איך מגיעים?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב ושנה טובה!

ברצוני להגיע לקברו של האדמו'ר מזויהל זצ"ל
מישהו יודע איך מגיעים? היכן זה בכלל?

תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
בבית הקברות שייך באדר. זה במרכז ירושלים.

• הוסף לסימניות
שייך באדר? בין הערבים?

מרחוב שרי ישראל איך אני מגיעה? או שזה בכלל לא באיזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1383739:
שייך באדר? בין הערבים?

מרחוב שרי ישראל איך אני מגיעה? או שזה בכלל לא באיזור?

זה ממש קרוב לשרי ישראל, נראה לי בערך 10-15 דקות הליכה.

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה לחפש בגוגל מפות את בית העלמין בשייח באדר? מוזר לא?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהוא נקרא גם בית העלמין גבעת רם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1383755:
זה ממש קרוב לשרי ישראל, נראה לי בערך 10-15 דקות הליכה.

ואפשר לקבל בבקשה הסבר מדויק מתי ואיפה פונים ימינה או שמאלה.
אני ממש לא מתמצאת בכל האיזור הזה

• הוסף לסימניות
את עדיין צריכה עזרה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1384087:
את עדיין צריכה עזרה?

תודה לך.
מקוה שאסתדר עם המפה.

בתוך בית הקברות יש שילוט לקבר של האדמו'ר מזוויהל?

• הוסף לסימניות
משרי ישראל את צריכה להמשיך ישר לכיוון בניני האומה ושוב להמשיך ישר (בדרך רואים מפל כזה) ישר עד שאת מגיעה לבנק דיסקונט/סינמה סיטי שם את צריכה לחצות כביש ולפנות שמאלה עד שאת רואה פניה ימינה שם את פונה וממשיכה 2 דק ואת שם אם את מגיעה בימי שני /חמישי את תראי אנשים לאורך כל הדרך ותדעי שאת בכיוון הנכון...(לפחות יהיה לך את מי לשאול )

• הוסף לסימניות
המון תודה על הפירוט.

ובתוך בית העלמין יש שילוט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה