איך מגדירים רשת

• הוסף לסימניות
יש לי 3 מחשבים שמחוברים לראוטר אחד, כולם ווינדוס 7. ואני רוצה שהם יהיו רשת אחת. ומחשב אחד יהיה הראשי.
איך אני מגדיר זאת?

ואני מגדיש שאני עם הארץ במחשבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;870413:
יש לי 3 מחשבים שמחוברים לראוטר אחד, כולם ווינדוס 7. ואני רוצה שהם יהיו רשת אחת. ומחשב אחד יהיה הראשי.
איך אני מגדיר זאת?

ואני מגדיש שאני עם הארץ במחשבים

למה אתה מתכוון מחשב אחד יהיה ראשי???

• הוסף לסימניות
בגלל שאתה עם הארץ, אז כדי לא לגעת, כדי שהטכניים לא יעשה כסף מחושבנך

מה אתה רוצה לעשות שיטוף או רשת
כי אם אתה רוצה שיתוף אז טוב מה שיש לך
ואם אתה רוצה רשת אז אתה צריך מחשב עם וינודס סרבר, זה עושה קצת חור בכיס

• הוסף לסימניות
אני רוצה בעיקר שיתוף קבצים ממחשב אחד לשני, וגם מדפסת אחד לכל המחשבים.

• הוסף לסימניות
אז במחשב "הראשי" תריץ net share שם שיתוף ומיקום התיקיה המשותפת
ובנוסף תאפשר גישה למחשב מרחוק
בשאר המחשבים תריץ net use אות שיתוף בקסלש כפול שם המחשב "הראשי" בקסלש שם שיתוף.
לגבי המדפסת תשתף אותה במחשב שאליו היא מחוברת
ובשאר המחשבים תחפש מדפסת רשת ותקבע כברירת מחדל

מה הסיכוי שהובנתי?????

• הוסף לסימניות
לדאבוני לא הבנתי, אתה מדבר כטכנאי מנוסה, ואני בקושי מבין מה זה ווינדוס.

• הוסף לסימניות
אם אתה רק מבין מה זה וינדוס, עדיף לא לשלם פעמיים...

נ.ב. יכול ליהות שיש כאן בפורום מדריך לזה, תנסה לעשות חיפוש גוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה