עזרה איך מוחקים סיסמאות ששמורות בגוגל?

• הוסף לסימניות
כשאני פותחת את הפרוג ורוצה להיכנס דרך הניק שלי, אוטומטית המחשב מביא לי את האפשרות של המייל שלי כדי שאוכל להיכנס.
איך אני מוחקת את זה שלא תהיה לו אפשרות לדעת את המייל שלי?
(פשוט זה לא המחשב שלי, לא רוצה שהמחשב יזכור סיסמאות ומיילים שקשורים אלי.)

• הוסף לסימניות
תיכנסי בגלישה בסתר.
הכל ימחק אוטומטית כשתצאי מהאתר.

• הוסף לסימניות
הססמאות בעיקרון קשורות לחשבון הגוגל (ג'ימייל) שפתוח במחשב ברגע שתצאי מהסנכרון זה אמור להימחק
במחשב הזה

• הוסף לסימניות
כמו כן תעשי מחיקת הסטוריה ומטמון דרך הגדרות הכרום
כדי למחוק כל זכר

• הוסף לסימניות
נכנסים להגדרות / סיסמאות
בלחיצה על 3 הנקודות משמאל לכל אתר, ניתן להסיר כל סיסמה בנפרד

• הוסף לסימניות
איך נכנסים בגלישה בסתר?
וזה ימחוק לי גם אחורנית, מה שנכנסתי עד היום?
שלש הנקודות בדפדפן שלך לצד הסמלון שלך > חלון אנונימי חדש.
לא ימחק לך הסטוריה שכבר שמורה בדפדפן.

• הוסף לסימניות
בעצם עכשיו אני שמה לב שהבעיה שלי זה כנראה לא סיסמא אלא ספציפית כשאני רוצה להיכנס לפרוג ולהיתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש או כתובת דואר אלקטרוני (מה שמוקף בעיגול בתמונה למטה) אז תמיד אני נכנסת דרך המייל שלי ואת זה (את המייל) הוא זוכר כל פעם. ולא משנה שמחקתי את כל הסיסמאות או ההיסטוריה.
מה עושים?
Inkedפ_LI.jpg

• הוסף לסימניות
בעצם עכשיו אני שמה לב שהבעיה שלי זה כנראה לא סיסמא אלא ספציפית כשאני רוצה להיכנס לפרוג ולהיתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש או כתובת דואר אלקטרוני (מה שמוקף בעיגול בתמונה למטה) אז תמיד אני נכנסת דרך המייל שלי ואת זה (את המייל) הוא זוכר כל פעם. ולא משנה שמחקתי את כל הסיסמאות או ההיסטוריה.
מה עושים?
צפה בקובץ המצורף 934759
תבטלי את הסימון - הישאר מחובר.
1626691242384.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה