דרוש מידע איך מוציאים רשיון נשק?

מצב
הנושא נעול.
אני סבור שגם נהיגה ע"י נשים וכמובן נשיאת נשק ע"י נשים פשוט מסוכנת
די בראיית עכבר על הכביש וה' ישמור או לפעמים כשנהגת מסתכלת במראה לפני יציאה לצומת היא שוכחת את עצמה ושוקעת במראה
אתה יכול לכתוב את זה על רעייתך בלבד...

די בראיית עכבר על הכביש וה' ישמור או לפעמים כשנהגת מסתכלת במראה לפני יציאה לצומת היא שוכחת את עצמה ושוקעת במראה
סטטיסטית נשים עושות פחות תאונות מגבריםבשל אופיין הזהיר יותר
רוצה להתווכח עם הסטטיסטיקה? מוזמן
אבל לכתוב תגובות בלי לבדוק נתונים? זה לא הדבר הכי נכון...

כמה זמן צריך לגור במקום כדי להחשב לתושב, והאם ברגע שיעבור עיר [לאיזור שאינו איזור עימות] ישלל לו הרשיון [ואיך ידעו שעבר]
שנה מספיק, אך האם כשיעבור ישלל רשיונו [ומי ידע]

תתמתן, אוקי???
זה ממש תלוי באופי.
מכירה נשים ערניות לחלוטין.
ומכירה גברים, לע"ב!!!
(לע"ב - לא על בעלי)
עצבנת אותי לחלוטין!
לא נורא, זו תגובה נשית אופיינית.

שנה מספיק, אך האם כשיעבור ישלל רשיונו [ומי ידע]
הרשיון לנשק?
למיטב ידעתי לא נשלל בשל מעבר מקום מגורים, גם אם עברת ממקום מזכה לכזה שלא
בכל מקרה אם אני לא טועה צריך לחדש את הרשיון כל שנה

תתמתן, אוקי???
זה ממש תלוי באופי.
מכירה נשים ערניות לחלוטין.
ומכירה גברים, לע"ב!!!
(לע"ב - לא על בעלי)
עצבנת אותי לחלוטין!
לא נורא, זו תגובה נשית אופיינית.
תארו לעצמכם כשזה קורה בכביש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה