- הוסף לסימניות
רקע ויניל פרקט 3X3 מטר
אפשר לגהץ רגיל?
אפשר לגהץ רגיל?
לשים מגבת מעל ואז לגהץ?לא זה יהרס לך
תגהצי מעל מגבת
תגלגלי על מקל של מטאטא זה יתיישר לך (לא תוך דקה אבל אחרי כמה שעות בהחלט)רקע ויניל פרקט 3X3 מטר
אפשר לגהץ רגיל?
זה מגהץ שעוברים על הבגדים מרחוק והם מתגהציםשמעתי שיש איזשהו מכשיר כמו פן שעושים על הרקע וזה נהיה חלק.. שמעתם פעם?
מקל מטאטא 3 מטר?תגלגלי על מקל של מטאטא זה יתיישר לך (לא תוך דקה אבל אחרי כמה שעות בהחלט)
תודה!זה מגהץ שעוברים על הבגדים מרחוק והם מתגהצים
א- את יכולה לתלות את הרקע ולעבור עליו עם האדים שלל המגהץ קיטור.
ב- אולי יש חנות בגדים לידך שמחזיקה את זה
(אני פעם השכרתי כזה מגהץ מחנות)
בהצלחה![]()
חברי 2 מקלות יהיה לך בול 3 מטר, אני שמה מעל ארוןמקל מטאטא 3 מטר?
תודה!חברי 2 מקלות יהיה לך בול 3 מטר, אני שמה מעל ארון
אין לי גלילים כאלה, אין לי רקעי נייראני שמה מעל לגליל רקע שכבר ניגמר לי
יש לי מלאי של גלילים כאה בסטודיו למיקרים כאלו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים