עזרה איך מוחקים בקליפ סטודיו דברים מיותרים במסך- צירפתי תמונה.

• הוסף לסימניות
מיותר לי וסתם תופס מקום,
איך מורידים את זה?
צילמתי סגור ופתוח
בתודה!
987.JPG
789.JPG

• הוסף לסימניות
מציעה לך לאפס את תצוגת החלונות
1662638702868.png

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה לא יאפס לי את הסרגל כלים שפתוח לי ואותו אני כמובן צריכה?
21212121.JPG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בקטגוריה של window יש לך אפשרות לבחור מה בא לך שיופיע אז לא נראה לי שזה ימחק לך את הסרגל כלים :
תודה ענקית עזרת לי מאד,
זה הצליח לבטל לי 2 מתוך ה-4
זה לא נותן לבטל את כולם, חייב להיות וי אחד על הרשימה

• הוסף לסימניות
זה נראה אצלך ככה ?
כי אם לא את פשוט יכולה להעלים את החלונית שהיתה מוכפלת לך בראבע על ידי לחיצה פשוטה על אחד מהריבועים האלה Screenshot_2.jpg

• הוסף לסימניות
אהההה הודיה אני הבנתי מה הבעיה אצלךךך את צריכה פשוט לגרור את שתי החלוניות שנותרו לך לסרגל הזה של כל הריבועים
זה מה שקורה אצלי כשגררתי את הריבועים לבחוץ אז את צריכה פשוט לגרור אותם חזרה לסרגל ( סורי שאני קוראת לזה ריבועים אינלי מושג מה לקרוא להם )Screenshot_3.png

• הוסף לסימניות
אהההה הודיה אני הבנתי מה הבעיה אצלךךך את צריכה פשוט לגרור את שתי החלוניות שנותרו לך לסרגל הזה של כל הריבועים
זה מה שקורה אצלי כשגררתי את הריבועים לבחוץ אז את צריכה פשוט לגרור אותם חזרה לסרגל ( סורי שאני קוראת לזה ריבועים אינלי מושג מה לקרוא להם )
אלופההה איף עזרת לי,
עשיתי קצת שונה אבל בזכותך הצלחתי.
גררתי את החלוניות כמוך שיעמדו לי על הדף,
ואז...
כמה פשוט...
מוכנים???
פשוט לחצתי X
וסגרתי אחד אחד לבית עולמו...
תודה גדולה!!!:love:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה