מידע שימושי איך מוציאים דרגה בתמ"ת לשנה"ל תשפ"ב?

• הוסף לסימניות
למיטב ידעתי טרם נפתחה האופציה להגשת בקשה לסבסוד.
זה ההודעה שקיבלנו מהמעון אין לי מושג מה הכוונה:
קבלת דרגה .
1.על ההורים למלא "ערכת הרשמה" ולשולחה דרך אתר האינטרנט של 'אגף מעונות יום' לצורך קבלת דרגה
ולצורך רישום במערכת משרד 'העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים ' .ההורים חייבים בהרשמה גם אם אינם מעוניינים
בדרגה ! על פי הוראות משרד 'העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים ' הורה שלא יירשם במערכת כמתחייב, יוצא
ממסגרת המעון אפילו באמצע השנה!
2.ניתן לברר דרך "כוכבית השירות" של משרד 'העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים' 2969 * או באתר משרד 'העבודה,
הרווחה והשירותים החברתיים' , אלו מסמכים יש לצרף לערכת ההרשמה

• הוסף לסימניות
זה ההודעה שקיבלנו מהמעון אין לי מושג מה הכוונה:
קבלת דרגה .
1.על ההורים למלא "ערכת הרשמה" ולשולחה דרך אתר האינטרנט של 'אגף מעונות יום' לצורך קבלת דרגה
ולצורך רישום במערכת משרד 'העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים ' .ההורים חייבים בהרשמה גם אם אינם מעוניינים
בדרגה ! על פי הוראות משרד 'העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים ' הורה שלא יירשם במערכת כמתחייב, יוצא
ממסגרת המעון אפילו באמצע השנה!
2.ניתן לברר דרך "כוכבית השירות" של משרד 'העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים' 2969 * או באתר משרד 'העבודה,
הרווחה והשירותים החברתיים' , אלו מסמכים יש לצרף לערכת ההרשמה

ממש לא ברור למה הכוונה,
באתר עדיין אין אפשרות להגיש בקשות לשנת תשפב

• הוסף לסימניות
שמעתי משהו שהדרגה של שנת הלימודים הקודמת ממשיכה לשנה זו.
מבוסס?

• הוסף לסימניות
שמעתי משהו שהדרגה של שנת הלימודים הקודמת ממשיכה לשנה זו.
מבוסס?
זה נראה לי רק מעון עושה על דעת עצמו בינתיים עד שיתפרסמו מבחני התמיכה ויקבלו דרגה,
ומה יעשו כאלו שהשנה לא היה להם ילד במעון ואין להם דרגה משנה קודמת?

• הוסף לסימניות
בבקשת דרגה איזה חודשים צריך להביא תלושים?

• הוסף לסימניות
ומשהו יודע אם בכלל אפשר להגיש מסמכים?
כי המטפלת במשפחתון דורשת ממני מחיר מלא בינתיים..

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם פרסמו את טבלת הדרגות למעונות לתשפ"ב?
כן

• הוסף לסימניות
ומה עם המשפחתונים?
למה אי אפשר לעשות דרגה?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מידע מפורט אודות דרגה למעון, האם כולל הלכה מוכר כלימודים?

• הוסף לסימניות
כמה שעות צריך להיות רשום בתלוש של בעלי בשביל דרגה?
ומאיזה חודש אני צריכה את התלוש?

• הוסף לסימניות
כמה שעות צריך להיות רשום בתלוש של בעלי בשביל דרגה?
ומאיזה חודש אני צריכה את התלוש?
החל מ-24 לשבוע
בערך 100 לחודש

צריך 3 תלושים רצופים בין
11.2020-11.2021

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה