דרוש מידע איך מוצאים 7 חברי עמותה??

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לעמותה לצורך פעילות ציבורית שאני עושה, הפעילות מתחילה לגלגל כספים שאינני מועניינת שייתגלגלו בתוך חשבון בנק פרטי, הפעילות מתחילה לגדול וצפויה להכפיל ולשלש את עצמה מהר מאוד, אני צריכה חשבון בנק של עמותה, אפשרות לקחת תרומות, אפשרות להעסיק מתנדבות עם תגמול נחמד שיאפשר להן להשקיע, משהו מסודר כחוק.

קראתי הרבה על פתיחת עמותה, ואני לא מספיק מבינה מדוע שאנשים יסכימו להצטרף אליי, איך משכנעים 7 אנשים שאינם קרובי משפחה ושאינם הולכים ליטול חלק בעמותה (משום שאני מעדיפה להישאר בניהול) מדוע שאנשים זרים יסכימו לחתום, מה הם מקבלים בתמורה? במה הם מסתכנים? למה אדם פרטי לא יכול לפתוח עמותה וזהו?
(יש לי עוד אחת שרוצה ביחד, שזה באמת נחמד אבל גם, איך משאירים את הניהול להיות שלי בסוף? חוצמזה לא מספיק 2, בגלל שאפילו אם אוותר על סעיף 46, הכנסות ותרומות של העמותה גם יחויבו בתשלום מס של 25 אחוז אם אין 7 חברים)

אודה אם מישהו יכול לעזור לי
mirizalo בגימייל

• הוסף לסימניות
יש פתרונות לכל מה שכתבת
(מסיבות מובנות א"א לפורטם כאן)
המלצתי היא להתייעץ עום רו"ח שיפתח לך את העמותה-אמור להיות לו פתרונות להכל

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לעמותה לצורך פעילות ציבורית שאני עושה, הפעילות מתחילה לגלגל כספים שאינני מועניינת שייתגלגלו בתוך חשבון בנק פרטי, הפעילות מתחילה לגדול וצפויה להכפיל ולשלש את עצמה מהר מאוד, אני צריכה חשבון בנק של עמותה, אפשרות לקחת תרומות, אפשרות להעסיק מתנדבות עם תגמול נחמד שיאפשר להן להשקיע, משהו מסודר כחוק.

קראתי הרבה על פתיחת עמותה, ואני לא מספיק מבינה מדוע שאנשים יסכימו להצטרף אליי, איך משכנעים 7 אנשים שאינם קרובי משפחה ושאינם הולכים ליטול חלק בעמותה (משום שאני מעדיפה להישאר בניהול) מדוע שאנשים זרים יסכימו לחתום, מה הם מקבלים בתמורה? במה הם מסתכנים? למה אדם פרטי לא יכול לפתוח עמותה וזהו?
(יש לי עוד אחת שרוצה ביחד, שזה באמת נחמד אבל גם, איך משאירים את הניהול להיות שלי בסוף? חוצמזה לא מספיק 2, בגלל שאפילו אם אוותר על סעיף 46, הכנסות ותרומות של העמותה גם יחויבו בתשלום מס של 25 אחוז אם אין 7 חברים)

אודה אם מישהו יכול לעזור לי
mirizalo בגימייל
רו"ח

• הוסף לסימניות
מדוע שאנשים זרים יסכימו לחתום, מה הם מקבלים בתמורה? במה הם מסתכנים? למה אדם פרטי לא יכול לפתוח עמותה וזהו?
הם לא מקבלים בתמורה כלום!!!
הם לא מסתכנים (כמעט) בכלום!!!

אגב, בעיית קירבה משפחתית היא רק באופנים הבאים:
1. בין חברי ועד העמותה
2. בין חברי ועדת ביקורת
3. בין חברי ועד העמותה לחברי ועדת ביקורת
4. שני מורשי חתימה המוגדרים כזוג בחתימתם
אז לצורך הענין ניתן למנות מתוך שבעת חברי העמותה 2 לחברי ועד + מורשי חתימה והם לא יהיו קרובי משפחתך, ו-2 נוספים לחברי ועדת ביקורת וגם הם לא יהיו קרובי משפחתך.
ועוד 3 נוספים יהיו חברי עמותה ללא שום הגדרת תפקיד, ואין שום בעיה שהם יהיו קרובי משפחתך,
בצורה כזו ההדחה של המייסד הופכת לכמעט בלתי מציאותית (כל עוד קרובי משפחה לא בוגדים...)

• הוסף לסימניות
הם לא מקבלים בתמורה כלום!!!
הם לא מסתכנים (כמעט) בכלום!!!

אגב, בעיית קירבה משפחתית היא רק באופנים הבאים:
1. בין חברי ועד העמותה
2. בין חברי ועדת ביקורת
3. בין חברי ועד העמותה לחברי ועדת ביקורת
4. שני מורשי חתימה המוגדרים כזוג בחתימתם
אז לצורך הענין ניתן למנות מתוך שבעת חברי העמותה 2 לחברי ועד + מורשי חתימה והם לא יהיו קרובי משפחתך, ו-2 נוספים לחברי ועדת ביקורת וגם הם לא יהיו קרובי משפחתך.
ועוד 3 נוספים יהיו חברי עמותה ללא שום הגדרת תפקיד, ואין שום בעיה שהם יהיו קרובי משפחתך,
בצורה כזו ההדחה של המייסד הופכת לכמעט בלתי מציאותית (כל עוד קרובי משפחה לא בוגדים...)
מדויק.
צריך להדגיש שהאחריות האמיתית היא על 2 חברי הוועד ומורשי החתימה, וקצת על 2 חברי ועדת ביקורת.

ולגבי חברי העמותה האחרים, לא כ"כ קשה למצוא כמה אנשים שמזדהים עם הרעיון של היוזמה שלכם, בטח שאין להם שום אחריות וסיכון.

ייתכן מאוד שבתקנון העמותה אפשר להכניס סעיף שיעקר אפשרות של הדחה שרירותית של חברי הועד.

• הוסף לסימניות
ייתכן מאוד שבתקנון העמותה אפשר להכניס סעיף שיעקר אפשרות של הדחה שרירותית של חברי הועד.
זה אחד הדברים שרשם העמותות הכי מקפיד עליהם.
עמותה שמגישה לרשם העמותות בשעת הפתיחה תקנון עצמאי או תקנון מצוי עם שינויים - רשם העמותות עובר על התקנון בשבע עיניים לראות שאין שם סעיפים שנועלים הדחות והחלפות של חברים.
גם בדר"כ זה מאריך את אישור העמותה בזמן רב (21 ימי עסקים בערך).

• הוסף לסימניות
זה אחד הדברים שרשם העמותות הכי מקפיד עליהם.
עמותה שמגישה לרשם העמותות בשעת הפתיחה תקנון עצמאי או תקנון מצוי עם שינויים - רשם העמותות עובר על התקנון בשבע עיניים לראות שאין שם סעיפים שנועלים הדחות והחלפות של חברים.
גם בדר"כ זה מאריך את אישור העמותה בזמן רב (21 ימי עסקים בערך).
ראיתי עמותות עם סעיפים כאלה.
זה נכון שכל שינוי בתקנון או מטרות רחבות גורמות לעיכוב באישור, ולפעמים גם שליחת שאלון..

• הוסף לסימניות
מחפשים עוד אנשים כמוך שיש להם עמותת חסד/מוסד
שמור לי ואשמור לך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה