שתבחרו לערוך תמונה שהבאתם לאינדזיין.

את העצה הזה חשבתי לעצמי כפתרון אבל יש גם קצת בעיה עם עצה כי עכשיו כל התמונות שלך עם אותו סיומת של קובץ יפתח תמיד בפוטושופ ועשיתי חיפוש ברשת ומצאתי באתר סודות של אינדזיין
שכותב הפתרון הזה בלי לציין הבעיה הזה ואולי מומוחים אחרים שמסתובבים כאן ימצאו פתרון לזה

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התשובה המפורטת ועל האתר שצירפת.
אני עובדת על CS4, ואכן יש לי את האפשרות של ערוך עם... אבל, כמו שכתבת זה לא מאפשר את הדרך הקצרה.
העצה שלך - מועילה לי מאוד לעת עתה, גם אני אשמח לשמוע פתרון לבעיה שהיא יוצרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה