איך מוציאים ויזה לארה"ב???

• הוסף לסימניות
אני צריכה להוציא וממש אין לי מושג איך עושים את זה...
יש משהו שהתנסה ויכול להסביר לי איך בדיוק?
אשמח לכל טיפ חשוב...
תודה מראש...

• הוסף לסימניות
יש לך 2 אופציות:
1. להוציא דרך סוכנות נסיעות ולשלם להם עמלה.
2. להוציא לבד דרך אתר האינטרנט ולשלם רק על הויזה
את צריכה לדעת אנגלית כדי למלא את הטפסים, כל שאר התהליך יכול להעשות גם בעברית.

הפרוצדורה מאוד פשוטה: צריך להרשם לאתר, לשלם בכרטיס אשראי או בדואר תשלום עבור ההרשמה, לענות על כמה שאלות פשוטות, לבחור תאריך לפגישה בקונסוליה, למלא טפסים שמופיעים באתר להגיע לקונסוליה עם כל המסמכים הדרושים... ולקבל את הויזה....

כתובת האתר היא:
https://visainfo.us-visaservices.com/

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
יש לי עוד 2 שאלות...
מה ההבדל המעשי בין שני האופציות? (חוץ מהעמלה?)
לכמה זמן מקבלים ויזה היום? שמעתי שכדי לקבל ויזה להרבה זמן צריך להביא הוכחות שח"ו לא אשתקע שם... אז מהם ההוכחות שצריך להביא?

• הוסף לסימניות
אין ההבדל מעשי בין שתי האופציות (חוץ מהעמלה, וקצת זמן שאת צריכה להשקיע בתהליך),
לפעמים ניתן להשיג תור לפגישה בקונסוליה מהר יותר כשאת מבצעת את התהליך באופן עצמאי.

בדר"כ נותנים ויזה לילד ל-5 שנים ולמבוגר ל-10 שנים. במקרים מסוימים הם נותנים לפרק זמן קצר יותר - אם יש להם סיבות לחשוב שיש כוונה או פוטנציאל להשתקע בארה"ב, לדוגמא: בחור ישיבה רווק וכדו'...

את יכולה להביא הוכחות שיש לך עבודה קבועה, מכתב מהמעסיק שאת מתחייבת לשוב אחרי מועד החופשה לעבודה, חוזה שכירות וכיוצ"ב, בדר"כ הדברים הללו לא נדרשים.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
הבדל נוסף בין 2 האופציות זה שדרך סוכנות נסיעות את מקבלת עזרה במילוי הטפסים שכולם באנגלית לא קלה (הם כבר יודעים היטב איך צריך למלא בשביל שלא יהיו בעיות).
לגבי זמן הויזה - אצלי נתנו 10 שנים ללא הבדל בין מבוגר לילד (מצד שני לבעלי יש אזרחות).
לגבי ההוכחות שצריך להביא - את זה צריך להביא לפגישה בקונסוליה. אצלי מה ש"עזר" זה חוזה שיש לי דירה בארץ והזמנה לחתונה בחו"ל. לדעתי זה כן נחוץ כי הם ממש חוקרים אותך על זה (אבל שוב, ייתכן שהם פחדו שנשתקע בגלל האזרחות של בעלי).
אני ניסתי את 2 השיטות, אני הוצאתי באופן עצמאי וזכור לי הרבה כאב ראש ובזבוז יום עבודה שלם. לילדה שלי הוצאתי דרך סוכנות גדולה בארץ ואפילו לא היינו צריכים ללכת לקונסוליה ולא להביא שום טופס והוויזה הגיעה אלינו הביתה. לדעתי זה שווה.

• הוסף לסימניות
בקשר לחקירות, אין שום בעיה להסביר גם שאת מכוונת לנסוע לרבי לחודש החגים (אם זו כוונתך), הם מכירים את המושג. כך עכ"פ מנסיון של מס' אנשים.

דבר נוסף שחשוב לזכור בקשר לראיון עצמו:
א. לא ניתן להיכנס עם שום תיק או שקית לקונסוליה, כך שהאופציה או להשאיר בבית, או להפקיד זאת במבנה סמוך, תמורת סכום כספי.. א"כ להצטייד בכסף נוסף מראש.
ב. הויזה נשלחת באמצעות הדואר, וזה גם עולה כסף (נראה לי בין 30 ל40 ש"ח) כך שכדאי להצטייד מראש במזומנים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;378083:
דבר נוסף שחשוב לזכור בקשר לראיון עצמו:
א. לא ניתן להיכנס עם שום תיק או שקית לקונסוליה, כך שהאופציה או להשאיר בבית, או להפקיד זאת במבנה סמוך, תמורת סכום כספי.. א"כ להצטייד בכסף נוסף מראש.
בהצלחה

בירושלים הם רק "מחרימים" את הנייד,
תיק ניתן להכניס (אחרי בדיקה מדוקדקת של כל חפץ בו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;378367:
כך גם בת"א.

בת"א בשעתו (לפני כשנתיים, אין לי מושג מה היום) היה אסור להיכנס גם עם תיקים.

• הוסף לסימניות
אני מילאתי עכשיו טפסים לויזה באינטרנט, די קל, רק צריך לדעת אנגלית טוב.
יש לי קוד מיותר למכור לך, אם תרצי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה