דרוש מידע איך מגיעים לשרה נתניהו? או לנשים ידועות אחרות...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני צריכה רעיונות של נשים ידועות שאני יכולה להסריט סרטון ברכה קצרצר לפעילות מסוימת בתיכון?
יש למישהו רעיון איך מגיעים לגב' שרה נתניהו?
ויש רעיונות לנשים נוספות?
הבנות סגנון פתוח

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיונות של נשים ידועות שאני יכולה להסריט סרטון ברכה קצרצר לפעילות מסוימת בתיכון?
הבנות סגנון פתוח
יש לי את המספר של ביבי אולי זה יעזור....
עכשיו ברצינות אולי להתקשר ללשכת ראש הממשלה ואולי הם יסכימו.
הטלפון שלהם זה 036109898

• הוסף לסימניות
או דרך פה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מה שהביאו ב144 על זה

• הוסף לסימניות
שרה נתניהו בתיכון?
זה תיכון חרדי?
איך תדעי איך היא תתלבש? ומה היא תאמר (לא צריך שהיא תאמר דברים לא טובים, מספיק השפה)? (וזה עוד בקטנה...)
זה המסר שאת רוצה להנחיל?
גם אם הם פתוחות....
לדעתי קצת פחות ...
(הצעות נוספות, אם בכל אופן את הולכת על זה: עומר ינקלביץ, אילת שקד, וכד')

• הוסף לסימניות
הבנות סגנון פתוח
רעיון נוסף:
סיון רהב מאיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם זה ממש חשוב אני חושב שיש דרך להשיג
איך אומרים מי שרוצה משהו באמת הוא ישיג אותו.
השאלה אם זה חשוב דווקא אותה או כל מישהו קצת מפורסם
איזה סגנון אתם מחפשים?
דווקא פוליטקאים או כל דבר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה