עזרה איך מוחקים את כל ההודעות שנכנסו מכתובת מייל מסויימת?

• הוסף לסימניות
ויש אופציה להעביר הכל לכתובת אחרת?

• הוסף לסימניות
ויש אופציה להעביר הכל לכתובת אחרת?
אולי בדרך הזאת
1685300888508.png

• הוסף לסימניות
איך עושים שכל המיילים משולח מסוים ייכנסו אוטומטית לתגית מסוימת ולא יופיעו לי בדואר נכנס?

• הוסף לסימניות
איך עושים שכל המיילים משולח מסוים ייכנסו אוטומטית לתגית מסוימת ולא יופיעו לי בדואר נכנס?
גוררים לתווית הרצויה ואז קופץ חלון למטה

• הוסף לסימניות
גוררים לתווית הרצויה ואז קופץ חלון למטה
תודה רבה!
אך הכוונה שלי הייתה שמראש אוטומטית המייל (משולח ספציפי) ייכנס לתגית בלי שאני אראה אותו בכלל בדואר נכנס.
לדוגמא:
אני מקבלת הרבה מיילים מעלי אקספרס ולא רוצה לראות אותם כל פעם בדואר נכנס, אך כן חשוב לי שאם ארצה אוכל לראות אותם בתגית שלי של עלי אקספרס

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אך הכוונה שלי הייתה שמראש אוטומטית המייל (משולח ספציפי) ייכנס לתגית בלי שאני אראה אותו בכלל בדואר נכנס.
לדוגמא:
אני מקבלת הרבה מיילים מעלי אקספרס ולא רוצה לראות אותם כל פעם בדואר נכנס, אך כן חשוב לי שאם ארצה אוכל לראות אותם בתגית שלי של עלי אקספרס
על זה בדיוק עניתי, דוגמה:
1685301806965.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עושים מסנן.
כשעושים חיפוש דרך הצג אפשרויות חיפוש, אחרי שמגדירים את כתובת המייל הרצויה, לוחצים על הכפתור - מסנן (מצו"ב) ובוחרים תווית, יגיע ישר לתוך התווית עם/בלי דואר נכנס לפי איך שתגדירו.

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.JPG
    ‏‏לכידה.JPG
    KB 36.5 · צפיות: 31
  • ‏‏לכידה1.JPG
    ‏‏לכידה1.JPG
    KB 46.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
לדוגמא:
מסנן
ולסמן בהגדרות של המסנן ככה:
1685304054446.png

ואז להגדיר תווית שאליה אתה רוצה שזה יגיע
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה