דרוש מידע איך מגיעים להצדיק הרב מאיר יוסף שטרן

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקבוע תור להתברך ולהתייעץ, אצל
הרב מאיר יוסף שטרן מבני ברק הנכד של הרב מנדל זיע"א?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקבוע תור להתברך ולהתייעץ, אצל
הרב מאיר יוסף שטרן מבני ברק הנכד של הרב מנדל זיע"א?
הצדיק הרב מאיר שטרן גר ברחוב צירלסון 5 בבני ברק. הוא נכדו של המקובל ר' חיים משה מנדל זיע"א ובנו של הצדיק רבי אלטער דוד חיים שטרן.
קובעים תור בפל' 0548485262.

• הוסף לסימניות
סתם תיקון קטן לרב מנדל קוראים המקובל משה מנדל זיע"א בלי חיים כי חיים הוסיפו לו כשהיה חולה ולפי איך שאני יודעת מורידים את השם שמוסיפים אחרי הפטירה בהצלחה

• הוסף לסימניות
לאחר שהוסיפו לו את השם חיים הוא חי עוד מספר שנים ולכן משאירים את השם והשם המלא הוא חיים משה מנדל

• הוסף לסימניות
נכון צודקת סליחה
עכשיו אני נזכרת שאנחנו עושים את הילולא בד* תמוז כתוב חיים משה מנדל זצ"ל
דרך אגב אם את עדיין לא מצאת איך מגיעים אליו תוכלי לכתוב פה אני יכולה לעזור לך בשמחה

• הוסף לסימניות
נכון צודקת סליחה
עכשיו אני נזכרת שאנחנו עושים את הילולא בד* תמוז כתוב חיים משה מנדל זצ"ל
דרך אגב אם את עדיין לא מצאת איך מגיעים אליו תוכלי לכתוב פה אני יכולה לעזור לך בשמחה
הרב מקבל נשים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה