איך מונעים התקנת תוכנות במחשב?

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי וינדוס 7, ואני עובדת במקום שלרבים יש גישה למחשב, ואני מעונינת להוסיף חשבון אורח עם סיסמה. במערכת החלונות שלי פרופשיונל לא הצלחתי לעשות חשבון אורח עם סיסמה.
איך עושים את זה? אני לא מעוניינת שכל אחד יתקין איזה תוכנה שהוא רוצה, או יכניס דיסקונקי או נגן עם וירוסים.
אם זה לא ניתן בוינדוס, האם מישהו מכיר תוכנה שמונעת התקנת תוכנות? אולי משהו שמאפשר להתקין רק לאחר מילוי סיסמה או כל אמצעי מניעה אחר?
תודה!

• הוסף לסימניות
ניתן להתקין כרטיס הגנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rutt;1876962:
יש לי וינדוס 7, ואני עובדת במקום שלרבים יש גישה למחשב, ואני מעונינת להוסיף חשבון אורח עם סיסמה. במערכת החלונות שלי פרופשיונל לא הצלחתי לעשות חשבון אורח עם סיסמה.
איך עושים את זה? אני לא מעוניינת שכל אחד יתקין איזה תוכנה שהוא רוצה, או יכניס דיסקונקי או נגן עם וירוסים.
אם זה לא ניתן בוינדוס, האם מישהו מכיר תוכנה שמונעת התקנת תוכנות? אולי משהו שמאפשר להתקין רק לאחר מילוי סיסמה או כל אמצעי מניעה אחר?
תודה!

דרך בקרת הורים (יש הרבה תוכנות לזה)
ועוד דברים אפשר דרך מדיניות קבוצה
ואם אתה מחפש לשים מחשב במקום ציבורי, יש תוכנה טובה וחינמי לזה http://www.mirabyte.com/en/products/frontface-lockdown-tool/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1877403:
דרך בקרת הורים (יש הרבה תוכנות לזה)
ועוד דברים אפשר דרך מדיניות קבוצה

אשמח לדעת על תוכנה רגילה ופשוטה.
דבר נוסף - האם ישנה אפשרות ליצור בפרופשיונל חשבון אורח נוסף עם סיסמה? בבקרת הורים זה אפשרי שיהיה לזה סיסמה?
בנוגע לתוכנה שרשמת - בנטפרי זה לא נפתח.
תודה!

• הוסף לסימניות
אין מי שמכיר פתרון??

• הוסף לסימניות
דרך בקרת הורים מובנה של המחשב (אתה לא צריך להתקין שום דבר)

ולגבי סיסמה על חשבון אורח

לחציה ימיני על מחשב>> ניהול>> והמשך לפי התמונה המוצרף

קבצים מצורפים

• חשבון אורח הפעלה ושינוי סיסמה.png
    KB 66.5 · צפיות: 19
  • בקרת הורים 1.png
    KB 80.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י rutt;1878171:
בנוגע לתוכנה שרשמת - בנטפרי זה לא נפתח.

לא שזה לא נפתח, רק שזה עוד לא פתוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1879396:
דרך בקרת הורים מובנה של המחשב (אתה לא צריך להתקין שום דבר)

ולגבי סיסמה על חשבון אורח

לחיצה ימיני על מחשב>> ניהול>> והמשך לפי התמונה המוצרף

מעולה. רק שצריך לשים לב - באופן רגיל לגוסט אין סיסמה, כדי להוסיף סיסמה יש ללחוץ על הלחצן שמופיע בתמונה שהעלית, מצד שמאל, תחת "גוסט", פעולות נוספות> ושם להגדיר סיסמה.
מעולה, תודה ויישר כח!

• הוסף לסימניות
אפשר בקרת חשבון משתמש שצריך סיסמת אדמיניסטרטור לפני התקנה
חפשו בחיפוש UAC

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה