דרוש מידע איך מדפיסים חוברת PDF?

• הוסף לסימניות
עשיתי הדפסה כחוברת
אבל מדפיס לי כמו אנגלית - משמאל לימין
איך משנים את זה?

תודה!

• הוסף לסימניות
תעלי צילום מסך של הגדרות הדפסת חוברת ואנסה לעזור

• הוסף לסימניות
upload_2018-3-22_15-54-33.png

• הוסף לסימניות
אלו הגדרות שקשורות ספציפית למדפסת סמסונג שלך ולא ל-PDF.
לאחר בחירת אפשרות הדפסת חוברת חפשי אופציה לבחור מימין לשמאל (כנראה כעת מסומן איפשהו משמאל לימין.)

• הוסף לסימניות
אני לא מוצאת את האופציה להדפסת חוברת. מה לעשות?

• הוסף לסימניות
יש תוכנת PDF של אדובי, ושם יש הדפסת חוברת בצורה מאוד פשוטה

• הוסף לסימניות
אני יודעת. פשוט לא מופיעה לי האופציה הזו.
מצורף צילום מסך.
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
אצלי זה נראה אחרת...
אבל תנסו אולי 'הגדרות עמוד'

• הוסף לסימניות
בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר שאפשרות חוברת לא נמצאת, בכל מקרה לפעמים קוראים לאופציה הזאת 'כריכה בצד ימין/שמאל'

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאני צריכה להוסיף משהו בהתקנה?
אולי בגלל שזו תוכנה פרוצה או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
בעיני הכי טוב להגדיר חוברת בהגדרות ההדפסה של אקרובט:
1. ב"שינוי גודל עמוד" תבחרו "הדפסת חוברת".
2. תסמנו בווי את התיבה "הפוך עמודים" כדי לקבל חוברת מימין לשמאל.
3. בהגדרות המדפסת תגדירו רק הדפסה דו צדדית (והידוק אמצע, אם המכונה שלכם מהדקת).

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
הייתי באמת צריכה לבחור במאפיינים, הגדרות פריסה, כריכה מימין.
ולהוסיף כמובן הדפסה דו צדדית ושני עמודים לגליון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה