התייעצות איך מוצאים פסיכולוג??

יש אחת בשם שלווה פלאי,
משהי מכירה?
יש המלצות עליה?
אשמח לדעת.

אשלח לך בהודעה פרטית מאגר של מטפלות מומלצות בעלות תואר שני טיפולי. הרשימה נבנתה בעיקר על סמך המלצות של מטופלים. מיעוט שמות הומלצו ע"י קולגות (כאשר פנו אלי בניסיון לברר על שם של מטפלת ובררתי בקבוצות של אנשי טיפול). הרשימה מתעדכנת בכל עת.
אפשר בבקשה את הרשימה הזאת שוב? אני לא מוצאת אותה...
oritho1998 גימייל נקודה קום

אני צריכה מידע על פסיכולוגית טובה או מטפלת רגשית מוסמכת (לא קורסים קצרים וכו) עדיף במודיעין עילית
איך אני יכולה להגיע למישהי טובה???
1. לא מעונינת לפרסם ברבים שאני מחפשת
2. לא רוצה לשאול אנשים, כל אחד והרגישיות שלו
3. פרוג- תגידו אותם, לסמוך על המלצת אנשים שאני לא מכירה ולא יודעת מה הסגנון??

אז אשמח לדעת, איך אני יכולה להגיע ודי דחוף למישהי טובה

תודה!

יחסי מטפל מטופל הם כמו שידוך
האחד יעוף על המטפל השני לא יתחבר
וגם מצידו של המטפל כל מטופל מעורר אצלו רגשות אחרים
העיקרון שצריך להנחות אותך הוא הרגשה נוחה במחציתו
כי טיפול הוא "מקדש הכנות" כדבריו של יאלום

זה אחרי בדיקה שלמטפל תעודות מוסמכות
ולא חאלטורות למיניהם
מקורסים באלי-אקספרס
בהצלחה

למה לא לבדוק מול בית חם?
מאמינה שיש להם מאגר ספציפי לכל בעיה

היא מטפלת באומנות ולא פסיכולוגית.
שתיהם לא נכונים.
מתוך שיטוט בגוגל-
היא פסיכותרפיסטית M.A. בהתמחות ספציפית בטיפול באמנויות, וד"א זה ההתמחות היחידה או הרלוונטית ביותר לחרדיות שלומדות במבח"ר לתואר שני.

שאלתי על המקצועיות שלה, וכו'.

מטפלות-באומנות-חזותית/ברכי-בריל/https://www.forumtaplot.co.il
בדיוק. לגגל גם אני יודעת.
תודה בכל אופן על הרצון לעזור!
1761155387474.png

מטפל ירמיהו ולר מישהו מכיר?
מחפש המלצות עליו
הוא עובד עם בית חם בבית שמש ויש החזר ממאוחדת
משלב טיפול דינמי וסי בי טי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה