כללי איך מוציאים קבלה על תשלום במט"ח

• הוסף לסימניות
אני מבצע פרוייקט גדול עבור מכון מחו"ל והם שולחים לי הכסף בצ'קים.
פתחתי חשבון מט"ח לצורך העניין, אבל מה אני רושם בקבלה?
(הם לא צריכים קבלה ממני, אני עוסק פטור שמעוניין לדווח על ההכנסה הזאת כי אני לא רוצה להסתבך)

• הוסף לסימניות
כי כמה מאות יורו כל חודש בחשבון בנק עלול לעורר חשדות

לא?

• הוסף לסימניות
כי כמה מאות יורו כל חודש בחשבון בנק עלול לעורר חשדות

לא?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לפי הזכות שאתה מקבל בבנק פשוט להוציא קבלה?

• הוסף לסימניות
אולי כן. אינני יודע כי מעולם לא עשיתי זאת

• הוסף לסימניות
שמעתי שאפשר לעשות חשבון ב paypal וכך לקבל את התשלום, נשמע לי יותר נוח מצ'קים

• הוסף לסימניות
התשובה היא: לרשום קבלה על הסכום שיתקבל בשקלים לפי השער היציג באותו היום .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;338102:
שמעתי שאפשר לעשות חשבון ב paypal וכך לקבל את התשלום, נשמע לי יותר נוח מצ'קים

אכן

רק ש, בקבלת תשלום בpaypal‏ ‏יש עמלה של 3.4%...תעשה את החישוב אם מתאים לך

בהעברת הכסף לחשבון בארץ, אם הסכום הוא מעל 1000ש"ח - אין עמלה על הפעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה