כללי איך מגדירים שני עמודים באינדזיין?

• הוסף לסימניות
את עזרתכם באינדזיין אני מבקשת
לגבי פרסומת שאמורה להשתרע ע"פ 2 עמודים
איך אני מגדירה במקום 2 עמודים צמודים- לעמוד אחד
כדי שלא יחתך לי
תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי למה את מתכוונת, אבל אולי מה שיעזור לך זה להגדיר את גודל העמוד לפי 2?

• הוסף לסימניות
זה עימוד של מגזין באינדזיין
כל העמודים מוגדרים לעמוד בודד
יש לי פרסומת שהגודל שלה צריכה להתפרס על 2 עמודים
איך מגדירה שבתוך המסמך -עמוד אחד יהיה כפול 2

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה בעיה, כי גם ככה אחרי הדפסה והידוק הם יעמדו אחד מול השני אז למה זה משנה אם זה נחתך?

• הוסף לסימניות
את צריכה להגידר את הדף בגודל כפול מהגודל העכשיוי (רק ברוחב, הגובה נשאר בכל מקרה)
ואז בסגירה הכל יהיה בדף אחד.
ואם את עובדת בעיתון הזה, אז כדאי לך אח"כ לשמור את הקובץ הזה בשם 'עימוד כפול' שיהיה מוכן לכל הפעמים הבאות. בהצלחה

• הוסף לסימניות
להכין בעמוד אחד.
אפשר להוציא PDF של שני עמודים זוגיים ככפולה אחת.

• הוסף לסימניות
בייצוא ללחוץ על ה וי שליד המילה spraeds

• הוסף לסימניות
גרפיק, איך פועלת ההחלה של מאסטר רב עמודים?
האם גרירת עמוד המאסטר על עמוד בודד מוסיפה לו עוד עמודים לפי המאסטר?
או שצריכים להוסיף עמודים רגילים והגרירה גורמת להם להצמד?

• הוסף לסימניות
ישראלה,
צריכים להוריד את ה'ווי' ב: Allow Pages/Spread to Shuffle, שנמצא בחלון הדפים (הגדרות בקליק על החץ),
ואז בגרירה אפשר להוסיף עד 10 עמודים לרוחב.

• הוסף לסימניות
בגרירה מהמאסטר לעמוד הרצוי או בגרירה והצמדה בתוך חלון העמודים?

• הוסף לסימניות
לא קשור למאסטר או לשאר העמודים.
בחלון העמודים יש חץ משולש עם הגדרות נוספות.
אתה בוחר את העמודים הרצויים, ומוריד מהם את האפשרות להסתדר לבד. Shuffle
ואז אתה פשוט גורר את העמודים האלו בחלון הדפים אחד ליד השני, והם ישארו באותו רוחב.
(תקבל סימן כזה [לפני ואחרי הדפים] שזה אומר, ככה זה נשאר. זה הסדר שלו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;220100:
את צריכה להגידר את הדף בגודל כפול מהגודל העכשיוי (רק ברוחב, הגובה נשאר בכל מקרה)
ואז בסגירה הכל יהיה בדף אחד.

אני חושב שקצת מיותר לעשות כך, יש אופציה שנקראת בעברית "כפולות" צריך רק לסמן אותה בV כשמיצאים לPDF ואז כבר מקבלים את שני העמודים צמודים אחד לשני...

מקווה שהובנתי,
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה