עזרה איך מוצאים עבודה כצלמת ועורכת וידיאו

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני צלמת ועורכת וידיאו ברמה גבוהה עם ניסיון של שלוש שנים.
עבדתי עם כמה מפיקות ומפיקים, הסרטתי מסיבות של מוסדות בהשתתפות עשרות בנות, ערכתי תכניות של קייטנות לבתי ספר וסמינרים גדולים וערבי עיון למורות, הפקתי כמה קליפים של בת מצווה, צילמתי וערכתי סרט אקשן למשפחה.
במקביל עבדתי בחברה שהעלתה תוכן פרסומי וסרטוני תדמית אותם ערכתי לרשתות החברתיות - אינסטגרם, יוטיוב וכו' לאחר כשנה העסק נסגר מסיבוכים כלכליים ועכשיו אני מחפשת עבודה קבועה כעורכת ו/או כמסריטה.
השאלה היא כזאת:
מי קהל היעד שמחפש עורכי וידאו, אליו אני יכולה לפנות ולהציע את עצמי?
תודה רבה לכל מי שייתן לי מידע / רעיון / יקשר אותי למישהו מתאים...

• הוסף לסימניות
יש את פידבק. יש בו במה למלא מפיקות, עורכות וכדו'
feed-back.co.il

יש גם את מרכז הבמה אבל אין לי קישור:confused:

תצליחי בענק:love:

• הוסף לסימניות
עבדתי עם כמה מפיקות ומפיקים, הסרטתי מסיבות של מוסדות בהשתתפות עשרות בנות, ערכתי תכניות של קייטנות לבתי ספר וסמינרים גדולים וערבי עיון למורות, הפקתי כמה קליפים של בת מצווה, צילמתי וערכתי סרט אקשן למשפחה.
במקביל עבדתי בחברה שהעלתה תוכן פרסומי וסרטוני תדמית אותם ערכתי לרשתות החברתיות - אינסטגרם, יוטיוב וכו' לאחר כשנה העסק נסגר מסיבוכים כלכליים ועכשיו אני מחפשת עבודה קבועה כעורכת ו/או כמסריטה.
השאלה היא כזאת:
את עורכת צבעים בדה וינצ'י?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא כזאת:
את מחפשת עבודה קבועה או לקוחות שמחפשים עורכי וידאו?

• הוסף לסימניות
את מחפשת עבודה קבועה או לקוחות שמחפשים עורכי וידאו?
אני מחפשת גם וגם, כי עבודה קבועה כעורכת וידאו זה אף פעם לא משרה מלאה, ויש צורך בשילוב עבודה כשכירה וכעצמאית יחד.
אז אם אתם מכירים מישהו שמחפש עורכת לעבודה חד פעמית אני גם אשמח:)

• הוסף לסימניות
תנסי אולי אצל צלמי חתונות כמו יוני צור,
הייתה תקופה שהם חיפשו עורכות וידאו.

• הוסף לסימניות
באיזה אזור את מחפשת?

מציעה לך לפנות לארגונים/ עמותות/ חברות פרסום שמעסיקים עורכות וידאו (ברסלב, הידברות, דרשו וכו').
פשוט להתקשר, לשאול האם הם מחפשים עורכת ולשלוח תיק עבודות.

מכירה כמה שמצאו בדרך הזאת.

• הוסף לסימניות
את יכולה לברר לי יותר פרטים איך אני יוצרת איתם קשר במחלקת הדיגטל שלהם
תודה ותזכו למצוות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה