כן.HP ?
יש להם שיטה נוחה (במדפסות התומכות) בשם ePrint הוראות כאן
כמו שמגדירים כל מדפסת רק מחברים את המדפסת במקום לUSB לכבל רשת או לWIFIיש לי מדפסת ואני רוצה לחבר אותה לרשת שלי כדי שאוכל להדפיס בה ממחשב מרוחק שמחובר עם ראוטר לרשת.
איך עושים את זה?
מה הכוונה מרחוק, מחשב נוסף בבית שמחובר לאותו רשת?כדי שאוכל להדפיס בה ממחשב מרוחק שמחובר עם ראוטר לרשת
יש לי שני מחשבי שכל אחד מהם מחובר לרשת בצורה אלחוטית ומדפסת אחת שמחוברת בכבל לראוטר.ה הכוונה מרחוק, מחשב נוסף בבית שמחובר לאותו רשת?
אז התשובה של עשרים ושתיים הוא פשוט ועובד בכל מדפסתיש לי שני מחשבי שכל אחד מהם מחובר לרשת בצורה אלחוטית ומדפסת אחת שמחוברת בכבל לראוטר.
איך מגדירים יציאת wifi? לא רואה כזאת ברשימת היציאות?אז התשובה של עשרים ושתיים הוא פשוט ועובד בכל מדפסת
התשובה שלי במדפסות תומכות עובד גם מרחוק ממש על בסיס כתובת אימייל, שלכל מדפסת יש כתובת אימייל ב HP ואם שולחים אליה קובץ המדפסת תקבל אותו ותדפיס
מה הכוונה? לחבר את המדפסת דרך וויפי לראוטר?איך מגדירים יציאת wifi? לא רואה כזאת ברשימת היציאות?
חושבני...מה הכוונה? לחבר את המדפסת דרך וויפי לראוטר?
למה WIFI ?איך מגדירים יציאת wifi? לא רואה כזאת ברשימת היציאות?
מעניין מאוד - לא הכרתיאז התשובה של עשרים ושתיים הוא פשוט ועובד בכל מדפסת
התשובה שלי במדפסות תומכות עובד גם מרחוק ממש על בסיס כתובת אימייל, שלכל מדפסת יש כתובת אימייל ב HP ואם שולחים אליה קובץ המדפסת תקבל אותו ותדפיס
לא הצלחתי!תכנס לאתר היצרן עם הדגם של המדפסת תוריד את מנהל ההתקן ותפעיל וזהו
צריך למצוא את כתובת הIP הפנימית שהראוטר נתן למדפסת.@עשרים ושתים ניסיתי גם את זה, וקיבלתי את ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 445839
ואז הזנתי את הכתובת או את שם המארח כפי שמצאתי בהגדרת המדפסת וללא הועיל.
איך?ריך למצוא את כתובת הIP הפנימית שהראוטר נתן למדפסת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים