איך מוציאים מרות מחצילים

• הוסף לסימניות
אבל בלי מלח גס
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
עם מלח, לא גס.
פרסי את החצילים והניחי כמו רעפים בקערה מחוררת שתחתיה מונחת צלחת לקלוט את הנוזלים.
בזקי מלח שולחן בנדיבות.
המתיני חצי שעה, שיטפי, טגני או אפי לפי המצב רוח.
לבריאות!

• הוסף לסימניות
נוי תודה רבה אבל זהו שכל הסיבה שלא רציתי עם מלח גס זה
בגלל שזה לכמות גדולה של חצילים (10) ואין לי כח וזמן להתחיל ייבש אותם
לכן אני רוצה פתרון אחר
יש???

• הוסף לסימניות
יש אנשים שעוד עושים את זה? חשבתי שהיום זה כבר לא מקובל.
בכל אופן, אני מכינה הרבה דברים מחצילים ואף פעם לא מפזרת מלח ולא מוציאה מרות וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1169000:
יש אנשים שעוד עושים את זה? חשבתי שהיום זה כבר לא מקובל.
בכל אופן, אני מכינה הרבה דברים מחצילים ואף פעם לא מפזרת מלח ולא מוציאה מרות וכו'.

וזה לא מר אח''כ?

• הוסף לסימניות
ראשית כל - קונים מלכתחילה חצילים קלים ומבריקים - שאינם מרים.
שנית - למה לייבש?
ושלישית - המלח טוב מבחינה נוספת - לאחר השהיה במלח החציל מגיר נוזלים וקל לסחיטה ואחרי הסחיטה (הקלה) הוא סופג פחות שמן.

חני

• הוסף לסימניות
לימון לרבע שעה.

על מלח לא שמעתי מעולם!

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא שמה מלח.
הסוד בחצילים הוא, לתת להם מכת חום הם מתרככים בשניה, ונהיים טעימים טעימים טעימים.

אני מסדרת את החצילים בתבנית.
מחממת את התנור לחום הכי גבוה, מחכה עד שהתנור יגיע לטמפ' הזו.
ורק אז, מכניסה את החצילים עם מעט שמן.

אפשר להפוך אותם באמצע האפיה, לא חובה.

תנסי ותודיעי איך יצא.

• הוסף לסימניות
תקני חצילי חממה, אין להם גרעינים ויש להם טעם נפלא - (ואם יש לך בלאדי הכי טוב!)
ולא צריך לעשות שום הכנה לפני המתכון.
אני אופה בתנור עם שמן - כשחותכים לקוביות צריך לשים כמות גדולה יותר של שמן משום מה,
אפשר גם עיגולים או לחצות לחצי ולמרוח בשמן. לשים לב שלא מתייבש באמצע, ואם התייבש מהר מדי למרוח שוב.
המתכון הכי קל - אם את חוצה לחצי,
אח"כ אפשר לרסק ולערבב עם טחינה/מיונז ושום לממרח.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן!!!!!!!
בסוף פיזרתי רק מלח גס ולא ייבשתי
שמתי מליוןןןןןן שמן וזהו
ולא יצא מר בכלל!!
(סתם עבדתי קשה כל פעם :( )

• הוסף לסימניות
בפעם הבאה תנסי על כמות קטנה גם בלי מלח גס, ותדווחי על התוצאות.:)

• הוסף לסימניות
ולא מליייייון שמן

ואגב, יכול להיות שיצא לך פעם מר כי פשוט החציל היה מר, ואז מה שלא תשימי זה ישאר מר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה