רכבים איך מוכרים רכב?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין למכור את הרכב שלי (לא ממש הרגע אלא בשבועות הקרובים..)
הנתונים של הרכב ממש פצצה הן מבחינת קילומטראז' נמוך יחסית לדגם ולהיצע
והן מבחינת מצב הרכב (ללא תאונות, ומטופל שוטף במוסך רשמי כולל ספר טיפולים ל12 שנה אחורה)
האם מחיר המחירון ישקף לי את השווי האמיתי שאני יכול לממש? או שבהתחשב בנתונים אפשר לבקש מחיר גבוה יותר?
ומה הדרך למכור בצורה הכי טובה (מבחינת מחיר) את הרכב?
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
באתר יד 2 אפשר להכניס את כל הנתונים והוא משקלל את המחיר לפי הנתונים.

ואולי אפשר להעלות פה את הנתונים, אנחנו מחפשים כרגע רכב לקניה עם קילומטראז נמוך.

• הוסף לסימניות
פשוט תכנס ליד 2 ותחפש רכב עם אותם נתונים כמו שלך מבחינת הכל ותחשוב כמה כדאי לך לבקש
(אם אתה חושב ששלך יותר טוב או לא)

• הוסף לסימניות
באתר יד 2 אפשר להכניס את כל הנתונים והוא משקלל את המחיר לפי הנתונים.

ואולי אפשר להעלות פה את הנתונים, אנחנו מחפשים כרגע רכב לקניה עם קילומטראז נמוך.
זו השאלה שלי כי לא הכל זה קילומטראז' ומס' הידיים אלא גם איך הרכב תוחזק ונשמר
(מדובר בניסאן טידה 2009 169 א' ק"מ)

• הוסף לסימניות
תבדוק במחירון של לוי יצחק (נפטר אתמול)
תבדוק ביד שתים (כולל תמונות)
ותשקלל נתונים
אתה יכול בכל מקרה לזרוק מחיר (תתחיל מגבוה) ותשנה אותו בהמשך בהתאם

• הוסף לסימניות
האם מחיר המחירון ישקף לי את השווי האמיתי שאני יכול לממש? או שבהתחשב בנתונים אפשר לבקש מחיר גבוה יותר?
לדעתי כן, כלומר המחירון משקף. הנתונים הטובים רק יעזרו לך למכור בזמן הגיוני - לא להוסיף יותר מהמחירון - שמראש תוריד ממנו אלפיה - או שתחליט מראש שאתה יורד אותה.
ומה הדרך למכור בצורה הכי טובה (מבחינת מחיר) את הרכב
לחכות אבל לא יותר מדי.
להיות קשוח אבל גם לא יותר מדי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קח בחשבון מתי הטסט ואיך הנראות של הרכב
צלם אותו בשעותיו היפות

• הוסף לסימניות
הנתונים מצויינים, כולל הטסט הארוך.
ולכן יש לך סיכוי למכור קרוב מאד למחירון יד 2.
תשקלל את כל הנתונים שם, תראה מה המחיר, ותפרסם 2,000 מעבר לזה, שתוכל לרדת קצת...
רכב כמו שלך עם נתונים לא טובים, כלומר דברים שאינם משוקללים במחירון, כמו טיפולים, נראות חיצונית ופנימית וכדומה, לא נמכר בחיים צמוד למחירון לגמרי.
בהצלחה רבה.
ותזכור כלל חשוב במכירת רכב...
מי שבאמת רוצה למכור, מוכר מהר... וד"ל.
מי שמתווכח על כל 500 ש"ח, ומסנן לקוחות אחד אחרי השני, כנראה באמת מעדיף להישאר עם הרכב עוד קצת זמן....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה