מידע שימושי איך מגיעים לDciti במישור אדומים מירושלים??

• הוסף לסימניות
יש מישהו שהיה שם ? אפשר לטייל שם עם הבעל ? מקום שמור ולא פרוץ?
ניתן להתרשם כאן

• הוסף לסימניות
ניתן להתרשם כאן
קצת קיצוני לקחת את זה כדוגמא...
אני הייתי שם והרב המכריע היו חרדים. ומכירה עוד הרבה שהיו שם והכל היה למהדרין :)
סה"כ היזם חרדי לגמרי.
הגיוני שהם עשו איזשהו פסטיבל פתיחה כפרסומת לחילונים, אבל לחשוב שזה המקום?
ממש ממש לא.

המקום שומר שבת, וצריך לתמוך בהם. זה המקום היחיד מהסוג הזה ששומר שבת. אז בואו נראה את הכח שלנו כחרדים.

• הוסף לסימניות
קצת קיצוני לקחת את זה כדוגמא...
אני הייתי שם והרב המכריע היו חרדים. ומכירה עוד הרבה שהיו שם והכל היה למהדרין :)
סה"כ היזם חרדי לגמרי.
הגיוני שהם עשו איזשהו פסטיבל פתיחה כפרסומת לחילונים, אבל לחשוב שזה המקום?
ממש ממש לא.

המקום שומר שבת, וצריך לתמוך בהם. זה המקום היחיד מהסוג הזה ששומר שבת. אז בואו נראה את הכח שלנו כחרדים.
זה הפרסומת שלהם. וגם ראיתי פרסומת כזו היום.
לפחות בחודש אוגוסט הם מיעדים את זה לאוכלוסיה הכללית ומפרסמים מיזמים לא מתאימים.
זה שהיזם חרדי לא ערובה לכלום.
לא מרימים פרויקט כזה עבור ציבור חרדי.

אין לי שום דבר נגד המקום ואני בטוחה שאני אבקר שם. להתעלם מהעובדה שבימים אלו היזם מפרסם על פסטיבלים שונים שנערכים שם זה הטמנת ראש בחול. למי שיתאים שילך ככה ולמי שלא פשוט שימתין.

• הוסף לסימניות
זה הפרסומת שלהם. וגם ראיתי פרסומת כזו היום.
לפחות בחודש אוגוסט הם מיעדים את זה לאוכלוסיה הכללית ומפרסמים מיזמים לא מתאימים.
זה שהיזם חרדי לא ערובה לכלום.
לא מרימים פרויקט כזה עבור ציבור חרדי.

אין לי שום דבר נגד המקום ואני בטוחה שאני אבקר שם. להתעלם מהעובדה שבימים אלו היזם מפרסם על פסטיבלים שונים שנערכים שם זה הטמנת ראש בחול. למי שיתאים שילך ככה ולמי שלא פשוט שימתין.
לא אמרתי ללכת עכשיו.... אני באמת הייתי לפני אוגוסט.
כל אחד יודע שלשום מקום לא מומלץ ללכת באוגוסט... אגב.
אבל יש הבדל בין לומר- לא ללכת באוגוסט, לבין לפרסם אותם בצורה כל כך שלילית בפורום פתוח. זה נראה לי לא הוגן...
כל אחד יעשה כמחשבתו וכהבנתו, אבל תזהרו מלשון הרע.
אין לי אחוזים שם, אל דאגה.
אבל אני שמעתי חילונים שמדברים על הדיזיין סיטי, ואמרו ביניהם- אין סיכוי שזה יצליח, זה סגור בשבת... זה לא יחזיק מעמד... וכאב לי לשמוע את זה.
וכן, אני חושבת שיש חשיבות שדווקא בגלל שככה החילונים תופסים את זה, הציבור שלנו צריך להוכיח שזה כן מחזיק. ואם הציבור שלנו גם יחרים את המקום... אז באמת הוא לא יחזיק מעמד.
שוב- לשום מקום לא מומלץ ללכת באוגוסט.

• הוסף לסימניות
לא אמרתי ללכת עכשיו.... אני באמת הייתי לפני אוגוסט.
כל אחד יודע שלשום מקום לא מומלץ ללכת באוגוסט... אגב.
אבל יש הבדל בין לומר- לא ללכת באוגוסט, לבין לפרסם אותם בצורה כל כך שלילית בפורום פתוח. זה נראה לי לא הוגן...
כל אחד יעשה כמחשבתו וכהבנתו, אבל תזהרו מלשון הרע.
אין לי אחוזים שם, אל דאגה.
אבל אני שמעתי חילונים שמדברים על הדיזיין סיטי, ואמרו ביניהם- אין סיכוי שזה יצליח, זה סגור בשבת... זה לא יחזיק מעמד... וכאב לי לשמוע את זה.
וכן, אני חושבת שיש חשיבות שדווקא בגלל שככה החילונים תופסים את זה, הציבור שלנו צריך להוכיח שזה כן מחזיק. ואם הציבור שלנו גם יחרים את המקום... אז באמת הוא לא יחזיק מעמד.
שוב- לשום מקום לא מומלץ ללכת באוגוסט.
זה הפרסומת שלהם. לא של אף אחד אחר.
בירת העיצוב והפנאי, בשלט חוצות בכביש רמות. ובמקומות נוספים.
לא אמרו כאן איזה מידע חסוי. העלו פרסומים רשמיים של המיזם. אין טעם אפילו לשים קישור לאתר הרשמי כי הוא יחסם בכל סינון מינימלי.

אז כשיגיע החורף תקראי לשומרי שבת לתמוך במיזם. היום זה פשוט לא רלוננטי. המתחם מלא ברקדנים, זמרים, פסלים חיים, גם מהמגדר הנשי. וכמובן במבלים.
שמירת שבת היא לא חזות הכל.
זה נכון שבאופן כללי באוגוסט צריך יותר להזהר מיציאה מהבית. אבל עדיין לא בכל מקום יש באוגוסט פסטיבלים כאלה. זה דווקא די ייחודי למקום. (לפי פרסומים שלהם)

אגב מבחינת עיצוב המתחם עדיין בהקמתו. תפוסת החנויות בערך 30 אחוז. כך שמי שמתענין בעיצוב גם מומלץ לחכות.

• הוסף לסימניות
זה הפרסומת שלהם. לא של אף אחד אחר.
בירת העיצוב והפנאי, בשלט חוצות בכביש רמות. ובמקומות נוספים.
לא אמרו כאן איזה מידע חסוי. העלו פרסומים רשמיים של המיזם. אין טעם אפילו לשים קישור לאתר הרשמי כי הוא יחסם בכל סינון מינימלי.

אז כשיגיע החורף תקראי לשומרי שבת לתמוך במיזם. היום זה פשוט לא רלוננטי. המתחם מלא ברקדנים, זמרים, פסלים חיים, גם מהמגדר הנשי. וכמובן במבלים.
שמירת שבת היא לא חזות הכל.
זה נכון שבאופן כללי באוגוסט צריך יותר להזהר מיציאה מהבית. אבל עדיין לא בכל מקום יש באוגוסט פסטיבלים כאלה. זה דווקא די ייחודי למקום. (לפי פרסומים שלהם)

אגב מבחינת עיצוב המתחם עדיין בהקמתו. תפוסת החנויות בערך 30 אחוז. כך שמי שמתענין בעיצוב גם מומלץ לחכות.
לא מוצאת עניין להתווכח איתך...
אומרת לך בשמי, שהייתי במקום, ובשם עוד 4 חברות שלי שהיו-
כולן אומרות שהרב היו חרדים, ושהיה ממש בסדר. בטח יותר טוב מרחוב יפו, ואפילו מהרובע...
הייתי שם לפני 3 שבועות בערך.

• הוסף לסימניות
נטפרי לא חוסם דפים, הוא חוסם תכנים. ולכן הכל כנראה חסום שם חוץ מההנחות שיגיעו בקרוב.
גם לי אין ענין להתוכח. אין לי שום דבר נגד המתחם ואני מקוה שאוכל להגיע אליו בקרוב.
רק אי אפשר להכחיש את המציאות שבימים אלו יש שם פסטיבל. וזה מה שנסית לעשות כנראה בשוגג זה הכל.
לא משנה מה היה שם לפני שלושה שבועות, או מה יהיה בעוד חודש. היום על פי פרסומים רשמיים המקום לא מתאים לטיול עם הבעל. וזה בעצם מה ששאלו.

• הוסף לסימניות
בבקרים שקט ושלווה.
שום פסטיבל
מלא חרדים
מקום מדהים1!!
באמת יותר שמור מיפו והרובע
הקטע של ההסעות קצת מזייף.
אין הסעות חזור בצורה מסודרת.
בהלוך חיכינו 40 ד לאוטובוס

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עובדות ולא דעות ממי שהיה שם דווקא בשעות הערב.
יש שם פסטיגל? הופעות?
זה כמו בבוקר? בעיקר חרדים?

• הוסף לסימניות
נו אף אחד לא היה?
הייתי בצהריים, מצטערת... :(
יש לי חברה שהיתה בערב ומאדדד נהנתה. היא אמרה שהמקום מואר, הרבה יותר יפה.
אה, ועוד חברה שהיתה בערב והתלהבה.
אבל זה היה מזמן- לפני חודש אם לא יותר. כך שלא יודעת אם רלוונטי...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עובדות ולא דעות ממי שהיה שם דווקא בשעות הערב.
יש שם פסטיגל? הופעות?
זה כמו בבוקר? בעיקר חרדים?
למרות שלא הייתי.
אבל בדיוק בגלל שראיתי פרסומות שכל השבוע יהיה הופעות.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להגיד מנסיון איך הנסיעות?
עדיין כל 20 דק' ובחינם?

• הוסף לסימניות
ראיתי היום את האוטובוס שלהם בכניסה לעיר
אין לי מושג מה התדירות והאם הוא חינם(זה היה בסביבות16:30)

• תודה
Reactions: M:D
  • הוסף לסימניות
ימים א’-ה’:

09:30, 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30, 17:30

יום שישי:

09:30, 10:30

נסיעות חזור ( דיסיטי- ירושלים):

הקו חזרה עוצר בתחנת בנייני האומה בלבד.

ימים א’-ה’:

10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30, 17:30, 20:30, 21:15, 22:45

יום שישי: