דרוש מידע איך מוצאים כד להקצפת חלב במחיר הגיוני ולא שומט לסתות??

• הוסף לסימניות
הייתה לי מכונת חימום-הקצפה של חלב. דאבו240.
מוצר נאה, שווה ויפה, ובזכותו כוס הקפה הייתה אגדה. טעימה, מוקצפת, מדיפה נינוחות נפלאים של חלב משנת יוסף מוקצף. אחחח.
עוד רגע אני פורץ בבכי אז אעצור כאן את ההתרפקות על מכונת הקפה.

מה קרה?
באחד השבועות האחרונים, נפל כד הזכוכית הקטן שלנו - והפך לשבר כלי - - - -
קיצור - נשבר.

היבואן מוכר כדון חדש כזה ב 200 ש"ח, עלות מופרזת.
בחיפוש ברשת לא איתרתי כד כזה.
התוכלו לעוזר?
תודה רבה.
צילום מסך 2025-04-22 142228.png

• הוסף לסימניות
מוצר נאה, שווה ויפה, ובזכותו כוס הקפה הייתה אגדה. טעימה, מוקצפת, מדיפה נינוחות נפלאים של חלב משנת יוסף מוקצף. אחחח.

מה קרה?
באחד השבועות האחרונים, נפל כד הזכוכית הקטן שלה - והפך לשבר כלי - - - -
קיצור - נשבר.

התוכלו לעוזר?
תודה רבה.
צפה בקובץ המצורף 1946324
זה אינדוקציה?
כי בחיפוש ראשוני מצאתי ב 160
או ב 180. (150 + 30 משלוח)

• הוסף לסימניות
המוצר של אייבורי זול ממש. תודה רבה!

OIG מוכרת את הכוס בעצם במעל 200, כולל משלוח...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

מה קרה?
באחד השבועות האחרונים, נפל כד הזכוכית הקטן שלנו - והפך לשבר כלי - - - -
קיצור - נשבר.

התוכלו לעוזר?
תודה רבה.
צפה בקובץ המצורף 1946324

מדובר על מוצר כזה ?

ק.ש.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה