תשלח אותם כקובץ מצורף במיילויש אופציה להעביר הכל לכתובת אחרת?
גוררים לתווית הרצויה ואז קופץ חלון למטהאיך עושים שכל המיילים משולח מסוים ייכנסו אוטומטית לתגית מסוימת ולא יופיעו לי בדואר נכנס?
תודה רבה!גוררים לתווית הרצויה ואז קופץ חלון למטה
על זה בדיוק עניתי, דוגמה:תודה רבה!
אך הכוונה שלי הייתה שמראש אוטומטית המייל (משולח ספציפי) ייכנס לתגית בלי שאני אראה אותו בכלל בדואר נכנס.
לדוגמא:
אני מקבלת הרבה מיילים מעלי אקספרס ולא רוצה לראות אותם כל פעם בדואר נכנס, אך כן חשוב לי שאם ארצה אוכל לראות אותם בתגית שלי של עלי אקספרס
זה באמת עובד לי על הקדומי מכירותעל זה בדיוק עניתי, דוגמה:
צפה בקובץ המצורף 1384814
אינלי מושג
לאלי אקספרס יש כמה סוגי מיילים,
מסנןתודה רבה!
אך הכוונה שלי הייתה שמראש אוטומטית המייל (משולח ספציפי) ייכנס לתגית בלי שאני אראה אותו בכלל בדואר נכנס.
לדוגמא:
אני מקבלת הרבה מיילים מעלי אקספרס ולא רוצה לראות אותם כל פעם בדואר נכנס, אך כן חשוב לי שאם ארצה אוכל לראות אותם בתגית שלי של עלי אקספרס
יש את האופציה הזאת בהגדרות של המיילויש אופציה להעביר הכל לכתובת אחרת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים