מידע שימושי איך מוכרים באיביי בשיטת הדרופשיפינג - מדריך למתחילים

• הוסף לסימניות
העליתי את זה כאן אבל הרבה אמרו שהם לא מסתדרים עם הפורום שם וביקשו שאעתיק לכאן, אז הנה זה:

• הוסף לסימניות
דרופשיפינג - מה זה בכלל

דרופשיפינג - מה זה בכלל
הודעה by חושם on Sun Nov 13, 2016 11:06 am

DropShipping היא שיטת מכירה בה המוכר לא מוכר מוצרים משלו, אלא בעצם משמש מתווך בין הקונה הסופי לבין הספק. מה שאומר שלא נדרשת השקעה כספית ואחזקת מלאי.
ניתן דוגמא (אחרי זה נסביר למה לא כדאי להעתיק אותה...):
אתה רואה באתר אלי אקספרס מוצר שעולה 15$. למשל נעליים.
בודק באיביי ורואה שהנעליים האלו בדיוק נמכרות שם ב-30$.
אתה מעתיק את המידע והתמונות מאלי אקספרס, מדביק באיביי ומפרסם את הנעליים למכירה ב-29$.
ברגע שמישהו קנה ממך את הנעליים, אתה מיד מזמין אותם מאלי אקספרס ב-15$ ושולח לקונה, ובעצם גוזר קופון יפה.

למה זה לא נכון לעבוד ככה? מכמה סיבות:
א. אליאקספרס זה אתר בסדר, אבל לא מספיק אמין בשביל שירותי דרופשיפינג. עדיף לעבוד עם אתרים יותר בטוחים כמו אמזון, וולמרט, KMART וכו'.
ב. אליאקספרס ממוקם בסין. לא מומלץ לעשות דרופשיפינג בין מדינות בגלל זמני המשלוח הארוכים.
ג. אין לך מעקב אם נגמר המלאי באתר המקור, או שהשתנה המחיר וכו'.
ד. בהתחלה זה נחמד אבל כשיש הרבה הזמנות אתה עלול להסתבך ולשלוח מוצרים לאנשים שהזמינו מוצרים אחרים וכו'
ה. לוקח המון זמן להעתיק את כל החומר.

הפתרון לכל הנ"ל הוא שימוש בתוכנת מוניטור, שעובדת עם אתרים אמינים הממוקמים באתר היעד (למשל אמזון מול איביי, או אמזון.UK מול איבי.UK וכו').
ככל הנראה יש מגוון תוכנות בתחום. אני מכיר ועובד עם תוכנה אחת שמאד מומלצת, ויש לה גם תכנית חינמית (עד 30 ליסטים). מדובר בתכנת DSMTOOL.
(אם מישהו מכיר מוניטורים אחרים הוא מוזמן להעלות כאן)
מה שהתוכנה עושה הוא פשוט מאד:
אתה מעתיק את כתובת המוצר מאתר המקור (לדוגמא וולמרט) והתוכנה בודקת כמה מוכרים יש כבר למוצר הזה, באילו מחירים, מאפשרת לך לשנות את הכותרת או כל מיני נתונים אחרים וכן מס' עיצובים לדפי המכירה, מעתיקה את הנתונים מאתר המקור, ומפרסמת אותם באיביי. ברגע שהשתנה משהו באתר המקור, השינוי מתבצע גם באיביי למשל עלה המחיר - המחיר באיביי עולה בהתאם, יצא מהמלאי - הכמות באיביי מתאפסת עד שהמוצר יחזור למלאי.
העבודה איתה מאד נוחה ואני ממליץ עליה בחום
מי שרוצה להתנסות שייכנס דרך הקישור שלי ויכול לשאול כאן שאלות, ואני ישתדל לענות לכולם

[במוניטור הזה יש מסלול חינמי לגמרי - עד 30 ליסטים בחודש]

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה עדיף - אמזון או וולמרט?

התוכנה DSMtool בגירסה החינמית נותנת להשתמש בשלשה אתרי מקור (sources) - אמזון, וולמרט, ואמזון בריטניה.
בתור התחלה, נעבוד עם האתר הגדול ביותר, עם הכי הרבה קונים (אבל גם הכי הרבה תחרות) ונתמקד בשוק האמריקאי של ebay.com. אז נשארו לנו 2 אתרי מקור: אמזון וולמרט.
מה עדיף?
ננסה לסקור את שני האתרים

תכנית פריים
נתחיל מהעובדה שבשניהם יש מוצרים שנקראים "מוצרי פריים". זאת אומרת מוצרים שנכללים במסגרת תכנית מנויים (בתשלום. בפעם אחרת נסביר איך עושים את זה חינם), ובמסגרת התכנית המוצרים הללו מקבלים אצל המנויים יחס מועדף, ז"א שילוח מהיר במיוחד, וחינמי. לעומת זאת מי שלא מנוי בתכנית יצטרך לשלם על המשלוח (במקרים שבהם המשלוח לא חינמי) וכן המשלוח יכול לקחת כמה ימים יותר.
באמזון זה נקרא "Amazon Prime" ובוולמרט זה נקרא "Shipping pass"

שירות לקוחות
באמזון שירות הלקוחות הוא הכי טוב שיכול להיות. בוולמרט פחות. אמנם לא נתקלתי בבעיות אבל ככה מקובל.

אמצעי תשלום
אמזון מקבלים כרטיסי אשראי בין לאומיים, אבל לא מקבלים פייפל. וולמרט מקבלים גם וגם. מהבחינה הזו - ברור שעדיף לעבוד עם וולמרט, כי באמזון כדי לקנות מוצרים אנחנו מוציאים כסף מחשבון הבנק שלנו, והכסף שנכנס מגיע לפייפל. ואילו בוולמרט הכסף שאתה מוציא כבר נמצא אצלך בחשבון הפייפל.

לסמן כgift
באמזון אפשר להגדיר את המוצר כ gift, זה אומר שלא תישלח חשבונית ביחד עם המוצר. בוולמרט אין אפשרות להגדיר זאת (אמנם יש האומרים שאם מוסיפים את המוצר לרשימה ואז רק ניגשים לעגלה - לא תצורף חשבונית). אם אתה מוכר מוצר ב50$ והקונה מקבל חשבונית שרשום בה 40$, הוא קצת מתבעס וחושב שעקצו אותו. לכן זה יתרון גדול לאמזון.

היחס לאיביי
איביי לא רואים בוולמרט גורם תחרותי, ואילו באמזון כן. (זו הסיבה שאמזון לא עובדים עם פייפל, שזו חברה ששייכת לאיביי למרות שבשנים האחרונות הם נפרדו אבל עדיין הם קשורות)
עוד יתרון לוולמרט

חברות שילוח

גם אמזון וגם וולמרט עובדים עם מס' חברות שילוח, כמו החברות הידועות FedEx וכו'. אבל אמזון לפעמים שולחים גם דרך חברת שילוח שלהם - חברה שאיביי לא מוכנים להכיר בה (כנראה בגלל התחרות בין שני האתרים) ואז אי אפשר לעקוב אחר החבילה דרך איביי.
זה לא אומר שהמוצר לא יגיע אבל זה אומר שהקניה הזו לא תיתווסף לדירוג שידרג אותך כ Top Rated Seller (מוכר מומלץ) כי זה נקרא שלא הכנסת פרטי משלוח.

השורה התחתונה - לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות. כל אחד צריך להחליט מה עדיף בשבילו. אני אישית מעדיף לעבוד לרוב עם וולמרט למרות שאם אני מוצא מוצר מנצח באמזון אני מעלה אותו.

• הוסף לסימניות
Amazon Prime / Walmart ShippingPass - מה זה ואיך נרשמים לזה בחינם...

שלום חברים
כמו שהזכרתי בפוסט הקודם, הן לאמזון והן לוולמרט יש תכנית פריים - כלומר מוצרים מסויימים (הרבה מאד מוצרים) שתמורת מנוי שנתי/חדשי בסכום מסויים, ניתן לקבל במשלוח מהיר בחינם במקום משלוח לא מהיר בתשלום/בחינם - למי שאינו מנוי לתכנית.
כמוכרי דרופשיפינג נשתדל לעבוד דווקא עם מוצרי פריים. זה נותן ייתרון גדול במחיר (במוצרים בהם המשלוח לא חינם) וגם במהירות המשלוח (2-3 ימי עסקים בד"כ) - מה שידרבן את הקונה לתת לנו פידבק חיובי. (וגם נוכל לציין שהמשלוח מהיר בפרטי המכירה וזה יכול לדרבן אנשים לקנות דוקא מאיתנו, ולא מהמתחרים).
דא עקא, שחשבון פריים עולה כסף והרבה. ובתור מוכרים מתחילים לא שווה לנו לשלם את זה (בעצם גם בתור מוכרים ותיקים).
מה הפיתרון?
גם אמזון וגם וולמרט נותנים חודש התנסות חינם. אמנם צריך להזין פרטי כרטיס אשראי בין לאומי (ויזה או מסטרקרד וכו') אבל לא מחוייבים בחודש הראשון בכלום. לקראת תום חודש ההתנסות החינמי, נקבל התראה על כך שמנוי הפריים החינמי הולך להסתיים ואם לא נבטל אותו ייגבה מאיתנו תשלום. עדיף לא לסמוך על המייל ולשים תזכורת ביומן (אפשר יומן גוגל) יום או יומיים לפני סוף הזמן לבטל את המנוי.
אז פתרנו חודש אחד, ומה הלאה?
פשוט מאד -
פותחים תיבת אימייל חדש ונרשמים מחדש לאמזון/וולמרט עם מייל חדש (לא צריך להחליף כל פעם כרטיס אשראי, רק כתובת מייל).
זה חוקי? לא יודע, אבל כנראה שזה לא כ"כ מפריע להם אחרת הם היו חוסמים את הכרטיס אשראי לחשבון אחר...

בהצלוחה חברים!

• הוסף לסימניות
התחרות גדולה - איך מרוויחים בכל זאת

מצאנו מוצר מנצח. כלומר מוצר שיש לו פידבקים טובים, עם משלוח מהיר, והוא הולך טוב באיביי (יש הרבה קונים שמחפשים אותו וקונים אותו) אבל כשאנחנו מכניסים אותו למוניטור אנחנו מגלים שלאחר הוספת Break Even של 20% (תוספת שאנחנו מוסיפים על המחיר באתר המקור, כדי לא להפסיד כסף באיביי, לאחר ניכוי העמלות לאיביי, פייפל ומיסים) יש מספר מוכרים שמוכרים את המוצר הזה במחיר הזה, עם רווח של כמה סנטים בודדים. אם אנחנו נהיה יותר זולים מהם - לא נרוויח כלום.
מה אפשר לעשות?
אפשר לחפש מוצרים אחרים אבל אפשר בכל זאת להרוויח מזה, ע"י קשבק.
קשבק זהו החזר של אחוז מסויים מהקניה שאפשר לקבל בחזרה.
למשל 4%, כך שאם מצאנו מוצר שעולה לנו 100$ באמזון, אנחנו מוסיפים 20% ומוכרים אותו באיביי ב-121. הבעיה היא שהרווח שלנו מהסיפור הוא בערך $1. מה זה שווה?
הפתרון הוא ללכת קודם כל לאתר eBates ולהירשם, ואח"כ להגיע לאמזון דרך האתר הזה לפני כל רכישה.
אם יש קשבק של 25$ (זה הרבה, בד"כ זה הרבה פחות מזה - אבל לפעמים יש החזרים כאלה), יש לנו רווח נקי של 25$ רק מהקשבק!!! אם הקשבק הוא של 4%, הרווח שלנו בקשבק הוא 4$ שאמנם זה לא 25, אבל זה נחמד.

שיטה נוספת היא למכור בהתחלה 3-4 מוצרים ללא רווח בכלל, אבל לאט לאט להעלות את המחיר, כל פעם בכמה סנטים, כך שבסופו של דבר אתם יכולים למכור מוצר עם רווח של 5$ ויש הרבה שיקנו מכם למרות שיש מוכרים זולים יותר מכם, בגלל שהם רואים שהרבה קנו מכם
(הרוב לא בודקים באיזה מחיר קנו מכם למרות שזה קל לבדוק)
בהצלחה
אשמח לתגובות ופידבקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חושם;2313201:
שלום חברים
כמו שהזכרתי בפוסט הקודם, הן לאמזון והן לוולמרט יש תכנית פריים - כלומר מוצרים מסויימים (הרבה מאד מוצרים) שתמורת מנוי שנתי/חדשי בסכום מסויים, ניתן לקבל במשלוח מהיר בחינם במקום משלוח לא מהיר בתשלום/בחינם - למי שאינו מנוי לתכנית.
כמוכרי דרופשיפינג נשתדל לעבוד דווקא עם מוצרי פריים. זה נותן ייתרון גדול במחיר (במוצרים בהם המשלוח לא חינם) וגם במהירות המשלוח (2-3 ימי עסקים בד"כ) - מה שידרבן את הקונה לתת לנו פידבק חיובי. (וגם נוכל לציין שהמשלוח מהיר בפרטי המכירה וזה יכול לדרבן אנשים לקנות דוקא מאיתנו, ולא מהמתחרים).
דא עקא, שחשבון פריים עולה כסף והרבה. ובתור מוכרים מתחילים לא שווה לנו לשלם את זה (בעצם גם בתור מוכרים ותיקים).
מה הפיתרון?
גם אמזון וגם וולמרט נותנים חודש התנסות חינם. אמנם צריך להזין פרטי כרטיס אשראי בין לאומי (ויזה או מסטרקרד וכו') אבל לא מחוייבים בחודש הראשון בכלום. לקראת תום חודש ההתנסות החינמי, נקבל התראה על כך שמנוי הפריים החינמי הולך להסתיים ואם לא נבטל אותו ייגבה מאיתנו תשלום. עדיף לא לסמוך על המייל ולשים תזכורת ביומן (אפשר יומן גוגל) יום או יומיים לפני סוף הזמן לבטל את המנוי.
אז פתרנו חודש אחד, ומה הלאה?
פשוט מאד -
פותחים תיבת אימייל חדש ונרשמים מחדש לאמזון/וולמרט עם מייל חדש (לא צריך להחליף כל פעם כרטיס אשראי, רק כתובת מייל).
זה חוקי? לא יודע, אבל כנראה שזה לא כ"כ מפריע להם אחרת הם היו חוסמים את הכרטיס אשראי לחשבון אחר...

בהצלוחה חברים!

יש לי שיטה יותר טובה.
במקום לפתוח כל פעם מייל חדש - אפשר להירשם עם אותו מייל במתכונת הבאה.
בפעם הראשונה אני נרשם עם הג'ימייל הרגיל שלי (האמת שעדיף לפתוח תיבת מייל חדשה רק לצורך איביי). וזה הכתובת שאני מכניס (לדוגמא): <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אחרי 29 יום אני מבטל את ה-Amazon Prime כדי שלא יחוייב לי האשראי, ואז אני נרשם עם הכתובת eBayAccount+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
הפלוס אחד זה לא באמת כתובת מייל חדשה למרות שמבחינת אמזון/וולמרט זו כתובת מייל שונה. בפועל זה יגיע לאותה כתובת, רק יצויין שם שזה נשלח לכתובת הנ"ל+1.
זה מיועד בג'ימייל לסינון מיילים וכד' אבל זה עובד מעולה בשביל להירשם מחדש להרבה אתרים. לא בכל האתרים זה עובד ויש אתרים שזה מזהה את זה כאותה כתובת מייל, אך כאמור באמזון וולמרט זה עובד). בחודש הבא +2, אח"כ +3 וכו'.

• הוסף לסימניות
אתם גדולים, ותודה!

חושם, חסרה לי ההדרכה איך אני צוברת פידבקים וכל העניין של הרכישות הקטנות בהתחלה.
אשמח אם תעלה לכאן.

עוד שאלה, לגבי פייפאל.
יש לי חשבון שם שכמעט לא פעיל. למה?
הזנתי נתוני כרטיס אשראי אך שכחתי סיסמא. משהו אמר לי שאני חייבת לתת כרטיס אחר ע"מ להחליף או לאפס סיסמא.

יש כאן אחד שמבין בעניין?

• הוסף לסימניות
מייחסת לכך הודעה נפרדת.
כל זה דיברתם בקשר של תיווך בעצם.
איך אני מתחילה למכור מוצרים שלי?

תודה לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;2313379:
אתם גדולים, ותודה!

חושם, חסרה לי ההדרכה איך אני צוברת פידבקים וכל העניין של הרכישות הקטנות בהתחלה.
אשמח אם תעלה לכאן.

העליתי כאן
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=2313403

נכתב ע"י bekki;2313379:
עוד שאלה, לגבי פייפאל.
יש לי חשבון שם שכמעט לא פעיל. למה?
הזנתי נתוני כרטיס אשראי אך שכחתי סיסמא. משהו אמר לי שאני חייבת לתת כרטיס אחר ע"מ להחליף או לאפס סיסמא.
יש כאן אחד שמבין בעניין?

לא הבנתי כל כך. אפשר להתקשר לפייפל, הם עונים בעברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2313244:
יש לי שיטה יותר טובה.
במקום לפתוח כל פעם מייל חדש - אפשר להירשם עם אותו מייל במתכונת הבאה.
בפעם הראשונה אני נרשם עם הג'ימייל הרגיל שלי (האמת שעדיף לפתוח תיבת מייל חדשה רק לצורך איביי). וזה הכתובת שאני מכניס (לדוגמא): <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אחרי 29 יום אני מבטל את ה-Amazon Prime כדי שלא יחוייב לי האשראי, ואז אני נרשם עם הכתובת eBayAccount+<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
הפלוס אחד זה לא באמת כתובת מייל חדשה למרות שמבחינת אמזון/וולמרט זו כתובת מייל שונה. בפועל זה יגיע לאותה כתובת, רק יצויין שם שזה נשלח לכתובת הנ"ל+1.
זה מיועד בג'ימייל לסינון מיילים וכד' אבל זה עובד מעולה בשביל להירשם מחדש להרבה אתרים. לא בכל האתרים זה עובד ויש אתרים שזה מזהה את זה כאותה כתובת מייל, אך כאמור באמזון וולמרט זה עובד). בחודש הבא +2, אח"כ +3 וכו'.

יפה, חידשת לי!

• הוסף לסימניות
איך מוצאים מה כדאי למכור

השאלה בכותרת היא שאלת השאלות והיא הקטע הכי קשה בכל הסיפור הזה שנקרא דרופשיפינג.
כשאני אומר קשה אני לא מתכוון שתתייאשו אלא שכל שאר הדברים בעסק לא דורשים שום ידע, שום מחשבה, שום רעיונות וכאן צריך קצת להפעיל את המוח לחפש רעיונות, ולשלב את זה עם כמה טכניקות.
יש כל מיני אתרים וכלים שעוזרים לראות מה אנשים חיפשו באיביי, אבל לפני שנכתוב על כלים נדבר על הטכניקות הפשוטות והבסיסיות יותר.
נגיד שהגענו למסקנה שאתר המקור המועדף עלינו הוא וולמרט. אז את המוצרים למכירה נחפש שם. כשנפתח את האתר, נראה כמו בכל אתר מסוג זה תיבת חיפוש. שם נחפש את המוצר שאותו אנו רוצים לפרסם.
עכשיו צריך להפעיל את גלגלי המוח ולחשוב על תחום מסויים, למשל - רוצים למכור מחשב נייד, נכתוב בתיבה Laptop. נקבל בסביבות 40,000 תוצאות. הרבה מדי. לא?
אז נתחיל לסנן.
בצד שמאל יש כל מיני מאפיינים שאפשר לסנן דרכם.
קודם כל - בגלל שאנחנו רוצים כמה שפחות החזרות וביטולים והתחרטויות (למרות שצריך לקחת בחשבון שזה יקרה, לא צריך להיבהל מזה, רק צריך לדאוג שיקרה כמה שפחות), לכן נחפש מוצרים שהם עם דירוג טוב. נגלול את העמוד עד שנגיע לקטוגריה costumers rating שמשמעותה דירוג הלקוחות, ונסמן רק מה שדורג כ 4 כוכבים ומעלה (אי אפשר לדרג 5 כוכבים בלבד) 4 מתוך 5 כוכבים (וק"ו 4.5 או 5) זה אומר שרוב הקונים שבחרו לתת משוב, היו מרוצים מהקניה.
זה מצמצם לנו את התוצאות לבערך 500 מחשבים. מ-40,000 ירדנו ל-500. אחלה ירידה אבל זה עדיין הרבה...
זוכרים את השיפינג פאס - המשלוח המהיר והחינמי למנויים? אנחנו רוצים לתת את השירות הכי טוב, שזה אומר שתוך יומיים שלוש מהזמנת המחשב הוא כבר יהיה אצל הקונה, אז בקטגוריות נבחר את האפשרות Shipping Pass וזה יצמצם לנו את המבחר לבערך 100 תוצאות...

עכשיו אפשר למיין את התוצאות לפי כל מיני סינונים למשל מחיר מהגבוה לנמוך או מהנמוך לגבוה, או מוצרים שנמכרים הכי הרבה (Best Seller).
בד"כ אם נבחר את הבסט סלר לא נצליח להתחרות בזולים שבמוכרים או שניכנס לזירה עם הרבה מאד מוכרים. אם יש יותר מ-10 מוכרים לא כדאי לך למכור את המוצר הזה (אלא אם כן אם כל המוכרים מרוויחים עליו רווח גדול ואתה תצליח למכור אותו הכי זול מכולם ועדיין להרוויח משהו)

איך יודעים כמה מוכרים את זה באיביי?
במוניטור כשמעלים מוצר הוא מראה את מס' המוכרים, את המחיר שהם מוכרים בו וכמה קנו מהמוצר הזה מכול מוכר וככה נדע אם שווה לנו להיכנס ובאיזה מחיר אבל קודם כל נראה לכם איך עושים את זה באיביי.
אני מחפש בדף המכירה בוולמרט את מס' הדגם המדוייק, זה נמצא למטה בפרטים, או את ה MPN שזה קוד שהיצרן נתן למוצר וכו', מעתיק ומדביק באיביי.
יכול לראות שלא נראה שום תוצאה כי אם העלו את המוצר הזה 25 מוכרים אבל אף אחד מהם לא שולח לישראל לא נראה כלום. אבל נתחיל במקרה שמצאנו כמה שמוכרים את זה במחיר גבוה יותר (זה עדיין לא אומר כלום כי אנחנ מקבלים תוצאות רק של מי ששולח לישראל).
במיון התוצאות באיביי, במקום Best Match (ההתאמה הטובה ביותר) נבחר ב Price & shipping: lowest first (מחיר+משלוח - הנמוך ביותר ראשון)
אחרי ששינינו את זה, מתחת יהיה אפשר לשנות את יעד המשלוח מישראל לארה"ב. לא צריך מיקוד. ואז נקבל תוצאות אחרות.
נבדוק כמה תוצאות יש שם, נסנן את מה שלא רלוונטי (למשל מחשבים משומשים, או מטענים וכו') - למשל במחשב שאני בחרתי עכשיו לבדוק יש 2 מוכרים בסה"כ. והמחיר שאני יכול לתת בלי להרוויח כלום הוא נמוך ב20 סנט מהמוכר הזול.
את המכירות הראשונות כדאי לעשות בלי רווח (וגם בלי הפסד כמובן - כלומר למכור ב-20% יותר מאשר המחיר בוולמרט). במקרה הזה בו יש בסה"כ 2 מוכרים, ואני וחושב שאני יכול לתת כותרות יותר טובות משלהם וכך לגרום לאנשים להגיע אליי בחיפוש ולא אליהם - אין בעיה למכור גם ברווח של 10$ בתור התחלה, אבל תמיד עדיף למכור 2-3 פריטים מהמוצר בלי רווח או עם רווח זעום (ולא לשכוח שכשאתה קונה את המוצר אתה יכול לעבור קודם באתר eBates ולקבל זיכוי, למשל על המחשב הנ"ל שאני קונה ב-399$, ואני מוכר ב480$ ללא רווח (בתור התחלה), אני מקבל החזר של 5% שזה יוצא איזה 20$ רווח נקי לפני שהתחלתי בכלל להרוויח באיביי)
אחרי שמוכרים את המוצר פעמיים שלוש ללא רווח, מעלים בקצת אח"כ בעוד קצת ולאט לאט אתה צובר וותק וככל שיותר אנשים יקנו ממך את המוצר - המוצר יקודם במנוע החיפוש של איביי יותר, ואז יגיעו אליך ויקנו ממך גם אם לא תהיה הכי נמוך.

בהצלחה חברים

• הוסף לסימניות
אני בתור התחלה לא הייתי ממליץ למכור מוצרים יותר מ-40-50$. אנשים לרוב לא יוציאו יותר מזה אצל מוכרים חדשים.

• הוסף לסימניות
חושם, חסר לי הפוסט על כל עניין הפידבקים.
לא ברור לי מה עניין הרכישות הקטנות לפידבקים?!

ובבקשה תתייחס גם למכירת מוצרים עצמאית, בטוחה שיועיל כאן לעוד כמה.

תודה

• הוסף לסימניות
לגבי מכירת מוצרים עצמאית

יש הרבה אנשים שמנסים למכור את מוצריהם באיביי ולא כל כך בהצלחה,
הסיבה היא שהם מנסים למכור מה שיש להם/ מה שהם אוהבים וכו' וזה לא תמיד מה שהקונים באיביי מחפשים
אם את יצרנית/יבואנית/סיטונאית של מוצרי אקסטרים, ספורט, קמפינג, ביגוד ואופנה, תכשיטים יחודיים, מוצרי אלקטרוניקה, גאד'טים וכאלה - אז שווה להיכנס גם לאיביי
אך בדברים אחרים לא בטוח ששווה

לכן העדפתי יותר להתמקד בדרופשיפינג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חושם;2315557:
לגבי מכירת מוצרים עצמאית

יש הרבה אנשים שמנסים למכור את מוצריהם באיביי ולא כל כך בהצלחה,
הסיבה היא שהם מנסים למכור מה שיש להם/ מה שהם אוהבים וכו' וזה לא תמיד מה שהקונים באיביי מחפשים
אם את יצרנית/יבואנית/סיטונאית של מוצרי אקסטרים, ספורט, קמפינג, ביגוד ואופנה, תכשיטים יחודיים, מוצרי אלקטרוניקה, גאד'טים וכאלה - אז שווה להיכנס גם לאיביי
אך בדברים אחרים לא בטוח ששווה

לכן העדפתי יותר להתמקד בדרופשיפינג

אני יצרנית. ולכן רציתי לשמוע איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
אולי שמישהו יעלה סירטוני הדרכה לתוכנה הזו dsmtool ולאתר הזה ebates
לאלו שלא יודעים אנגלית

• הוסף לסימניות
bekki, ניסית למכור דרך ETSY? נראה לי יותר מתאים למי שמייצר עבודות יד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....