- הוסף לסימניות
לא. זה רגיל.זה לא המון שמרים לקילו קמח?
לא. זה רגיל.זה לא המון שמרים לקילו קמח?
נכון! שכחתי זה טיפ מעולה.נראה לי אף אחת לא כתבה להתסיס את המים הסוכר והשמרים של המתכון בקערת המיקסר כרבע שעה
לא רלוונטי בשמרים יבשיםנראה לי אף אחת לא כתבה להתסיס את המים הסוכר והשמרים של המתכון בקערת המיקסר כרבע שעה ואז להוסיף קמח שמן ומלח באופן שהמלח לא נוגע בשמרים
את יכולה לשים רק 2זה לא המון שמרים לקילו קמח?
מה נחשב 'קמח ברמה גבוהה' ??בתעשייה- מאפיות וכו’ משתמשים בקמחים ברמה גבוהה בנוסף למשפרים למינהם
לשימוש ביתי- ל’שטיבל’ יש קמח מיוחד לחלות והוא נותן תוצאות מדהימות
וואי, אני לא כזה מבינה גדולה בתחום...מה נחשב 'קמח ברמה גבוהה' ??
ממה שאני מכירה, לשטיבל יש מגוון רחב של קמחים, לכל קמח יש מספראיזה חברה של טחינת הקמח ממולצת
תודה רבה!השיטה שלי לבצק שמרים (היא לא שלי אלא של קלרה פטל) והיא מעולה ממש!!!
א. את הקמח מחלקים ל-2. את החצי הראשון מקציפים במקצף בלון עם שאר החומרים כ-5 דקות לעיסה נוזלית. אח"כ מחליפים לוו לישה ומוסיפים את החצי השני של הקמח וממשיכים לישה כרגיל.
ב. לשים את הבצק בהפסקות- 5 דקות לישה, 5 דקות מנוחה. ככה 3 פעמים. הבצק יוצא רך ונעים לעבודה בצורה בלתי רגילה.
בנוסף, אישית מעדיפה התפחה במקרר לילה, אין להשוות להתפחה רגילה לדעתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים