כללי איך מוצאים צבע פנטון תואם לcmyk קיים?

• הוסף לסימניות
אני זוכרת אפשרות כזו פשוטה באילוסטרייטור, ולא מצליחה להזכר עכשיו איך עשיתי את זה.
לא שאני אצטרך לחפש ידנית.

• הוסף לסימניות
יש באילוס
ספריות צבע
יש שם ספריות פנטון. חפשי את הכי קרוב לצבע שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;2158746:
יש באילוס
ספריות צבע
יש שם ספריות פנטון. חפשי את הכי קרוב לצבע שלך.

מניסיון חייבים מניפה.
חבל להתאכזב בבית הדפוס

• הוסף לסימניות
לא זה ולא זה.
זכור לי שהיה באילוס׳ אפשרות של חיפוש אוטומטי של הצבע הספציפי לפנטון שהכי קרוב אליו.
אני לא רוצה לחפש בכל הפנטונים ולא במניפה.
מאה אחוז שעשיתי את זה, וכמה פעמים.
רק לא זוכרת איך:(

• הוסף לסימניות
באינדיזיין, בחלונית ה swatches > color mode
יש את כל ספריות הפנטון

• הוסף לסימניות
קודם כל,
אם את לא מדפיסה במדפסת עם צבעי פנטון אין סיבה שתבחרי צבע פנטון.

בקשר לבחירת הצבע:
צבעי פנטון זה עניין טריקי, כאשר המחשבה הגורפת היא שלכאורה מדובר באותו צבע שיוצא בהדפסה.
בהרבה מקרים טענה זו אינה מדויקת בכלל, מאחר שגרפיקאים רבים בוחרים את הצבעים על סמך ניראותם על גבי המסך, אשר מציג צבע אחרת לעומת ההדפסה.
מניפת צבעים במקרה הזה תתן תוצאה מדויקת יותר של צבע, וגם זה תלוי על איזה נייר מתבצעת ההדפסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;2158703:
אני זוכרת אפשרות כזו פשוטה באילוסטרייטור, ולא מצליחה להזכר עכשיו איך עשיתי את זה.
לא שאני אצטרך לחפש ידנית.
תיראי את ההסבר של "לנדא" כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה