אשמח מאוד להתקין ווינדוס 10..או להתקין מחדש את הווינדוס...
לא דווקא אפשר גם לעשות איפוס רק לתוכנות ואז זה יאפס רק את התוכנות ולא הקבציםלפנות אליהם שיסירו את התוכנה, בתשלום
או להתקין מחדש את הווינדוס...
איך עושים זאת?לא דווקא אפשר גם לעשות איפוס רק לתוכנות
הגדרות ^^עדכון ואבטחה^^שחזר^^התחל עכשיו^^אפס תוכנותאיך עושים זאת?
ואז זה מוחק לי את כל התוכנות?הגדרות ^^עדכון ואבטחה^^שחזר^^התחל עכשיו^^אפס תוכנות
כןואז זה מוחק לי את כל התוכנות?
לא הבנתי איפה ראית שאמרתי שצריך להתקין מחדש עם מחיקת הקבציםלא דווקא
לא בטוח לי שיעזורהגדרות ^^עדכון ואבטחה^^שחזר^^התחל עכשיו^^אפס תוכנות
אז אפשר בלי למחוק קבצים?לא הבנתי איפה ראית שאמרתי שצריך להתקין מחדש עם מחיקת הקבצים![]()
אשמח לדעת איך מתקינים מחדש את הווינדוס.לא הבנתי איפה ראית שאמרתי שצריך להתקין מחדש עם מחיקת הקבצים![]()
זה עובדלא בטוח לי שיעזור
אבל אם אתה אומר...
אין אפשרות בלי למחוקאז אפשר בלי למחוק קבצים?
אז כבר אתקין עליו ווינדוס 10.
זה ימחק לך את כול הקבציםאשמח לדעת איך מתקינים מחדש את הווינדוס.
הוא התכוון כנראה למה שאמרתי לך עם איפוסאשמח לדעת איך מתקינים מחדש את הווינדוס.
איפה זה בווינדוס 7 ?
עם דיסק התקנה, בוחרים במותאם אישית ושמירת הקבצים האישיים, לא יימחקו הקבצים, רק מערכת ההפעלה עם כל התוכנותזה ימחק לך את כול הקבצים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //