עזרה איך מוציאים ריח שרוף מהבית?

• הוסף לסימניות
אחד הילדים הכניס לחם למקרוגל וכיון ל10 דק' במקום שניות,
גילינו בנס! אחרי 4 דק' אבל הפרוסות היו חרוכות לגמרי!!
מלא מלא עשן, וריחחח חזק חזק!!! שלא יוצא,

איך מוציאים את הריח? הכי מהיר...
עוד שעתיים השויגער מגיעה...:eek:

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
איוורור מוחלט של הבית (פתיחת שני כיווני אוויר זה הכי טוב) בתוספת כמה שפריצים טובים של מטהר אוויר/בושם וכו'. על הדרך תהיה מחמאה מהשוויגער על הריח הטוב בבית..... אבל לא לבנות על זה...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לספר לה על הנס שקרה?;):p

• הוסף לסימניות
אצלינו הילדים הכניסו שקית פופקורן למיקרוגל ושכחו להוריד את הנילון,
אני חושבת שהיה לנו פשוט נס, לפי התאור של הילדים ממש היה שם אש עד שהטיימר נכבה,
והריח... משהו נוראי,
קודם כל זה להוציא את המיקרוגל מהבית, אני שמתי במרפסת, תוך ממש קצת זמן הריח עבר.

• הוסף לסימניות
פתחי את דלת הבית או דלתות המרפסת, בדר"כ האויר+העשן הכבד יורדים למטה, וזו הדרך המומלצת לאוורור מיידי.

• הוסף לסימניות
מנסיון,
חכי יומיומיים והכל יעבור.
רק אל תסגרי את כל חלונות הבית...

• הוסף לסימניות
יהנו לכמה דקות.. למה לא? :)
בחדר מדרגות לא תמיד יש אפשרות לאוורר. אצלינו למשל יש רק חלון אחד בקומה אחרונה.
לי אישית זה לא מפריע, אבל אני יכולה לדמיין תגובות של כמה מהשכנים שלי אם הייתי מעיזה לעשות את זה :)

• הוסף לסימניות
בחדר מדרגות לא תמיד יש אפשרות לאוורר. אצלינו למשל יש רק חלון אחד בקומה אחרונה.
לי אישית זה לא מפריע, אבל אני יכולה לדמיין תגובות של כמה מהשכנים שלי אם הייתי מעיזה לעשות את זה :)

דמיינתי חדר מדרגות כמו שלנו.. 4 דיירים בשתי קומות..

• הוסף לסימניות
יש הרבה שיטות
אם זה'מצב חירום'..תרתיחי מים לקפה בסיר גדול ללא מכסה - ריח הקפה הרוצח משתלט על ריח השרוף
אפשר גם לרסס מים וחומץ 1:1
זה סופי את ריח העשן אבל משאיר ריח של ..חומץ.

• הוסף לסימניות
תשימי לב שהריח נדבק גם על בדים-
מפה\ וילן\ מגבות וכו
מניסיון,עד שלא כיבסתי את הכלללל- לא עבר הריח

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העצות,

בסופו של דבר -
דבר ראשון הוצאתי את הלחם השרוף מהבית וניקיתי את המקרוגל עם חומר שמריח טוב,
אווררנו את כל הבית, והשפרצנו מפיץ ריח קרוב לחלונות,
ב"ה, הריח כמעט לא מורגש.

• הוסף לסימניות
לשים על הגז סיר עם מים וקצת מרכך כביסה כשמתחיל לרתוח מפיץ ריח של מרכך בכל הבית!!!- פועל מדהים!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הבית מסריח למוות
השויגר אמנם לא בא אבל אנחנו קצת פדנתים
ולא נלך לישון עד שיהיה הריח שלנו מה ממולץ הכי מהר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה