כללי איך מדגישים מילה ראשונה בפיסקה, ובמקרה של מיספור - להדגיש את המילה הבאה

• הוסף לסימניות
איך אני נותנת אוטומטית פקודה באינדיזיין להדגשת מילה ראשונה בפיסקה,
אבל שידלג על כל מספרי הסעיפים וידגיש את המילה שאחרי המיספור(במקרה שלי אין מספור במספרים אלא באותיות, כמו: א) ב) וכו')
הדגשתי כל מילה ראשונה אך הלקוח מבקש שהאותיות הללו לא תהיינה מודגשות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האותיות אמורות להיות מושפעות מסטייל תו מסויים.
זה לא אמור להיות קשור למילה הראשונה בפיסקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1442043:
האותיות אמורות להיות מושפעות מסטייל תו מסויים.
זה לא אמור להיות קשור למילה הראשונה בפיסקה.
נכון, כשעשיתי "חלון" לשורה שניה בפיסקה, הכנסתי ב- CTRL F גם הדגשת מילה ראשונה בפיסקה. (כהצעתו המקסימה של אליעזר - תודה רבה על הסרטון המוצלח!!)
כך שכל מילה ראשונה בפיסקה מודגשת לי כרגע, הלקוח לא מעוניין להדגיש את שמות הסימנים א) ב) וכו', אלא את המילה שאחריהם.
איזה פקודה אני נותנת כדי שלא ידגיש אות עם סוגריים אחריה?

• הוסף לסימניות
הא' ב' הוא לא מספור?
אם הוא מספור את יכולה לעשות בסגנונות מקוונים שכל תחילת פסקה יהי מילה אחת סגנון אחר. תכיני סגנון בקרקטר שהוא מודגש ואות תשימי בסגנון מקוון (מקווה שהבנתי את כוונתך)

• הוסף לסימניות
חפש: ^\S+\)
והחלף לעיצוב לא מודגש.

• הוסף לסימניות
זה ימצא לך את המילה השניה בפסקאות שמתחילים עם אות אחת בלבד ולאחריו סימן כזה )
(?<=^.\) )\S+

זה ימצא לך את המילה השניה בפסקאות שמתחילים עם שתי אותיות בלבד ולאחריו סימן כזה )
(?<=^..\) )\S+

• הוסף לסימניות
ונתנו אתה תותח!!!

• הוסף לסימניות
מרור זה השם השני שלך? או מה :)
אדרבה, תמצא נוסחה שתמצא לו את המילה שאחרי מספור, בחיפוש אחד בלבד...

• הוסף לסימניות
ונתנו 10 - שמך נאה לך...
מקסים!
הנוסחה הראשונה מצאה לי אכן את האות שאחריה הסימן ) והחלפתי ללא מודגש.
אך איך אני מדגישה את המילה שאחרי? יש עוד נוסחת פלא?

נראה לי שלא הובנתי מדויק - רוב הפסקאות מתחילות במילים רגילות, ואותן אני מעונינת להדגיש, הבעיה היא עם החלק שמתחיל עם אות וסוגריים שם יש צורך להדגיש רק את המילה הבאה.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
כתבתי לך בהודעה מספר #7

• הוסף לסימניות
הלך לי מצוין!!
תודה רבה רבה!
כל הכבוד על העזרה היעילה והמהירה!

• הוסף לסימניות
ונתנו
הוא תותח אמיתי עם לב של זהב מנסיון

• הוסף לסימניות
מה עכשיו AYK? הספד? :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה