איך מגנים על ציור קיר?

• הוסף לסימניות
זקוקה לעצתכם המהירה והיעילה :)

לפני כשנה ציירתי ציור קיר לגן ילדים, אורך של כמה מטרים מרצפה עד תקרה.
השתמשתי באקריליק בשילוב ספריי (נשמע ברברי, אבל מתקבל מעולה).
כעת הגננת מדווחת שהילדים קלקלו מעט את הציור ורוצה לתקן.
השאלה שלי- איך אפשר להגן על הציור במקסימום? האם יש לכה או משהו כזה שמתאים לקיר גדול?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון איך אתם מגנים על היצירות...

תודה ויום נעים

• הוסף לסימניות
אפשר לצבוע את הקיר בלקה, או לפרוס טפט שקוף לאורך כל הציור ככה זה ימנע גם את הקילופים...
אף פעם לא ניסתי את זה אבל זה יכול להיות רעיון טוב...

• הוסף לסימניות
רעיון!
אני מעדיפה בכ"א רעיון עם נסיון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1061040:
זקוקה לעצתכם המהירה והיעילה :)

לפני כשנה ציירתי ציור קיר לגן ילדים, אורך של כמה מטרים מרצפה עד תקרה.
השתמשתי באקריליק בשילוב ספריי (נשמע ברברי, אבל מתקבל מעולה).
כעת הגננת מדווחת שהילדים קלקלו מעט את הציור ורוצה לתקן.
השאלה שלי- איך אפשר להגן על הציור במקסימום? האם יש לכה או משהו כזה שמתאים לקיר גדול?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון איך אתם מגנים על היצירות...

תודה ויום נעים
לא ידענו שאת ציירת...אפשר דוגמאות?
ומה זה אומר בשילוב ספריי? (ולמה זה נשמע ברברי?)
לי נראה שלכה שמיועדת לאקריליק תעזור, (ניתן להשיג בנוזל ובספריי) זה גם נותן אפקט של הברקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1061140:
אפשר לצבוע את הקיר בלקה, או לפרוס טפט שקוף לאורך כל הציור ככה זה ימנע גם את הקילופים...
אף פעם לא ניסתי את זה אבל זה יכול להיות רעיון טוב...

לקה זה רעיון טוב, יש לקה לשימוש בהתזה שזה ממש אידיאלי לשטחים גדולים. החיסרון הלקה מצהיבה עם השנים.
טפט? ברור שלא!! במקום להסביר אפשר לנסות טפט שקוף בפינה נסתרת ולראות את התוצאה.
בנוסף כאשר הטפט יתקלף הוא מושך אתו את הצבע של הציור.
יש כמובן פתרון מעולה אבל השאלה אם הציור "שווא" את ההשקעה...לוח פרספקס שקוף שמוברג לקיר אבל לא לגמרי בצמוד ע"מ שהציור יוכל "לנשום" כמו שרואים במוזיאונים בעולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1061150:
לא ידענו שאת ציירת...אפשר דוגמאות?
ומה זה אומר בשילוב ספריי? (ולמה זה נשמע ברברי?)
לי נראה שלכה שמיועדת לאקריליק תעזור, (ניתן להשיג בנוזל ובספריי) זה גם נותן אפקט של הברקה.

הבעיה שאין לי תמונות מאז וכרגע התמונות דיי אומללות :(
ספריי מתקבל בעצם כמו האייר בראש, כמובן פחות מקצועי.
את הדמויות ציירתי על מפל וצבעתי בפנדה מיוחדת.
לכה רגילה לא הייתי צובעת במכחול על כל הקיר הענק, יש בספריי אבל נראה לי שיצא מאוד יקר כי שטח הכיסוי שלו לא גדול. /השאלה אם יש מצב למרוח לכה ברולר או משהו כזה, כמו צבע לקיר.
אני כן אצרף תמונה אחת שתבינו את מה שקרה, אבל כמובן שזו לא היצירה המקורית, הדמויות התנתקו קצת מהקיר ולכן נראות כאלה עלובות....

קבצים מצורפים

• IMG_0001.JPG
    2.1 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות למרוח לקה ברולר. יש עשרות סוגי לקות למגוון סוגי יישומים, טלפני "ליעקובי" הם אלופים בלכות.
בפעם הבא שתציירי דמויות על מפל, לאחר הצביע והייבוש לכי לכל מרכזיה פדגוגית הם יעשו לך למינציה/קפסולציה שתאריך את חיי הדמויות עד אין סוף.

• הוסף לסימניות
לקה ברולר יוצא כבד ולא יפה, לדעתי.
אני משתמשת בספריי לקה, עדיף מט, לא צריך כ"כ הרבה בד"כ לא צריך יותר משניים. כיסוי עדין ושומר מצויין.
חשוב לכסות את כל השטח כולו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1061174:
יש אפשרות למרוח לקה ברולר. יש עשרות סוגי לקות למגוון סוגי יישומים, טלפני "ליעקובי" הם אלופים בלכות.
בפעם הבא שתציירי דמויות על מפל, לאחר הצביע והייבוש לכי לכל מרכזיה פדגוגית הם יעשו לך למינציה/קפסולציה שתאריך את חיי הדמויות עד אין סוף.

לא נראה לי שלמינציה תהיה חזקה יותר ממפל, וחוץ מזה- לדעתי זה ישלב פחות טוב עם הרקע של הציור...
נכתב ע"י אבש;1061190:
לקה ברולר יוצא כבד ולא יפה, לדעתי.
אני משתמשת בספריי לקה, עדיף מט, לא צריך כ"כ הרבה בד"כ לא צריך יותר משניים. כיסוי עדין ושומר מצויין.
חשוב לכסות את כל השטח כולו.

באיזו לכה את משתמשת? כשהייתי בחנות מקצועית אמרו לי שתרסיס אחד מספיק לשטח דיי קטן, כאן מדובר על קיר של כמה מטרים אורך וגובה, נראה לך הגיוני ששניים יספיקו?
(חוץ מזה שחבל לי עכשיו לשים לכה על ההרס הזה, פשוט סיידו במרץ מסביב ועל כל מכה או משהו כזה... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף)

• הוסף לסימניות
לי הספיק 2 בערך ל 5 מ"ר לא זוכרת בדיוק. אולי אפילו יותר

• הוסף לסימניות
למינציה מגינה על הצביעה ולא על המפל..
כאשר מניילנים דמות צבועה וגוזרים סביב יפה את השוליים זה נותן חן מיוחד גם כאשר הם תלויות על הקיר, הכל לשיקול דעתך כמובן.
אם בכל זאת את מתעניית בלקה "יעקובי" הם המומחים טלפון: 03-5606565

• הוסף לסימניות
אני בשבוע שעבר עשיתי לפרוייקט קיר לכה וזה משנה אמנם את הצבע אבל זה בהחלט מגן

• הוסף לסימניות
בכל אופן אם את משתמשת בלכה בספריי
במיוחד אם זה שטח סגור
תשתמשי במסיכה על האף והפה. (מסיכה כזו חד פעמית כמו של מנתחים. אפשר להשיג בבית מרקחת)
ולפתוח את כל החלונות.
זה לא בריא לנשום את זה

הציעו למינציה למפל - כתבת שצבעת בפנדה - לפעמים פנדה נמרחת בלמינציה, אז כדאי לבדוק קודם על משהו קטן.

• הוסף לסימניות
לכה מט שקוף ולא ועדיף מברשת מאשר ספריי

• הוסף לסימניות
טוב, רק לעידכון-
הגעתי היום לשפץ את הקיר ומרוב תסכול לקחתי פחית צבע וסיידתי בלבן הכל ואז התחלתי מחדש...
אח"כ כיסיתי בספריי לכה. מקווה שזה יועיל.
כמובן שהמצלמה נשארה בבית :(
תודות לעוזרים.

• הוסף לסימניות
ציור קיר מגנים בעזרת לכה לעץ מט,הכי טוב וגם מאט את הדהיה מהשמש (שומר לפחות ל10 שנים) מכניסים לספריי איירבראש לשטחים גדולים ומרססים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה