דרוש מידע איך מוציאים חשבונית ללקוח על עבודתי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני התחלתי לקחת עבודות פרטיות ללקוחות
עד היום הם הוציאו לי תלוש שכר
וכעת הם רוצים שאני יוציא להם חשבונית
מה התהליך לצורך זה?
האם אפשר לעשות זאת לבד או שצריך לפנות ליועצת מס/רואת חשבון וכו'?...
תודה רבה על כל מידע

• הוסף לסימניות
כאיש מקצוע עם ניסיון של מאות עסקים קטנים אני ממליץ לא לעשות לבד.
גם בעידן של 2024 עם השינוי הגדול לכאורה רוב בעלי העסקים יעדיפו מייצג בשביל הרוגע והתנהלות נכונה.

אבל מציע לדלג על ההודעה שלי, ולקבל המלצות אנונימיות איך להתנהל לבד וזה מאוד פשוט... חבל על הכסף :)

נ.ב. כל מיש שמעוניין יוכל לקבל מצגת הדרכה לעוסק פטור למייל שיפנה ל A5703031 בג'ימייל - בשמחה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני התחלתי לקחת עבודות פרטיות ללקוחות
עד היום הם הוציאו לי תלוש שכר
וכעת הם רוצים שאני יוציא להם חשבונית
מה התהליך לצורך זה?
האם אפשר לעשות זאת לבד או שצריך לפנות ליועצת מס/רואת חשבון וכו'?...
תודה רבה על כל מידע
הוצאות החשבוניות אפשרית לבד
אבל פתיחת העסק לא מומלץ לפתוח לבד אלא לפנות ליועצת מס או רואה חשבון שיפתחו בצורה נכונה ומקצועית למנוע עוגמות נפש גדולות בהמשך

@יהודה מילר ממש מומלץ ועוד רבים וטובים פה

• הוסף לסימניות
גם אם תתנהלי לבד בהמשך
מומלץ לקחת פגישה עם רו”ח או יועץ מס שיסביר לך את כל התהליך
ולפעמים גם בשביל הדוח השנתי והצהרת הון מומלץ שיהיה משהו שילווה

• הוסף לסימניות
ותתמחרי אחרת כמובן
כי הוצאות ביטחיות, פנסיה וכו' הן עליך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה