איך מוצאים עבודה?

• הוסף לסימניות
אולי אתם תוכלי לאלפני בינה.
אני הגעתי לביתר מהפריפריה הנידחת, שם הייתי גרפיקאית עצמאית, מאחר וכולם מכירים את כולם פחות או יותר, כולם ידעו שאני גרפיקאית והגיעו אלי.
לפני שלושה חדשים הגענו לביתר, ואני לא מוצאת את עצמי. פתאום אין לי עבודה כעצמאית. ניסיתי לפרסם במקומון - לא ממש הניב תוצאות, ואין לי הרבה מושג איך אני מוצאת לעצמי לקוחות.
לחלופין אני מחפשת עבודה כשכירה, אך גם זה - איפה ואיך מוצאים?
והמצב הכלכלי דוחק....
אולי יש לכם עיצות מועילות בשבילי?
תודה מראש לכל העונים.

• הוסף לסימניות
אין לי הרבה מה להציע... ספרי למכרים/שכנים/חברים שאת גרפיקאית, קורה שמחפשים או נתקעים ואם הם מרוצים- הם יחזרו!
חוץ מזה כדי לקחת כל עבודה אפילו קטנה, כי שוב- אם מרוצים ממך אז עבודה גוררת עבודה בעז"ה...
ואולי תנסי לעשות מנוי לגלאט גובס או קרירה (לא יודעת אם זה עוזר, אבל אפשר לנסות..)
וכמובן- תפילה!!!!!!
המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
אולי אתם תוכלי לאלפני בינה.
אני הגעתי לביתר מהפריפריה הנידחת, שם הייתי גרפיקאית עצמאית, מאחר וכולם מכירים את כולם פחות או יותר, כולם ידעו שאני גרפיקאית והגיעו אלי.
לפני שלושה חדשים הגענו לביתר, ואני לא מוצאת את עצמי. פתאום אין לי עבודה כעצמאית. ניסיתי לפרסם במקומון - לא ממש הניב תוצאות, ואין לי הרבה מושג איך אני מוצאת לעצמי לקוחות.
לחלופין אני מחפשת עבודה כשכירה, אך גם זה - איפה ואיך מוצאים?
והמצב הכלכלי דוחק....
אולי יש לכם עיצות מועילות בשבילי?
תודה מראש לכל העונים.
אני לא מביתר אבל בכולופן,
אולי תציעי את שרותייך לכל מיני ארגוני חסד שמפרסמים בעיר -בחינם, תמורת נוכחות הלוגו שלך בפרסומות .
וכן לפנות לגרפיקאיות גדולות בעיר ולהציע להן שעבודות קטנות שהן לא לוקחות שיעבירו אלייך תמורת דמי תווך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי יוזמה חדשה? רעיון שניתן להשיגו רק אצלך?
זה כמובן ברמה של "השקעה" ופחות לטווח הקרוב, אבל כדי להכניס אותך לשוק המקומי ולערוך עימך היכרות זה יכול להיות מצוין. אני מתכוונת למשהו כמו: הזמנות לבת מצוה וכדו', משהו שלא חשבו עליו באופן גורף ועצם הרעיון מכניס את הצורך...

הרבה הצלחה!

ביתריות, "איש את רעהו..." - כי קרוב אליכן הדבר מאוד...

• הוסף לסימניות
תתקשרי לעיתונים בביתר, בד"כ יש להם מחסור בגרפיקאיות, מנסיון עבר. אגב, המשרדים של לעניין גם ממוקמים בביתר, אז זה ג"כ אקטואלי מבחינתך

• הוסף לסימניות
בדורינו, חייבים לעבוד דווקא באזור המגורים?
אם בפריפריה שם עבדת - מכירים אותך - המשיכי לעבוד איתם
דווחי להם שאת מקבלת עבודות, כל דבר אפשר לסרוק ולשלוח
אז תשמרי על הלקוחות הקבועים שלך
לאט לאט גם תתפרסמי במקום מגורך הנוכחי

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
תמך - עמותה שעוזרת לעסקים בדיוק כמוך!
אני ממליצה לפנות אליהם. להרשם לרשימות תפוצה שלהם.
להגיע לכנסים וכו'.
וכמובן להרשם לפורום הנשים שלהם שבו מעלים נושאים קלים ויוצרים שיתופי פעולה איכותיים.

להלן קשיור לאתר שלהם, למידע נוסף
http://www.jerusalemhub.org.il/

• הוסף לסימניות
א. תודה ענקית לכל העונים, גם כאן וגם באישי.
ב.
בדורינו, חייבים לעבוד דווקא באזור המגורים?
אם בפריפריה שם עבדת - מכירים אותך - המשיכי לעבוד איתם
דווחי להם שאת מקבלת עבודות, כל דבר אפשר לסרוק ולשלוח
אז תשמרי על הלקוחות הקבועים שלך
לאט לאט גם תתפרסמי במקום מגורך הנוכחי

המון הצלחה!

אני אכן מתעסקת עדיין עם אנשים ממקום מגורי הקודם, אך מאחר ובפריפריה (שבו אני גרתי בכל אופן) אין עסקים כלל, סגנון העבודות היה יותר מגנט לסבתא וכדו', כלומר עבודות מזדמנות, ולרובם שם אין מייל ולכן הם מעדיפים לבקש עבודה ממי שגר שם.

ושוב תודה ענקית ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
גננות הרבה פעמים צריכות עבודות גרפיקה קלות
תנסי לעבור בין הגנים ולהציע אפילן להכין להן דף קשר מושקע כל שבוע תמורת כמה שקלים ואז יעבירו לך גם עבודות גדולות יותר
עוד מעט חנוכה וכמעט כל הגננות / מעונות עושים משהו עם תמונה תכיני כמה דוגמאות מושקעות מאוד ופשוט תתחילי לשווק אפילו דרך מקומות הלימוד של הילדים

• הוסף לסימניות
יש לך תיק עבודות?

שלחי לי - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

(אני נכנסת לפורום לעיתים מאד רחוקות, אז לא תעזור תשובה כאן:))

ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
חפשי ביער אולי שם תמצאי עבודה
כולם מחפשים עבודה
חשבתי זאת שאלה רטורית

• הוסף לסימניות
קופצת,
אפשר פרוט מה בדיוק זה אומר ואיך הם עובדים?

ממליצה לראות באתר שלהם יותר פקטים.
מעתיקה משם את האודות:

אודות JerusalemHub המרחב העסקי של תמך

Hub ירושלים של עמותת תמך מקדם את העסק שלך!

Hub, המרחב העסקי החדש לאשה החרדית הוקם על ידי עמותת תמך ללא מטרות רווח ומתוך שליחות לסייע לנשים חרדיות בעלות עסקים להגדיל את ריווחיות העסק שלהן ולפרנס את משפחתן בכבוד.

ידע – פיתוח עסקי מבוסס על ידע עדכני במגוון התחומים הקשורים לפעילות העסק – מימון, שיווק, מכירות, תפעול ועוד. אנו מעניקים מידע אמין ומקצועי ממיטב היועצים והמומחים בכל תחומי ניהול העסק – המטרה שלנו היא רק את והעסק שלך, אין לנו כל מטרה אחרת.

מקום – עסקים מתרחבים כשיש להם מקום לגדול. Hub ירושלים מציע לך מקום טוב – חדרי משרדים ועמדות מחשב מאובזרות להשכרה; ספרייה, חדר לסדנאות ולישיבות וכיתת מחשבים לשירות בעלות עסקים שעוסקות בהוראה ובלמידה. בואי לעבוד ממתחם Hub ירושלים ותראי כמה קל ללקוחות להגיע לעסק שלך.

קשרים – שיתופי פעולה יצירתיים הם התשובה העכשווית בשוק תחרותי. פתרונות של win-win יפתחו בפני העסק שלך והעסקים של נשים ואמהות כמוך דרכים שלא היו לפני כן. בואי לכנסים, לקורסים, לסדנאות ולמפגשים המתקיימים ב-Hob של תמך בירושלים ורקמי את רשת התמיכה לעסק שלך. חברות ה – Hub נהנות מנטוורקינג עסקי ממוקד וממנטורינג מרחיב אופקים.

• הוסף לסימניות
--

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לתמך יש כעת קורס מיוחד לגרפיקאיות
מנסיון, כגרפיקאית פרטית, הוא עזר לי מאד מאוד
שווה לך להתקשר לברר מה יש להם להציע לך

המון הצלחות וס"ד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה