חני דובדבני
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
היא לא מוכנה. היא מעדיפה לשבת בבית ולשחק, גם חוגים היא לא רוצה טוענת שלא כיף לה שם וקשה לה... אובדת עיצות אנוכי 

נכתב ע"י ת'כלס;1519584:תחכי שהיא תגדל וזה יבוא ממנה
בינתים כנ"ל תציעי לה הליכה בכייף, ותשנו קצת תפריט בבית![]()
נכתב ע"י חני דובדבני;1519611:זה מפריע לה, רק שהיא מתנחמת בביסלי שאני לא רואה. אני רוצה לעזור לה, כואב לי הלב עליה מאוד, היא גומרת אותי.
נכתב ע"י GRN;1519616:סליחה שאני ישירה,
אבל את רוצה לעזור לעצמך יותר מאשר לה ("כואב לי הלב עליה מאוד, היא גומרת אותי").
אם היא מתנחמת בביסלי כשאת לא רואה - אז את רק מקשה עליה, ובטווח הרחוק: גורמת לה להשמנה.
בתור אמא, אין לך ברירה אלא ללמוד לקבל אותה כפי שהיא, ולהתעלם לחלוטין מנושאי ההשמנה, האכילה והדיאטה.
נכתב ע"י סימולציה;1519640:לא מדרבנים.
כמה שתדרבני יותר תהיה לה יותר רתיעה מזה. מניסיון. פרטים באישי...
את צריכה פשוט להיות שם בשבילה, זמינה. שאם היא תרצה לעשות משהו, היא תוכל ליישם את זה בקלות. פתאום כן יהיה לה חשק להליכה? אל תתלהבי מדי, אבל תראי נכונות להיות שותפה לפעולה שלה.
תצליחי.
ותזכרי. שכשתקחי/תעירי/תתעצבני בלב כשהיא אוכלת = כשאת לא רואה היא תאכל פי 2.
וכמובן שיעל לגמרי צודקת. ייעוץ יכול רק לעזור.
פעולות לא נכונות יפריעו לכל החיים. לשתיכן.
מצוין שאת רוצה לעזור לה, וכמו שכתבו כאן: חשוב להבין מה עוזר ומה מקלקל.נכתב ע"י חני דובדבני;1519627:יש צדק בדבריך שאני רוצה את זה טיפה בשבילי - ללכת לחנות ולבקש את המידה הכי גדולה כמעט בשבילה וכו׳
אבל כמובן שהעיקר לטובתה, היא סובלת מזה חד משמעית! אני רוצה לעזור לה מאוד!!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים