איך מוציאים רובה?

• הוסף לסימניות
איך מוציאים רובה ישנה בין המרצפות?

יש לי בעיה בריצוף: חלק מהקרמיקות שקעו, אמרו לי שהבעיה היא שלא מילאו מספיק חומר כשריצפו ולכן יש להוציא את הרובה הקיימת ולהזריק מתחת לקרמיקה רובה חדשה.

יש למישהו נסיון עם דבר כזה? מהי הדרך הכי טובה להוצאת הרובה בלי לפגוע בקרמיקה?
וכן האם השיטה הזו של הזרקת רובה חדשה אכן יעילה.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לא נשמע פיתרון הגיוני
האם אמר לכם את זה מישהו מקצועי
בכל אופן רובה מוציאים עם מברג פס

• הוסף לסימניות
זה הדבקה או ריצוף חדש?
בהדבקה יש הרבה בעיות כאלה

• הוסף לסימניות
יש כלי עבודה פשוט וזול להסרת רובה,
אם זה שטח גדול יש לזה גם כלי עבודה חשמלי.

לא הצלחתי להבין מה תעשי אחרי ניקוי הרובה, מי אלו "שאמרו" לך להזריק רובה..

אריח ששקע בגלל חוסר מילוי צריך לפרק ולמלא מחדש, והמילוי הוא לא רובה..
הוא דבק אריחים או בטון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת כשרה;2392796:
לא נשמע פיתרון הגיוני
האם אמר לכם את זה מישהו מקצועי
בכל אופן רובה מוציאים עם מברג פס

אכן, זו עצה של איש מקצוע שהבאתי, הוא אמר שכדאי לנסות קודם את השיטה הזו ואם לא יעזור הוא יוציא את הקרמיקה
מה שהוא מנסה לחסוך זה הוצאת המרצפות מחשש שישברו (אין אפילו קרמיקה אחת מיותרת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר ahron5;2392991:
זה הדבקה או ריצוף חדש?
בהדבקה יש הרבה בעיות כאלה

זה ריצוף חדש, אך כבר אין אחריות של הקבלן.

נכתב ע"י אות לי;2393017:
יש כלי עבודה פשוט וזול להסרת רובה,
אם זה שטח גדול יש לזה גם כלי עבודה חשמלי.

לא הצלחתי להבין מה תעשי אחרי ניקוי הרובה, מי אלו "שאמרו" לך להזריק רובה..

אריח ששקע בגלל חוסר מילוי צריך לפרק ולמלא מחדש, והמילוי הוא לא רובה..
הוא דבק אריחים או בטון.

תודה רבה.
אמרו לי למלא רובה ב2 מזרקים ענקיים ולהזריק מתחת לקרמיקה.
האמת שאיש המקצוע התלבט אם אכן חסר חומר או שזה בגלל שלא השרו את הקרמיקות לפני הריצוף ולכן הן לא נדבקו טוב.

• הוסף לסימניות
אי אפשר להזריק רובה, או כל חומר אחר, מתחת ריצוף קיים.
ואם תמצאו טכניקה להזריק(אולי משהו נוזלי שמתקשה? אבל קשה לי להאמין שיעבוד) בכל מקרה לא יפתור את מה שכבר ניזוק אלה אולי אולי ישמר את הקיים

נראה לי שעל זה נאמר עצת אחיתופל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה