חוף הים איך מגיעים מי-ם לחוף הנפרד בבת ים

• הוסף לסימניות
קו 406,
מתחנה מרכזית
שעה וחצי נסיעה מגיע ממש עד שם

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה,
זה תחנה אחרי תחנת הרכבת הקלה.
בלפור/ מקס נורדאו

סבלנות,
זה ממש לקראת סוף המסלול :)

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקחת קו לבני ברק
לאהרונוביץ - תחנת רכבת קלה
ומשם רכבת קלה
לוידעת אם זה יותר משתלם מהקו הישיר

• הוסף לסימניות
חוזרת בי,
מהמפה נראה שאולי יותר קרוב תחנה אחר כך,
כדאי שתשאלו אנשים באוטובוס.

סליחה,
אני שנים נסעתי קבוע בקו הזה,
אבל תמיד תחנה קודם ירדתי ככה שאני לא בטוחה.

• הוסף לסימניות
יש לי קו ישיר מהשכונה בה אני גרה לתחנת סבידור בת"א- זה רלוונטי? יכול להיות קצר יותר?

• הוסף לסימניות
כן,
את יכולה לרדת בתל אביב ההגנה,
שמה להחליף לרכבת שמגיעה לבת ים יוספטל,
וכדאי לברר לפני כן, מתי יש רכבת שמחליפה שמגיעה לבת ים אחרת זה ההבדל בין לחכות 20 דקות לבין לחכות 2 דקות.
לא רחוק מהתחנת רכבת יש קו 99
אבל לפעמים יש לו תדירות נמוכה שזה סיוט והוא מפוצץץ בכל מיני וסוגי אנשים אז לקחת בחשבון.
ויש תחנה 10 דקות הליכה מהחוף הנפרד.

• הוסף לסימניות
בתחבורה ציבורית.
תודה רבה
כפי שכתבו קו 406 ולרדת בתחנת ״בלפור/מקס נורדאו״ בערך רבע שעה הליכה..

במידה ויש לכם חו״ח ניתן לרדת בתחנת ״בלפור/ז׳בוטינסקי״ ולקחת קו 10 של דן בתדירות של כל 10/12 דק׳,
ולרדת אחרי 4 תחנות בתחנת ״מצפור גלים/דרך בן גוריון״

שימו לב לגבי חזור,
אחרי שבע בערב התדירות של 406 היא פעם בשעה.. {לפנ״כ כל חצי שעה..}

• הוסף לסימניות
בכל מקרה הוא לא נחשב כחוף שמוכשר על ידי הרבנים לרחצה כשרה,
אלא כחוף נפרד בלבד {שמוכשר ע״י המועצה דתית המקומית},

מתבטא לדוג׳ בהפרדה של מחיצה בתוך המים שבקלות ניתן להגיע לעבר השני בלי לשים לב..
אבל כמובן שישנן עוד בעיות ואכמ״ל..

• הוסף לסימניות
אמת.
לפעמים נכנסים מהצדדים.
החוף החילוני צמוד בהפרד של גדר מחורר. אמנם הרחצה שלו רחוקה אבל יש שמגיעים עד הגדר
והדרך עד החוף היא דרך פרהסיה.

אם כי, יש אנשים שזה צורך אצלם וישאלו את רבותיהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה