עזרה איך מוציאים אלמנט מקובץ EPS

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול
כשאני רוצה אלמנט מסוים בשביל להשתמש איתו באינדיזיין מפריפיק (לא תמונת רקע או מוקאפ)
לצורך הענין את האלמנט המוזהב הזה
1655151110193.png

ואני רוצה אותו באינדיזיין כפי שהוא
אז הורדתי את הקובץ (EPS)
פתחתי אותו
העתקתי את האלמנט הדבקתי באידיזיין
1655151242986.png

כעת אני מעוניין להקטין או להגדיל את האלמנט ככל שאני משנה יותר את הגודל שימו לב איך זה הרס את הצללים והגרדיאנטים
1655151376501.png

מה עושים?

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לסגור את האלמנט כPNG,
יכול להיות שיש דרך אחרת...

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול
כשאני רוצה אלמנט מסוים בשביל להשתמש איתו באינדיזיין מפריפיק (לא תמונת רקע או מוקאפ)
לצורך הענין את האלמנט המוזהב הזה
צפה בקובץ המצורף 1138730
ואני רוצה אותו באינדיזיין כפי שהוא
אז הורדתי את הקובץ (EPS)
פתחתי אותו
העתקתי את האלמנט הדבקתי באידיזיין
צפה בקובץ המצורף 1138731
כעת אני מעוניין להקטין או להגדיל את האלמנט ככל שאני משנה יותר את הגודל שימו לב איך זה הרס את הצללים והגרדיאנטים
צפה בקובץ המצורף 1138733
מה עושים?
תעתיק אותו לקובץ אילוסטריטור חדש,>תשמור אותו, ואת הקובץ הזה EPS תייבא על ידי CTRL +D
כך לפי דעתי זה ישאר כמו במקור בלי שינויים

• הוסף לסימניות
תעתיק אותו לקובץ אילוסטריטור חדש,>תשמור אותו, ואת הקובץ הזה EPS תייבא על ידי CTRL +D
כך לפי דעתי זה ישאר כמו במקור בלי שינויים
כן אבל השאלה שלי היא האם זוהי הדרך הנכונה
זה מרבה קבצים במחשב, זה טרחה, אני מנסה להבין איך תכלס כל המעצבים עושים כשהם זקוקים לאלמנט כלשהו באינדי

• הוסף לסימניות
כן אבל השאלה שלי היא האם זוהי הדרך הנכונה
זה מרבה קבצים במחשב, זה טרחה, אני מנסה להבין איך תכלס כל המעצבים עושים כשהם זקוקים לאלמנט כלשהו באינדי
כפי מה שאני זוכר - כן
בכלל - כשאני למדתי אינדיזיין בפרוג, המורה האלוף @בועז שרון בכלל לא הזכיר את האופציה של העתק הדבק

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות פתרון נוסף
לייבא את הקובץ המקורי שיש בו הרבה אלמנטים שבתוכם יש את האלמנט שלך, ובאינדיזיין להסתיר את שאר האלמנטים ורק יופיע לך האלמנט שאתה מעוניין בו.
כך אתה לא מרבה קבצים במחשב, ורואים רק מה שאתה מעוניין, והקובץ נעול ללא יכולת לעשות בו שינויים באינדיזיין ותוכל להגדיל ולהקטין בלי בעיות

• הוסף לסימניות
כפי מה שאני זוכר - כן
בכלל - כשאני למדתי אינדיזיין בפרוג, המורה האלוף @בועז שרון בכלל לא הזכיר את האופציה של העתק הדבק
ותודה שתייגת לי את @Boaz sharon מלך האינדיזיין אדרבא יהיה מעניין לדעת איך הוא משתמש ביוםיום

• הוסף לסימניות
אני בד"כ פותחת עוד ארטבורד באילוס ולשם מעתיקה את הפריט הספיציפי שאני צריכה ובגודל הרצוי
כך האלמנט לא שוקל הרבה
אח"כ בוחרת ביבוא לאינדיזיין את הדף הזה.
אפשר להשתמש בהעתק הדבק לאלמנטים פשוטים בלי מעברי צבע ולא מורכבים מהרבה שכבות ואז זה מתנהג כמו צורה רגילה

• הוסף לסימניות
לדעתי הדרך הכי בטוחה זה לינקים.
לא תופס מקום מיותר במשקל הקובץ.
ומה ששאלת לגבי שזה מוסיף קבצים יתרים במחשב, גם לא נכון, כי לכל קובץ עבודה יש את התיקייה שלו, עם הלינקים שלו.

• הוסף לסימניות
כלומר אתה עושה לינק אל... איזה קובץ?
פעם השתמשת בפקודה Package (קובץ>Package)?
תראה איך הוא שומר את הקבצים, כל העבודה נמצאת בתיקייה אחת, הלינקים בתת תיקייה, הפונטים בתת תיקייה.
תעשה ותראה איך זה עובד

• הוסף לסימניות
כן וודאי רק הכוונה לשאול
אם אני רוצה את אלמנט X שהוא מגיע בקובץ עם עוד אלמנטים נוספים שאנני צריך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בקיצור אז אני רואה שגם כאן כולם עובדים אותו דבר
חשבתי אולי יש דרך חלקה יותר

• הוסף לסימניות
בקיצור אז אני רואה שגם כאן כולם עובדים אותו דבר
חשבתי אולי יש דרך חלקה יותר
תאמין לי שזו הדרך הכי חלקה, והכי מסודרת.
אגב, אתה יודע איך אני מתחיל עבודה? לפני שאני פותח את התוכנות, אני קודם משכפל תיקייה, עם התיקיות הנדרשות לי, וכל מה שלא צריך אני מוחק, סתם לדוגמא:

קבצים מצורפים

• קובץ חדש.zip
    1.2 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
הגזמת!
זה מטורף
תודה על השיתוף
אולי באמת לפתוח אשכול על דרכים וטקטיקות איך לגשת לעבודה מסודר
דרך ארוכה שהיא קצרה
וואו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה