מדריכים איך מוחקים קבצי קאש?

• הוסף לסימניות
המחשב שלי מתפוצץ! חייבת לרוקן משהו..
איפה ממוקמים קבצי הקאש?
(ובבקשה אל תפנו אותי לחפש באתר כי אני כבר מנזה לחפש חצי שעה והחיפוש פה נוראי :( )
תודה ❤

• הוסף לסימניות
תלוי איפה הגדרת את זה בהתקנה של התוכנה
תעשי חיפוש במחשב : adobe cache
ופשוט תמחקי את כל מה שיש בתיקיה.

• הוסף לסימניות
אני לא מוצאת בחיפוש :(

• הוסף לסימניות
הנה:)
upload_2019-9-25_23-46-21.png
upload_2019-9-25_23-47-10.png

• הוסף לסימניות
תודה יוכבד ❤
בפרימייר אני מחפשת כבר שעתיים ואני לא מוצאת :(

• הוסף לסימניות
@wake up תודה!!
בול מה שחיפשתי!

• הוסף לסימניות
אני גם העברתי את זה מזמן לכונן אחר, לא C כדי לא להאט פעילות
מידי שבוע- שבועיים מוחקת
הקאש של הפרימייר שלי יכול להגיע ל300 ג'יגה בשבוע!

• הוסף לסימניות
אני גם העברתי את זה מזמן לכונן אחר, לא C כדי לא להאט פעילות
מידי שבוע- שבועיים מוחקת
הקאש של הפרימייר שלי יכול להגיע ל300 ג'יגה בשבוע!
דווקא הקאש שלי היה אולי 4 ג'יגה ואני משתמשת המון המון בפרימייר.
אולי לא מחקתי את התיקייה הנכונה?
בכל מקרה רכשתי מקום אכסון נוסף...
אבל אם מישהו ידע להפנות אותי מדויק זה באמת יעזור לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה